Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 5887 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 9

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
8,2
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (5887)
Sortuj według:
Piotr P. Podróże grupowe Poland, 8 lutego 2015
hotel w dobrej cenie blisko centrum

dobre położenie, bezpłatny transport z Hongkong Central, ładny widok z okna na 21 piętrze
7,7
Pokoje niezbyt duże ale w dobrym stanie. Hotel niezbyt daleko od centrum. Można dostać się tam spacerkiem ale można także skorzystać z dobrego transportu publicznego. Polecam pokoje z widokiem na port. Widok robi wrażenie. Z oferty gastronomicznej nie korzystałem.
Zgłoś tą recenzję
Tomasz W. Podróże służbowe Poland, 30 kwietnia 2014
hotel godny polecenia

mila obsługa,
8,3
hotel o dobrym standardzie, polecam
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka W. Wycieczki w pojedynkę Poland, 15 września 2013
Blisko prom do Macau, obsługa bardzo pomocna,

bezpłatny transfer kolejki lotniskowej i transfer do promów,
9,7
Hotel jest bardzo czysty, jedzenie wyśmienite. Pobierają kaucję w wysokości 500$HK i najlepiej zapłacić ją gotówką- wtedy rano ją odzyskasz, płacąc kartą czekasz 1-2 tygodnie!!
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże z partnerem Poland, 28 sierpnia 2010
Island Pacific

standard hotelu, lokalizacja, obsługa
8,7
Hotel Island Pacific to przede wszystkim bardzo fajna lokalizacja. Pokój z widokiem na zatokę robi wrażenie (tzn. widok robi wrażenie), natomiast sam pokój sprawia wrażenie lekko przestarzałego. Nie mniej hotel trzyma poziom i wart jest swojej ceny.
Informacje na temat zwiedzania: Hotel znajduje się w odległości spaceru od centrum, łatwy dostęp wszędzie.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 21 maja 2010
Hotel w dobrej cenie

dobra cena, dobra lokalizacja, niezły standard i obsługa
7,7
dość przyjemny hotel, bardzo fajnie położony w odległości spaceru od wielu atrakcji Hong Kongu, wystrój i wyposażenie sprawia wrażenie lekko przestarzałego, jednakże hotel trzyma poziom. Pokoje są dość małe i nieco ponuro wyposażone, ale można przeżyć. Hotel jest relatywnie tani, zatem dobry stosunek jakości do ceny.
Zgłoś tą recenzję
Damian M. Podróże służbowe Poland, 11 listopada 2009
Dobra lokalizacja za dobra cene

Lokalizacja, sklepy 25 metrów 24h, widok na zatokę mogl by byc z drugiej strony. Elastyczny personel check out bez doplaty o 3PM jak na HK to niespodzianka. Bliskosc CITI i Wictoria Peek, bliskosc targow. Mozliwosc dostawki w pokoju za rozsadne pieniadze.
8
Elastyczny i pomocny personel, drogie sniadanie ale bliskosc restauracji kompensuje to. Polecam up grade pokoju warto(wiekszy i piekny widok). Nastepnym razem tez go wybiore.
Informacje na temat restauracji: Mnogosc w okolicy
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw B. Podróże z partnerem Germany, 30 września 2009
Średni

dobre położenie
5
Mały pokój. Brak bezpłatnej wody do picia. Poza tym reszta ok
Zgłoś tą recenzję
Supawan K. Podróże z partnerem Thailand, 14 sierpnia 2009
swietny hotel

dobrze wyposazone pokoje, dobra obsluga
8,7
Hotel niedaleko od terminala wodnego lodzi z Macau, polozony w starszej czesci wyspy, gdzie wiekszosc budynkow pamieta dawniejsze lata, ale ma to swoj klimat. Hotel ma bardzo dobry wystroj, swietna obsluge, bardzo pomocni, pokoje super, warte ceny, widok z okna sredni.
Zgłoś tą recenzję
Jacek S. Podróże z partnerem Poland, 8 stycznia 2009
Fajny hotelik

b.mila i pomocna obsluga- dobra lokalizacja ,blisko do centrum i tramwaju
9
Super widok z pokoju na porcik......
Informacje na temat hoteli: nie polecamy Ramada Hotel ---island pacific zdecydowanie lepszy !!!!
Zgłoś tą recenzję
Engelbert T. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 kwietnia 2016
Very good
5,7
Be back soon
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 9 z 9
Island Pacific Hotel Hong kongIsland Pacific Hotel Hong kong - FoyerIsland Pacific Hotel Hong kong - RecepcjaIsland Pacific Hotel Hong kong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hong kong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hong kong - Pub/HolIsland Pacific Hotel Hong kong - Pub/HolIsland Pacific Hotel Hong kong - WejścieIsland Pacific Hotel Hong kong - WejścieIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzIsland Pacific Hotel Hong kong - SiłowniaIsland Pacific Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeIsland Pacific Hotel Hong kong - SiłowniaIsland Pacific Hotel Hong kong - BasenIsland Pacific Hotel Hong kong - BasenIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Centrum BiznesoweIsland Pacific Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaIsland Pacific Hotel Hong kong - Sala BalowaIsland Pacific Hotel Hong kong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hong kong - RestauracjaIsland Pacific Hotel Hong kong - WidokIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - SalonIsland Pacific Hotel Hong kong - ŁazienkaIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - ŁazienkaIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnnyIsland Pacific Hotel Hong kong - ŁazienkaIsland Pacific Hotel Hong kong - ŁazienkaIsland Pacific Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04