Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Paranaque, Manila, Filipiny 1709 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Łazienka Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Recepcja Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotel z zewnątrz Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Foyer Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Wyposażenie Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Wejście Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Łazienka Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Łazienka Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Łazienka Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Wnętrze hotelu Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny
Okolica: Paranaque Liczba pokoi: 50

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,3

na podstawie
1136 recenzji

Warty swojej ceny
6,9
Lokalizacja
5,8
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,6
Komfort pokoju
6,7
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (1136)
Sortuj według:
Arkadiusz K. Podróż z partnerem Poland, 12 lutego 2015
Hotel na jedną noc.

Cena, standard, położenie
7
Zgłoś tą recenzję
Oskar H. Podróż z partnerem Poland, 12 kwietnia 2012
ok ale bez rewelki

obsługa
6,7
Trochę dziwny hotel w zasadzie przypomina bardziej strzeżone polskie osiedle średniej jakości niz typowy hotel. Otoczenie to slumsy w najczystszej postaci, nie ma sensu wychodzić bo okolica przypomina jedno wielkie targowisko. Ma swoją stołówkę o standardzie baru Miś. Bardzo miła obsługa jako jedyni zrezygnowali z filipinskiej specyfiki czyli zadatku.
Informacje na temat restauracji: trzeba korzystać ze stołowki lub zamawiać, w pobliżu tylko bary dla miejscowych
Zgłoś tą recenzję
Maciej H. Podróż z partnerem Poland, 5 marca 2011
Hiotel ok blisko lotniska ale dojazd fatalnyi

czystosc blisko lotniska
6,7
najlepiej wydrukowac mace z googla i pokazac taksowkarzowi gdzie ma jechac bo nasz niby wiedzial gdzie ale jak sie okazalo to wozil nas przez 2 godziny po slumsach i sie poddal... podjechalismy do innego hotelu i pokazalem mu na mapie w google gdzie to jest i dojechal bez problemu... podobno problemem jest zly adres jaki hotel podaje na agodzie.
Zgłoś tą recenzję
Maciej C. Podróż z partnerem Poland, 6 lutego 2011
Dobra lokalizacja ale marne pokoje.

Lokalizacja
3,7
Hotel zlokalizowany niedaleko lotniska, tak więc dobry dla osób które chcą spędzić noc np tuż przed odlotem z Manili. Jednak sam hotel pozostawia wiele do życzenia. Dość brudno. Wszędzie pełno karaluchów!!
Zgłoś tą recenzję
Colin F. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 21 lipca 2015
Junkie. Dont stay here

The staff was friendly,
4
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Zgłoś tą recenzję
Sheryll A. Podróż z partnerem Philippines, 19 lipca 2015
Accessible to airport

Price, accessibility and cleanliness
7,7
It was good cause it is near my relatives and there was parking area for my car.
Zgłoś tą recenzję
Kristopher J. Podróż z partnerem Philippines, 24 czerwca 2015
Not Bad

Accomodating personnels, Nice Room, Accessibilty to Airport
8
Zgłoś tą recenzję
Stephan M. Wycieczka w pojedynkę Canada, 19 czerwca 2015
OK

location.
7
For just passing through it is good value for money for Manila. Close to the airport was a priority.
Zgłoś tą recenzję
Madalina C. Podróż z partnerem Canada, 18 czerwca 2015
Clean place; great for 1 night next to airport

The location and the staff
7,7
Zgłoś tą recenzję
Joanes A. Podróż służbowa Philippines, 9 czerwca 2015
isabel

0
3,3
o
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ŁazienkaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - RecepcjaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotel z zewnątrzIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - FoyerIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - WyposażenieIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - WejścieIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ŁazienkaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ŁazienkaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ŁazienkaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Wnętrze hoteluIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ŁazienkaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnnyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06