Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1350 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,7
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,0
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,9
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (1350)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Zgłoś tą recenzję
Uli T. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 18 kwietnia 2016
Satisfied with my stat at JW Marriot Medan
6,7
Everything is nice and will stay there whenever I'm travelling to Medan. Thank you.
Zgłoś tą recenzję
Irwandy C. Podróże służbowe Indonesia, 10 kwietnia 2016
nice place
6,7
well maintenance
Zgłoś tą recenzję
Shelly L. Podróże z partnerem Indonesia, 10 kwietnia 2016
No comment
6,7
No comment
Zgłoś tą recenzję
Abdullah A. Podróże służbowe Malaysia, 10 kwietnia 2016
Good
5,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Fook S. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 31 marca 2016
Excellent Service
6,3
Check in was a breeze, special mention for reception staff, Dini, for her professionalism & efficiency. Overall, a very pleasant stay n will certainly return to this hotel in my next visit.
Zgłoś tą recenzję
Mardiansyah R. Wycieczki w pojedynkę Indonesia, 28 marca 2016
same as last booking
5,7
no comment...
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - Wnętrze hoteluJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Wnętrze hoteluJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01