lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Imperial Hotel Hongkong - Wejście Imperial Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Foyer Imperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica
Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 225

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 6161 recenzji

Warty swojej ceny
6,9
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (6161)
Sortuj według:
Harsono B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 16 lutego 2011
kamar kecil, lokasi bagus

receptionist kurang ramah, loby kecil
7
lokasi sangat bagus, kamar terlalu kecil tidak bisa bawa serta anak2 dalam satu kamar. dekat kereta bawah tanah, hanya menyeberan jalan saja. brosur mengemnai kota hong kong dan tempat-tempat wisata lenkap.
Ireneusz K. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2010
Imperial Hotel

Bardzo dobra lokalizacja.
6,3
Niestety trzy gwiazdki no i są tego efekty. Pokój mały, ale czysty ,trochę głośna klimatyzacja, ale działająca sprawnie. Łazienka mała ale wszystko sprawnie działające.Bardzo dobra lokalizacja na głównej ulicy Hongkongu (nie na wyspie). Jak rezerwowałem wydawało mi się że tam są większe odległości, ale okazuje się, że ten hotel stoi obok innych hoteli drogich i tanich, oraz bardzo blisko nabrzeża portowego. Obok hotelu mnóstwo sklepów, restauracji(różnych kuchni)i barów, banków i kantorów wymiany pieniędzy.Hotel godny polecenie za niewielkie pieniądze i ograniczonych udogodnieniach, ale w idealnym centrum - do zwiedzania i krótkiego pobytu. Wypoczynek jest utrudniony z uwagi na hałas miejski.
Rodziny z dużymi dziećmi 23 lipca 2014
Good location and friendly staff

Location, staff and value for money
7
It was nice. Mg 2nd time to stay in this hotel because of good location near commercial center and tourist spots like avenue of stars.
Rodziny z dużymi dziećmi 22 lipca 2014
Only location is excellent .. Room so smelly .

Only location is excellent ...
5
Room is not clean , bed not comfort , wash room in room old n not clean . Room had smelly .. Every breath can taste humility .. If u looking for budget hotel with goo location .. This holt is ok .. But price too high !!! Not recomand !!
Chee T. Podróż w większej grupie Malaysia, 21 lipca 2014
It was a good stay at Imperial hotel.

Near the MTR, shopping areas and conveniently located
6,3
It was a pleasant stay but the hotel room is not very clean.
Chee T. Podróż w większej grupie Malaysia, 21 lipca 2014
Pleasant stay

centrally located, near MTR and shopping areas
6,3
Pleasant stay but room is not very clean and poor housekeeping
Chee T. Podróż w większej grupie Malaysia, 21 lipca 2014
Good stay but poor housekeeping

centrally located, near MTR and shopping areas
5,3
Good stay but should improve on housekeeping because the room was not very clean throughout our stay.
Eric H. Podróż w większej grupie United States of America, 20 lipca 2014
Wonderful and nice staff

Nice staff Centrally located Price
9
Great and I like to stay here every time I am in Hong Kong. Close to everything. Easy to find. Close to transportation .
Antonio I. Podróż z partnerem Philippines, 15 lipca 2014
not worth the fee

close to shopping areas, accessible to transportation, close to parks
5
The carpet and air conditioner are not that clean. we sneezed and coughed continuously everytime we are in the hotel room....sealed windows, we cant open it for fresh air. Housekeeping not good... so slow.some front office personnel not friendly...
Lertpan P. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 14 lipca 2014
nice clean room and close to shopping area

near MTR, shopping center, Star avenue
8,3
easy to go anywhere by MTR

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - WejścieImperial Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - FoyerImperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C04