Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Zachonia część wyspy Hong Kong, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Island Pacific Hotel Hongkong - Basen Island Pacific Hotel Hongkong - Basen Island Pacific Hotel Hongkong - Siłownia Island Pacific Hotel Hongkong - Restauracja Island Pacific Hotel Hongkong - Restauracja Island Pacific Hotel Hongkong - Restauracja Island Pacific Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Island Pacific Hotel Hongkong - Restauracja Island Pacific Hotel Hongkong - Restauracja Island Pacific Hotel Hongkong - Foyer Island Pacific Hotel Hongkong - Widok Island Pacific Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Island Pacific Hotel Hongkong - Sala Balowa Island Pacific Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Island Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnny Island Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Island Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnny Island Pacific Hotel Hongkong - Foyer
Lokalizacja: Zachonia część wyspy Hong Kong Liczba pokoi: 343
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 4932 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (4932)
Agnieszka W. Wycieczka w pojedynkę Poland, 15 września 2013
Blisko prom do Macau, obsługa bardzo pomocna,

bezpłatny transfer kolejki lotniskowej i transfer do promów,
9,7
Hotel jest bardzo czysty, jedzenie wyśmienite. Pobierają kaucję w wysokości 500$HK i najlepiej zapłacić ją gotówką- wtedy rano ją odzyskasz, płacąc kartą czekasz 1-2 tygodnie!!
Andrzej P. Podróż z partnerem Poland, 28 sierpnia 2010
Island Pacific

standard hotelu, lokalizacja, obsługa
8,7
Hotel Island Pacific to przede wszystkim bardzo fajna lokalizacja. Pokój z widokiem na zatokę robi wrażenie (tzn. widok robi wrażenie), natomiast sam pokój sprawia wrażenie lekko przestarzałego. Nie mniej hotel trzyma poziom i wart jest swojej ceny.
Informacje na temat zwiedzania: Hotel znajduje się w odległości spaceru od centrum, łatwy dostęp wszędzie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 21 maja 2010
Hotel w dobrej cenie

dobra cena, dobra lokalizacja, niezły standard i obsługa
7,7
dość przyjemny hotel, bardzo fajnie położony w odległości spaceru od wielu atrakcji Hong Kongu, wystrój i wyposażenie sprawia wrażenie lekko przestarzałego, jednakże hotel trzyma poziom. Pokoje są dość małe i nieco ponuro wyposażone, ale można przeżyć. Hotel jest relatywnie tani, zatem dobry stosunek jakości do ceny.
Damian M. Podróż służbowa Poland, 11 listopada 2009
Dobra lokalizacja za dobra cene

Lokalizacja, sklepy 25 metrów 24h, widok na zatokę mogl by byc z drugiej strony. Elastyczny personel check out bez doplaty o 3PM jak na HK to niespodzianka. Bliskosc CITI i Wictoria Peek, bliskosc targow. Mozliwosc dostawki w pokoju za rozsadne pieniadze.
8
Elastyczny i pomocny personel, drogie sniadanie ale bliskosc restauracji kompensuje to. Polecam up grade pokoju warto(wiekszy i piekny widok). Nastepnym razem tez go wybiore.
Informacje na temat restauracji: Mnogosc w okolicy
Jaroslaw B. Podróż z partnerem Germany, 30 września 2009
Średni

dobre położenie
5
Mały pokój. Brak bezpłatnej wody do picia. Poza tym reszta ok
Supawan K. Podróż z partnerem Thailand, 14 sierpnia 2009
swietny hotel

dobrze wyposazone pokoje, dobra obsluga
8,7
Hotel niedaleko od terminala wodnego lodzi z Macau, polozony w starszej czesci wyspy, gdzie wiekszosc budynkow pamieta dawniejsze lata, ale ma to swoj klimat. Hotel ma bardzo dobry wystroj, swietna obsluge, bardzo pomocni, pokoje super, warte ceny, widok z okna sredni.
Jacek S. Podróż z partnerem Poland, 8 stycznia 2009
Fajny hotelik

b.mila i pomocna obsluga- dobra lokalizacja ,blisko do centrum i tramwaju
9
Super widok z pokoju na porcik......
Informacje na temat hoteli: nie polecamy Ramada Hotel ---island pacific zdecydowanie lepszy !!!!
Vinicia K. Podróż służbowa Singapore, 20 kwietnia 2014
Excellent

centralised, convenience,quiet
7
Reynald T. Podróż z partnerem Philippines, 20 kwietnia 2014
Value for money; good area for culture walk

IP is reasonably priced, good area to explore local culture; shuttle bus
7,7
IP is a good hotel. Clean rooms; great bed. If you are a tourist who wants attractions to be walking distance dont stay here but if you like to explore local culture. At the back are rows upon rows of dried fish stores. Its a good 20 minute walk to Sheung Wan MTR station. It has shuttle service that goes to macau ferry terminal, central station and a couple more areas. Nice local restaurants around it as well as a couple of money changers w good rates. There's also a 7-11 store a block away.
Jessica E. Wycieczka w pojedynkę France, 18 kwietnia 2014
Peaceful, professional, very pleasant

Comforting design, easily reachable from HK station, great business centre
9
Very convenient, comfortable and pleasant. The rooms are not huge, but are spacious enough with a good desk/office area, large bay windows and a full bathroom, which feels more luxurious. The cafe downstairs gets a lot of natural light and has a variety of snacks and drinks. There's a nice outdoor swimming pool and there are a couple of currency exchange offices nearby with good rates - nifty. In particular, Frankie's at WorldWide House in Central (a short tram ride away) and the currency exchange opposite the ibis hotel on des voeux road west.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - BasenIsland Pacific Hotel Hongkong - BasenIsland Pacific Hotel Hongkong - SiłowniaIsland Pacific Hotel Hongkong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hongkong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hongkong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzIsland Pacific Hotel Hongkong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hongkong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hongkong - FoyerIsland Pacific Hotel Hongkong - WidokIsland Pacific Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaIsland Pacific Hotel Hongkong - Sala BalowaIsland Pacific Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hongkong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hongkong - Foyer


AS-AGWEB-3B01