lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Salon
JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napoje JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Foyer
Okolica: Medan Perjuangan Liczba pokoi: 280

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1052 recenzji

Warty swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
8,6
Wszystkie recenzje (1052)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Iswandi H. Podróż służbowa Indonesia, 25 października 2014
Excellent

Room, the lounge and the bar
9,3
Excellent
Fransiska N. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 19 października 2014
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.
Andrew F. Podróż służbowa Australia, 15 października 2014
Outstanding hotel & exceptionally friendly staff

The staff, the staff & the staff!
8,7
Great hotel, true 5-star from rooms, to general hotel, the dinning options and the staff. Thoroughly enjoyable stay!
Dewi P. Podróż z partnerem Indonesia, 4 października 2014
Great location

Location, prices, cleanliness
8,3
Kiah P. Podróż służbowa Singapore, 29 września 2014
Not bad

comfortable, spacious and clean
9
Not bad, feel very comfortable during the stay. The beds were very inviting.
Felix B. Podróż z partnerem Indonesia, 28 września 2014
Good Hotel

good service, comfort, good location
8

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Spa


AS-AGWEB-3C03