Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz
JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa
Lokalizacja: Medan Perjuangan Liczba pokoi: 280
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 976 recenzji

Warty swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,2
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
8,6
Wszystkie recenzje (976)
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Ronny L. Podróż służbowa Indonesia, 6 kwietnia 2014
Best hotel in MEDAN.

location, breakfast, pool
9
Checkin was fast. Breakfast was above average. The outdoor pool overlooking the city is breathtaking.
Inna S. Podróż służbowa Indonesia, 31 marca 2014
good

clean
6
good
Inna S. Podróż służbowa Indonesia, 30 marca 2014
nice

excellent
6
good
Yose S. Podróż z partnerem Indonesia, 30 marca 2014
Best Hotel, good servive and clean hotel

big room, very clean in rooms, good service in reception
9,3
I online buy voucher hotel in website agoda.com, by email date 12 February 2014 to agoda.com I want change my voucher for 2 adult in room, not response to change my voucher hotel from agoda.com, I direct call to reception hotel JW Marriott confirmation change my booking it's okay and then I direct call to customer service agoda.com to change my voucher hotel, response customer service hotel JW Marriott very good and fast then agoda.com
Andriany S. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 30 marca 2014
Great, Nice, Big Room

Big Room, CLean, Value For Money
9
the room is quite BIG and clean, Variety B'fat Menu, Good Food. Goof Location & also value for money.
Inna S. Podróż służbowa Indonesia, 29 marca 2014
nice staff

room, dining and hotel condition
6

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - BasenJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Restauracja


AS-AGWEB-3A07