lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Imperial Hotel Hongkong - Wejście Imperial Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Foyer Imperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu
Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 225

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 6348 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (6348)
Sortuj według:
Harsono B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 16 lutego 2011
kamar kecil, lokasi bagus

receptionist kurang ramah, loby kecil
7
lokasi sangat bagus, kamar terlalu kecil tidak bisa bawa serta anak2 dalam satu kamar. dekat kereta bawah tanah, hanya menyeberan jalan saja. brosur mengemnai kota hong kong dan tempat-tempat wisata lenkap.
Ireneusz K. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2010
Imperial Hotel

Bardzo dobra lokalizacja.
6,3
Niestety trzy gwiazdki no i są tego efekty. Pokój mały, ale czysty ,trochę głośna klimatyzacja, ale działająca sprawnie. Łazienka mała ale wszystko sprawnie działające.Bardzo dobra lokalizacja na głównej ulicy Hongkongu (nie na wyspie). Jak rezerwowałem wydawało mi się że tam są większe odległości, ale okazuje się, że ten hotel stoi obok innych hoteli drogich i tanich, oraz bardzo blisko nabrzeża portowego. Obok hotelu mnóstwo sklepów, restauracji(różnych kuchni)i barów, banków i kantorów wymiany pieniędzy.Hotel godny polecenie za niewielkie pieniądze i ograniczonych udogodnieniach, ale w idealnym centrum - do zwiedzania i krótkiego pobytu. Wypoczynek jest utrudniony z uwagi na hałas miejski.
Wah J. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 24 września 2014
Eat & Shop Just Around the Corner

Location, Convenient, Friendly
6,3
A very good location to travel around with lots of shops and MTR station is just there.
Wavoo S. Podróż służbowa Singapore, 22 września 2014
Good Customer Service

1. Location 2. Convenience 3.Good Customer Service
8
Shanaz M. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 21 września 2014
great stay at hongkong

warm friendly staff and balue for money
8
Comfortanble and clean with pleasent and attentive staff. Good location.
Hisham S. Podróż służbowa Sri Lanka, 21 września 2014
Good location

Mtr very near and restaurant then shopping
6,7
It's fine
Shei Y. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 20 września 2014
Value for $, central location, basic amenities

Very good location, near Tsim Sha Tsui MTR exits, near the Airport shuttle bus-stop too! Plenty of shopping n food choices around.
6,7
Basic hotel accomodation, good value for $. Only grouse is no free wifi in room, only at the hotel lobby, so you'll always see people sitting around the lobby using their mobile devices.
Cara C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 20 września 2014
Good location, bad room

Location.
5,3
Location was very good. Convinent to get to all the shopping districts. But the room wasn't that pleasent especially the toilet which I personally felt was rather dirty. House keeping does not clean the floor of the room during the whole stay.
Dorothy K. Podróż służbowa Malaysia, 20 września 2014
excellent location

centrally located .
6,7
satisfactory
Chenda H. Rodziny z dużymi dziećmi Cambodia, 18 września 2014
rude staff and dirty rooms

location is good
5
i have stayed at this hotel 3 times and i feel more and more disappointed. each time i booked and stayed more than 3 days with at least 3 rooms. the last time was 14-18 September 2014. all the 3 rooms are dirty and smell. 1 room got water drops from the roof. most of staff are rude and unhelpful. i think maybe they are too busy to be polite. i am looking another hotel next time i stay in HK.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - WejścieImperial Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - FoyerImperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A04