Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1370 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,1
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (1370)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Azemi C. Podróże grupowe Malaysia, 22 maja 2016
Good stay
5,3
Good customer service
Yasser F. Podróże z partnerem Indonesia, 21 maja 2016
Great hotel
5,3
Nice
Wei J. Podróże z partnerem Malaysia, 15 maja 2016
Only 5 star hotel in Medan
5,3
THis is the best 5 star hotel in Medan. Hotel was clean and location was central. Security was very tight which is good in places like Indonesia. All taxis were being scanned and bags/goods have to be put through belt detector. Breakfast spread was good with lots of variety. Staff were friendly and helpful.
Tjhang O. Podróże z partnerem Australia, 14 maja 2016
Lift and room key daily problem, aircond not cool,
3,7
Lift and room key keep having problem on daily basis. They keep claiming we put the key close to the phone. On the contrary, we always put it in our wallet. Air conditioner is not cool even after we reported and claimed it has been fixed. Bed sheet was not changed daily. Request of room amenities taken half hour and has to call them at least twice before being delivered. Overall a very disappointed stay. I have stayed in all 5 star hotel in Medan. The best, I still think is The Grand Aston.
Handoyo L. Podróże służbowe Indonesia, 12 maja 2016
marriott standard never fail
5,7
as expected, clean room, comfortable bed, great breakfast. excellent location, good attentive staffs. real 5star std
Marina S. Podróże służbowe Indonesia, 9 maja 2016
stay at JW Marriott
5,3
great
Recenzje 1 - 4 z 4
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - Wnętrze hoteluJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Wnętrze hoteluJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04