Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartament iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłownia iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyer iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 99
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 2908 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
5,9
Wszystkie recenzje (2908)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróż służbowa Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Butrym M. Podróż służbowa Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Butrym M. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Chorng H. Podróż służbowa Malaysia, 27 maja 2015
comfortable room, clean and good location.

location - excellent , clean and comfortable , value for money
7
Hui Y. Podróż w większej grupie Singapore, 25 maja 2015
value for money

location, clean, comfort
8
I was there with my mother for 3 nights, room is clean, bright and bigger than usual HK standard. Location is great, 3 mins walk to MTR station and tram line is just infront of the hotel. Many eateries around, happy with the stay.
Cristina O. Podróż z partnerem Macau, 24 maja 2015
Great location and value for money

Comfort, Cleaniliness, Location
9,7
I always stay at iclub Wan Chai whenever I'm in Hong Kong. The staff are great and very helpful as well as well mannered, I always get an upgrade too. Great value for money, will definitely stay here again when I visit Hong Kong.
Ka L. Podróż z partnerem Hong Kong, 23 maja 2015
2 rooms share a common area

Location
6
Hv microwave and refrigerator in common area which shared by 2 rooms.. A bit odd for this setting
Rosary C. Podróż z partnerem Philippines, 21 maja 2015
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Lai N. Podróż z partnerem Hong Kong, 14 maja 2015
Convenience to stay

Competitive price, Convenience, free upgrade
5
Siu F. Podróż z partnerem Hong Kong, 13 maja 2015
room good

roome good
8

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B04