Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Stare Miasto, Chiang Mai, Tajlandia 50200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnny Junior Guesthouse Chiang Mai - Łazienka Junior Guesthouse Chiang Mai - Restauracja Junior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hotelu Junior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hotelu Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażem Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz Junior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz
Okolica: Stare Miasto Liczba pokoi: 18
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,1

na podstawie
590 recenzji

Warty swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (590)
Sortuj według:
Lukasz B. Podróż z partnerem Poland, 14 listopada 2014
polecam, fajne miejsce tanio i blisko

lokalizacja, obsługa, cena
9
Zgłoś tą recenzję
Lukasz B. Podróż z partnerem Poland, 11 listopada 2014
Rewelayjny stosunek jakości do ceny.

Bardzo dobra lokalizacja, fantastyczna obsluga, pokoje skromne ale czyste i komfortowe. Trochę taksówkarz miał trudności ze znaezieniem. Ścisłe centrum, 15 min piechotą do nocnego bazaru
8
Zgłoś tą recenzję
Rafal E. Podróż z partnerem Poland, 29 maja 2013
Czysto i w samym centrum

Czysto, lokalizacja, miła obsługa
9,7
Polecam to miejsce z uwagi a dobra cenę i jakość obsługi. Dobra lokalizacja łatwy dostęp do wszystkich atrakcji w mieście.
Zgłoś tą recenzję
Ewa B. Wycieczka w pojedynkę Poland, 8 lutego 2013
Fajny hotel , zmila obsuga

Duzy pokoj,czysty
8,7
Przedluzylam pobyt o jeden dzien, fajny pokoj , czysty, lazienka z ciepla woda, bardzo mila i pomocna obsluga, pomogla zorganizowac wycieczki i transport , dziekuje .
Zgłoś tą recenzję
Moritz R. Podróż z partnerem Germany, 22 sierpnia 2015
Good location and very friendly and helpful staff

Staff location value of money
8,3
Very pleasent stay. The staff could answer all questions. They helped us a lot to organize our stay in Chiang Mai
Zgłoś tą recenzję
Jonathan L. Podróż z partnerem Denmark, 7 lipca 2015
Amazingly friendly

The Guesthouse had an awesome location, it was within walking distance of everything yet the area of silent and not bothered by party noise. The staff was amazing, super friendly and helpful. Jacuzzi!
9
The stay was super nice, room service was good, the staff was amazing, the location fantastic, we couldn't have gotten more value for our money. The jacuzzi was also fantastic.
Zgłoś tą recenzję
Dominic C. Podróż z partnerem United Kingdom, 28 czerwca 2015
Pleasant stay

1. Jacuzzi 2. Staff were lovely 3. Big room
7,7
Really nice guesthouse friendly and catererd for all needs would stay again any time.
Zgłoś tą recenzję
Robert S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 28 czerwca 2015
Like family

Friendlines of the staff, cleanlines of rooms and location
8,3
I enjoyed my stay very much. The staff made you feel not only welcome but part of the family. Very helpful in every regard
Zgłoś tą recenzję
Timea S. Rodziny z dużymi dziećmi Hungary, 15 czerwca 2015
Simple, but good for value.

Location
8,7
Average
Zgłoś tą recenzję
Nicola D. Podróż z partnerem United Kingdom, 6 czerwca 2015
Friendly Budget

The staff are very friendly and welcoming. Rooms suit the price.
8,3
Very good all round. The staff helped us with advice on where to go. The rooms were adequate for our needs during our stay. A very quiet location but close to the main sites around the city.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - Pokój gościnnyJunior Guesthouse Chiang Mai - ŁazienkaJunior Guesthouse Chiang Mai - RestauracjaJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wnętrze hoteluJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Wanna z hydromasażemJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrzJunior Guesthouse Chiang Mai - Hotel z zewnątrz

Recenzje klientów - Junior Guesthouse, Chiang Mai

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08