Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Imperial Hotel Hongkong - Wejście Imperial Hotel Hongkong - Foyer Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu Imperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżu
Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Okolica Imperial Hotel Hongkong - Łazienka Imperial Hotel Hongkong - Łazienka Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny Imperial Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 225

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

na podstawie
7154 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,8
Jedzenie/Posiłki
6,1
Wszystkie recenzje (7154)
Sortuj według:
Harsono B. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 16 lutego 2011
kamar kecil, lokasi bagus

receptionist kurang ramah, loby kecil
7
lokasi sangat bagus, kamar terlalu kecil tidak bisa bawa serta anak2 dalam satu kamar. dekat kereta bawah tanah, hanya menyeberan jalan saja. brosur mengemnai kota hong kong dan tempat-tempat wisata lenkap.
Ireneusz K. Podróż z partnerem Poland, 17 marca 2010
Imperial Hotel

Bardzo dobra lokalizacja.
6,3
Niestety trzy gwiazdki no i są tego efekty. Pokój mały, ale czysty ,trochę głośna klimatyzacja, ale działająca sprawnie. Łazienka mała ale wszystko sprawnie działające.Bardzo dobra lokalizacja na głównej ulicy Hongkongu (nie na wyspie). Jak rezerwowałem wydawało mi się że tam są większe odległości, ale okazuje się, że ten hotel stoi obok innych hoteli drogich i tanich, oraz bardzo blisko nabrzeża portowego. Obok hotelu mnóstwo sklepów, restauracji(różnych kuchni)i barów, banków i kantorów wymiany pieniędzy.Hotel godny polecenie za niewielkie pieniądze i ograniczonych udogodnieniach, ale w idealnym centrum - do zwiedzania i krótkiego pobytu. Wypoczynek jest utrudniony z uwagi na hałas miejski.
Kok K. Podróż z partnerem Singapore, 1 lipca 2015
It could be better!

Location is good, near shopping areas and eateries. Friendly hotel service crew. Easy acessible to other locations via MTR or buses.
6,3
Rowdy corridor, bad sound proofing and sewerage smell from toilet was quite unpleasant.
Jane A. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 30 czerwca 2015
Near MTR

Hotel is near mtr , food and shopping
4,3
Imperial hotel is situated along major road , transportation is very accessible . However the hotel is very old . Lobby and hotel facade is quit modern but the room was very much out model. They have tube type TV , old carpet and window curtain is just fabric hanging there .
Rafeek S. Podróż służbowa India, 28 czerwca 2015
Worst hotel I have ever stayed in Hongkong

Location
2,3
Rooms are very small smelly , Very basic amenities , I would rather stay at a service apartment than staying here , wall paper were coming out of the wall , bed is very hard , staffs are very rude and unfriendly , I would pay not more than $50 for such hotel , would never stay here once again .
Ma. C. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 28 czerwca 2015
Poor Housekeeping

Location is good
5,3
When i arrived in the hotel around 10am, the reception asked to to go back at 2pm because that is the standard check-in time. So I went out first eat and shop a little so as not to waste my time. Then i came back at around 1230pm and i tried if i can go to my room and they gave me the key to my room. I went up and opened my room. Then suddenly i saw a small cockroach on the wall going down under my bed. I called up the reception and informed them about it and they said they will transfer me to another room. It took 15 more minutes before i got a new room in this hotel.
Sanjay N. Podróż służbowa India, 28 czerwca 2015
Complain

Location
5,3
For early check out. Then left luggage they charge money that is not good
Bergesen C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 28 czerwca 2015
I like the location

Location and convinient
6,7
When you left your luggage after check out you need to pay 10hkd
Resaline R. Podróż z partnerem Philippines, 27 czerwca 2015
Good Location

Location
6
Hawa S. Podróż służbowa Singapore, 26 czerwca 2015
GOOD LOCATION

LOCATION, CONVENIENT AND ACCESIBLE
6,3
I FELT COMFORTABLE BUT IF THEY PROVIDE MORE FACILITY LIKE FREE WI FI, I THINK IT WOULD BE BETTER AND MORE CONVENIENT

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - WejścieImperial Hotel Hongkong - FoyerImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Atrakcje w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - Transport w pobliżuImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - OkolicaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - ŁazienkaImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Pokój gościnnyImperial Hotel Hongkong - Wejście


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05