Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 3078 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,0
Wszystkie recenzje (3078)
Sortuj według:
Ryszard M. Podróże służbowe Poland, 27 lutego 2013
dobra lokalizacja i miła obsługa

czysty,wygodny,dobra lokalizacja
9,3
mieszkaliśmy na Vp. pokój, od wczesnego rana słychać na korytarzu trzaskanie drzwi do pokoju śniadań,poza tym podobał nam się Wasz hotel,dlatego zamieszkaliśmy poraz kolejny.
Informacje na temat zwiedzania: z hotelu jest wszędzie blisko,w wiekszości chodziliśmy pieszo,metro blisko,bardzo dobry hotel
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Podróże służbowe Poland, 19 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę wyrjdt etyjej eytj dtyjety eyj eytj etyj ety etyj etyj eytj ety et yejtyj etyj eyje etyj etyj eytj eyjtj etyje ety jetyj
Zgłoś tą recenzję
Butrym M. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 stycznia 2012
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem
10
najlepszy hotel za przystępną cenę
Zgłoś tą recenzję
Yongxin H. Podróże z partnerem Singapore, 26 kwietnia 2016
Excellent location
6,3
Staff are friendly and are able to speak fluent English. Was given a complimentary room upgrade and extension of check-out time. The best thing was the location as it's near many popular food stalls. Will certainly be back to stay here again!
Zgłoś tą recenzję
Daniel M. Podróże służbowe Australia, 20 kwietnia 2016
Good place
6,7
Would use again
Zgłoś tą recenzję
Chi U. Podróże z partnerem Macau, 11 kwietnia 2016
Good
5,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Lin M. Podróże służbowe Taiwan, 26 marca 2016
Awesome
6,7
Will book this hotel next time
Zgłoś tą recenzję
Yeo N. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 15 marca 2016
Convenient location
5,3
Hotel is conveniently located with lots of eatery choices around and near to Causeway Bay and Central. The tram stop is just outside the Hotel and MTR is around the corner. The Staff at the Concierge / registration counter are fluent with English and are approachable and helpful. The housekeeping staff who attended to our room was polite, pro-active and prompt in her cleaning every morning. Would appreciate it if the housekeeping could pay attention to the tight corners of the rooms where most of the dust are collected when preparing the room for the next guest. Overall the stay has been pleasant and we would stay again at the hotel for our next trip.
Zgłoś tą recenzję
Steve L. Podróże służbowe Australia, 9 marca 2016
Very good
6
Cheap and cheerful. Clean and perfect for the money.
Zgłoś tą recenzję
Wei H. Podróże służbowe Malaysia, 6 marca 2016
Value Hotel in Wan Chai Hong Kong

Good location, value for money, clean
7
It's my 3 or 4 times stay in this hotel. it's still clean but they remove some of the functions such as laundry service and feel some part of the room is under maintenance.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
iclub Wan Chai Hotel Hong kongiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Apartamenticlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Siłowniaiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pub/Holiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Pokój gościnnyiclub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Foyericlub Wan Chai Hotel Hong kong - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06