lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Imperial Hotel Hongkong - Wejście Imperial Hotel Hongkong - Foyer Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu
Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 225

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 6784 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (6784)
Sortuj według:
Harsono B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 16 lutego 2011
kamar kecil, lokasi bagus

receptionist kurang ramah, loby kecil
7
lokasi sangat bagus, kamar terlalu kecil tidak bisa bawa serta anak2 dalam satu kamar. dekat kereta bawah tanah, hanya menyeberan jalan saja. brosur mengemnai kota hong kong dan tempat-tempat wisata lenkap.
Ireneusz K. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2010
Imperial Hotel

Bardzo dobra lokalizacja.
6,3
Niestety trzy gwiazdki no i są tego efekty. Pokój mały, ale czysty ,trochę głośna klimatyzacja, ale działająca sprawnie. Łazienka mała ale wszystko sprawnie działające.Bardzo dobra lokalizacja na głównej ulicy Hongkongu (nie na wyspie). Jak rezerwowałem wydawało mi się że tam są większe odległości, ale okazuje się, że ten hotel stoi obok innych hoteli drogich i tanich, oraz bardzo blisko nabrzeża portowego. Obok hotelu mnóstwo sklepów, restauracji(różnych kuchni)i barów, banków i kantorów wymiany pieniędzy.Hotel godny polecenie za niewielkie pieniądze i ograniczonych udogodnieniach, ale w idealnym centrum - do zwiedzania i krótkiego pobytu. Wypoczynek jest utrudniony z uwagi na hałas miejski.
Bryan U. Podróż w większej grupie Philippines, 23 stycznia 2015
Good location, not so clean, noisy

Location, value for money
6
It was okay. Noise can be heard from other rooms. Room was not so clean
Satyaki S. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 22 stycznia 2015
Visit to Hong Kong

Good location with excellent transport connection inluding from airport. Abundant eating options within walking distance and plenty of shopping around the hotel
7
Great stay
Yu L. Podróż w większej grupie Singapore, 20 stycznia 2015
so so hotel
4
Less than average.
Earl V. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 19 stycznia 2015
Hongkong Traveler

Their location is great and they have a good staff. The price is also just right for the hotel or just a little bit expensive.
6
It is good although the 2 room that we have stayed is small. And the room smells like cigarette when we first got in and until the last day of our stay. I hope they improve the smell of the room.
Mohd F. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 17 stycznia 2015
Good hotel

Good location
8
Gd place and location 😃
April M. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 17 stycznia 2015
Imperial hotel

Best things were: location and accessibility,
7
It was good and hassle-free
Eric U. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 14 stycznia 2015
Great

Location staff cleAnliness
8
Nice
Sherif R. Podróż służbowa Egypt, 12 stycznia 2015
i an not happy staying in that hotel

, location
6
rooms are very small and were not well furnished

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - WejścieImperial Hotel Hongkong - FoyerImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A08