lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Imperial Hotel Hongkong - Wejście Imperial Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Łazienka Imperial Hotel Hongkong - Restauracja Imperial Hotel Hongkong - Restauracja Imperial Hotel Hongkong - Restauracja Imperial Hotel Hongkong - Restauracja Imperial Hotel Hongkong - Restauracja Imperial Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Imperial Hotel Hongkong - Foyer
Imperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu
Lokalizacja: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 225
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 5847 recenzji

Warty swojej ceny
6,9
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (5847)
Harsono B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 16 lutego 2011
kamar kecil, lokasi bagus

receptionist kurang ramah, loby kecil
7
lokasi sangat bagus, kamar terlalu kecil tidak bisa bawa serta anak2 dalam satu kamar. dekat kereta bawah tanah, hanya menyeberan jalan saja. brosur mengemnai kota hong kong dan tempat-tempat wisata lenkap.
Ireneusz K. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2010
Imperial Hotel

Bardzo dobra lokalizacja.
6,3
Niestety trzy gwiazdki no i są tego efekty. Pokój mały, ale czysty ,trochę głośna klimatyzacja, ale działająca sprawnie. Łazienka mała ale wszystko sprawnie działające.Bardzo dobra lokalizacja na głównej ulicy Hongkongu (nie na wyspie). Jak rezerwowałem wydawało mi się że tam są większe odległości, ale okazuje się, że ten hotel stoi obok innych hoteli drogich i tanich, oraz bardzo blisko nabrzeża portowego. Obok hotelu mnóstwo sklepów, restauracji(różnych kuchni)i barów, banków i kantorów wymiany pieniędzy.Hotel godny polecenie za niewielkie pieniądze i ograniczonych udogodnieniach, ale w idealnym centrum - do zwiedzania i krótkiego pobytu. Wypoczynek jest utrudniony z uwagi na hałas miejski.
Chun C. Podróż służbowa Malaysia, 14 kwietnia 2014
Convenient location, small room, need better secur

Location, accessibility and convenient, nearby to shopping centre and 7-11
7
Christy L. Podróż służbowa Hong Kong, 10 kwietnia 2014
bad experience

can't name even one
2
Hooi K. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 10 kwietnia 2014
good stay

location - easy access to shopping, restaurant & MTR
6,3
Polite staff. Wireless access for 12 hours - the hotel should consider the break time instead of counting continuously even though the customer is out.
Sa-On S. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 9 kwietnia 2014
Good location

Location
8
Near MTR and Airport shuttle bus.
Wei H. Podróż służbowa Malaysia, 9 kwietnia 2014
Centrally located and speedy service

Convienient, fast check-in/check-out and helpful staff
8,3
Only stay one night. In a rush for a meeting after arrival and check-in, fortunately, the check-in process was fast although there is a lot of arrival on that day. The facilities a bit old but the cleanliness is acceptable.
Yin T. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 9 kwietnia 2014
Fair

Clean, Location, Reasonable
8
Pretty good but NO FREE wifi inside Hotel Room. Only Available on Hotel Lobby.
Jing L. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 8 kwietnia 2014
Its a hotel I would like to go back to

Accommodating staff, very near public transpo, right in the middel of shopping area
8
Our stay in the hotel was very pleasant, very friendly staff
Gail K. Wycieczka w pojedynkę Canada, 8 kwietnia 2014
Love Hong Kong, shopping, dinning and vibe.

Location, location, location.
5,7
The Imperial Hotel was not a bad hotel, just OK. Location is great, walking distance to Star ferry, HK art gallery, science world, tons of shopping, Temple street market, and dinning. Free wifi in lobby.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - WejścieImperial Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - RestauracjaImperial Hotel Hongkong - RestauracjaImperial Hotel Hongkong - RestauracjaImperial Hotel Hongkong - RestauracjaImperial Hotel Hongkong - RestauracjaImperial Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeImperial Hotel Hongkong - FoyerImperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Okolica


AS-AGWEB-3C08