Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Stare Miasto, Chiang Mai, Tajlandia 50200

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 661 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (661)
Sortuj według:
Lukasz B. Podróże z partnerem Poland, 14 listopada 2014
polecam, fajne miejsce tanio i blisko

lokalizacja, obsługa, cena
9
Zgłoś tą recenzję
Lukasz B. Podróże z partnerem Poland, 11 listopada 2014
Rewelayjny stosunek jakości do ceny.

Bardzo dobra lokalizacja, fantastyczna obsluga, pokoje skromne ale czyste i komfortowe. Trochę taksówkarz miał trudności ze znaezieniem. Ścisłe centrum, 15 min piechotą do nocnego bazaru
8
Zgłoś tą recenzję
Rafal E. Podróże z partnerem Poland, 29 maja 2013
Czysto i w samym centrum

Czysto, lokalizacja, miła obsługa
9,7
Polecam to miejsce z uwagi a dobra cenę i jakość obsługi. Dobra lokalizacja łatwy dostęp do wszystkich atrakcji w mieście.
Zgłoś tą recenzję
Ewa B. Wycieczki w pojedynkę Poland, 8 lutego 2013
Fajny hotel , zmila obsuga

Duzy pokoj,czysty
8,7
Przedluzylam pobyt o jeden dzien, fajny pokoj , czysty, lazienka z ciepla woda, bardzo mila i pomocna obsluga, pomogla zorganizowac wycieczki i transport , dziekuje .
Zgłoś tą recenzję
Caelan U. Podróże z partnerem United States of America, 20 kwietnia 2016
Wonderful budget stay. Very friendly staff.
6
We enjoyed our stay here. Fantastic staff who were very responsive to requests and questions. Had laundry service and motoscooter rental for fair prices. Some good restaurants nearby, though, higher rated ones are 10 min walk away. Would definitely stay again if we return to Chiang Mai.
Zgłoś tą recenzję
Haley K. Podróże z partnerem Canada, 18 kwietnia 2016
Top notch place to stay.
6,7
Really enjoyed our stay there, mostly due to the front desk staff. They were awesome and really helpful. Nothing to complain about except maybe the pillows. They were crazy awful pillows... But seriously that's the only thing you could complain about.
Zgłoś tą recenzję
Theo V. Wycieczki w pojedynkę Netherlands, 18 kwietnia 2016
Good value for money
6,7
It's a good location and offers great value for money. Staff is helpfull with planning daytrips and most speak english rather well.
Zgłoś tą recenzję
Chinchin L. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 14 kwietnia 2016
Junior Guesthouse
2
1 star hotel
Zgłoś tą recenzję
Tomaz P. Wycieczki w pojedynkę Slovenia, 30 marca 2016
Good value for money
6,7
I was satisfied with everything and can recommend it without problem!
Zgłoś tą recenzję
Yi L. Podróże grupowe Hong Kong, 29 marca 2016
Thank you!
5,7
We really enjoyed our stay there! Staff was very friendly to us. Location was very convenient. Thanks!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - ŁazienkaJunior Guesthouse Chiang Mai - RestauracjaJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06