lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezja 20111 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Recepcja JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrz JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Wejście JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Pokój gościnny JW Marriott Medan Medan - Restauracja
JW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjna JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Restauracja JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Salon JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Spa JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napoje JW Marriott Medan Medan - Siłownia JW Marriott Medan Medan - Sala Balowa JW Marriott Medan Medan - Recepcja
Okolica: Medan Perjuangan Liczba pokoi: 280

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,8

z 1007 recenzji

Warty swojej ceny
8,8
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
8,8
Jedzenie/Posiłki
8,6
Wszystkie recenzje (1007)
Sortuj według:
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 23 listopada 2010
Najlepszy hotel w mieście

standard, lokalizacja
10
To była kolejna udana wizyta w hotelu Mariott Medan, jak zwykle na pochwałę zasługuje obsługa hotelu - zawsze usmiechnieta i pomocna. Medan to chyba jedno z tych miast, w ktorych wybor hotelu nie powinien stanowic problemu. Przy takich cenach mozna sobie pozwolic na najlepszy hotel w miescie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 30 września 2010
Hotel Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8
Hotel Marriott Medan to najlepszy hotel w tym mieście i nie ma co się specjalnie rozglądać za innym, ponieważ ceny w hotelu są bardzo rozsądne (jak na tej klasy hotel). Bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja w samym centrum, miła i pomocna obsługa, słowem, nie zastanawiałbym się w ogóle nad wyborem innej opcji noclegowej.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 28 września 2010
Marriott Medan

lokalizacja, cena, standard pokojów, jedzenie
8,3
To absolutnie najlepszy hotel w Medan, jak w większości dobrych hoteli w Indonezji jest wyśmienita i bardzo pomocna obsługa. Doskonałe jedzenie, wyposażenie pokojów, standard hotelu, jego bardzo dobra lokalizacja sprawia, że hotel ten mogę z czystym sumieniem każdemu polecić.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 27 września 2010
Hotel Marriott Medan

standard, lokalizacja, cena
8
To zdecydowanie najlepszy hotel w Medan, zatem nie wahałbym się polecić go każdemu, kto się tam wybiera. Bardzo dobre śniadania, wysoki standard pokojów, dość sprawna obsługa, niezła lokalizacja, przy czym cena jest bardzo atrakcyjna (jak w większości indonezyjskich miast).
Azlan K. Podróż służbowa Malaysia, 11 lipca 2014
Great stay... very relaxing...

Friendly staff, Amazing room, Nice swimming pool
9
It is definitely one of the best hotels I have stayed. The friendliness and attentiveness of the staff, the luxury elements are just perfect. Every little detail is thought of. Amazing room. I'm afraid what they need to work on is their breakfast. I went to the restaurant for their Sahur... not much selection.
Margaretha T. Podróż w większej grupie Indonesia, 26 czerwca 2014
Nice!

Location, comfortable room, and nice staff
8,7
Executive lounge was okay. They can improve the snacks served and beverages choices.
Meeraj N. Podróż w większej grupie Malaysia, 22 czerwca 2014
Fun and exciting sure to comeback soon

Good environment it's clean at the shower was good
8
Good and pleasant eventho had some issues on room availability we we on later on.. If the room service speed up would be execelent
Surya B. Podróż w większej grupie Indonesia, 19 czerwca 2014
This hotel is the best hotel facility i have got

Comfort room, welcome staff, best food
7,7
I am satified enough while stay at this hotel, comfort bed and clean room, staff hospitality
Wilson W. Podróż w większej grupie Indonesia, 15 czerwca 2014
Its a nice hotel and clean... Centrally located...

Clean..
8,3
Its nice and comfortable... And the prime bar have a Good DJ...
Kalwant K. Podróż w większej grupie Malaysia, 14 czerwca 2014
Happy n enjoyed our stay.

Swimming pool Rooms Location
9,7
We really had good time here...had good time swimming and morning breakfast was just superb...

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Hotel z zewnątrzJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Pokój gościnnyJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RestauracjaJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SalonJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Jedzenie i napojeJW Marriott Medan Medan - SiłowniaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - RecepcjaJW Marriott Medan Medan - Sala konferencyjnaJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - WejścieJW Marriott Medan Medan - SpaJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - FoyerJW Marriott Medan Medan - Sala BalowaJW Marriott Medan Medan - Spa


AS-AGWEB-3A05