lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja
JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napoje JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Recepcja
Okolica: Medan Perjuangan Liczba pokoi: 280

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1021 recenzji

Warty swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
8,6
Wszystkie recenzje (1021)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Dennie L. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 31 sierpnia 2014
Best Hotel In Medan!

Big Room, Clean Room And Best Spa Facilities
10
It was a very pleasant and great time we are having with our family during our stay. If there's a chance, we would without a doubt stay here again!
Sucipto A. Podróż z partnerem Indonesia, 18 sierpnia 2014
Nice and Pleasant Stay at Luxury Hotel

Location, Luxury and Friendly Staff
10
Hanry S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 31 lipca 2014
very spacious for standard room

location,staff,cleanliness
7
the room is big that my children can play spaciously.
Fabrice D. Podróż z partnerem France, 29 lipca 2014
perfect stay at JW Marriott Medan

friendly staff, comfortable room and good location
9,7
friendly staff, comfortable room and good location
Diana L. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 25 lipca 2014
good

service,food n clean
10
Nice vacation
Budiono T. Podróż służbowa Indonesia, 17 lipca 2014
luxurious hotel in central of Medan

its location, luxurious hotel, clean and comfortable bed.
9
magnificent ...

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Spa


AS-AGWEB-3C07