Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Stare Miasto, Chiang Mai, Tajlandia 50200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Łazienka Junior Guesthouse Chiang Mai - Restauracja Junior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hotelu Junior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hotelu Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz
Okolica: Stare Miasto Liczba pokoi: 18

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

z 634 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (634)
Sortuj według:
Lukasz B. Podróże z partnerem Poland, 14 listopada 2014
polecam, fajne miejsce tanio i blisko

lokalizacja, obsługa, cena
9
Zgłoś tą recenzję
Lukasz B. Podróże z partnerem Poland, 11 listopada 2014
Rewelayjny stosunek jakości do ceny.

Bardzo dobra lokalizacja, fantastyczna obsluga, pokoje skromne ale czyste i komfortowe. Trochę taksówkarz miał trudności ze znaezieniem. Ścisłe centrum, 15 min piechotą do nocnego bazaru
8
Zgłoś tą recenzję
Rafal E. Podróże z partnerem Poland, 29 maja 2013
Czysto i w samym centrum

Czysto, lokalizacja, miła obsługa
9,7
Polecam to miejsce z uwagi a dobra cenę i jakość obsługi. Dobra lokalizacja łatwy dostęp do wszystkich atrakcji w mieście.
Zgłoś tą recenzję
Ewa B. Wycieczki w pojedynkę Poland, 8 lutego 2013
Fajny hotel , zmila obsuga

Duzy pokoj,czysty
8,7
Przedluzylam pobyt o jeden dzien, fajny pokoj , czysty, lazienka z ciepla woda, bardzo mila i pomocna obsluga, pomogla zorganizowac wycieczki i transport , dziekuje .
Zgłoś tą recenzję
Gergely A. Podróże z partnerem Hungary, 30 stycznia 2016
Best guesthouse ever!

Tatar, Jeff, Fai and all other staff was the best ever!
9,7
Great location, close to everything and still quiet and green. Tatar, Jeff, Fai and all other staff was the best ever, they are like a family. Kapunkhrap for everything!
Zgłoś tą recenzję
Marc C. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 28 stycznia 2016
Great friendly owners & staff

Staff, convenience, warm welcoming atmosphere
9,3
I think I mentioned the warmth of the staff here already. Made me feel like family. Would return again. It's a nice straight foward no nonsense room. On a quaint quiet soi a block away from the tumult of the outer wall road of the old city. Close to many universities and wats. Easy access to whatever you want.
Zgłoś tą recenzję
Marc C. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 28 stycznia 2016
Great friendly owners & staff

Staff, convenience, warm welcoming atmosphere
9,3
I think I mentioned the warmth of the staff here already. Made me feel like family. Would return again. It's a nice straight foward no nonsense room. On a quaint quiet soi a block away from the tumult of the outer wall road of the old city. Close to many universities and wats. Easy access to whatever you want.
Zgłoś tą recenzję
Sarah D. Podróże grupowe United Kingdom, 15 stycznia 2016
Best guest house on our trip so far

Friendly staff, ease of getting food/drinks, nice rooms and facilities
9,7
Zgłoś tą recenzję
Gergely A. Podróże z partnerem Hungary, 11 stycznia 2016
Outstanding!

Location is great, staff is truly outstanding, superb value for money
9
Location is great, staff is truly outstanding, superb value for money
Zgłoś tą recenzję
Emilie B. Podróże grupowe Denmark, 8 stycznia 2016
A room with a toilet plus outstanding service

The hotel owner (people working here) was definitely the best thing about this hotel!
7
The personel at the hotel was very openminded, friendly and willing to help, guide and give advinces to us as tourists in Chiang Mai. The room was nothing special; a bed, aircondition and a bathroom with a hot shower and a fridge (water too).
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - ŁazienkaJunior Guesthouse Chiang Mai - RestauracjaJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07