lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Salon
JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napoje JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Foyer
Okolica: Medan Perjuangan Liczba pokoi: 280

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1087 recenzji

Warty swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (1087)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Angelia P. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 14 grudnia 2014
Best hotel in town

Clean, receptionist are very nice, good location
9,7
Yohan S. Podróż służbowa Indonesia, 13 grudnia 2014
bad staff

i want to complain to this hotel . the staff is no good on their service. they are cheating in service about the service. i need bowl to serve my food...i must pay for the plate? 125000 rupiah
5
Very sad to stay this hotel. I ask the duty manager ..she said its free to ask plate and to warm the food. But in service just ask for it they ask me to pay 125 000rupiah.
Justin Y. Podróż służbowa Singapore, 13 grudnia 2014
well located hotel in meda

location, clean big rooms, friendly staff
6
Jeff L. Podróż służbowa Malaysia, 12 grudnia 2014
Again the best stay in Medan.

Great Staff, Great Service and a Great bed.
8,7
Anton A. Podróż z partnerem Indonesia, 5 grudnia 2014
good location and clean

good location clean and friendky staff
9,3
Irwan G. Podróż służbowa Indonesia, 4 grudnia 2014
Great place to stay in Medan

Perfect location and breakfast
9,3
JW Marriot is still maintaining it's high standard of hospitality to it's customers. Great place to stay..

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Spa


AS-AGWEB-3A05