Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Tajlandia 83100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Wnętrze hotelu Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnny Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieci
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Widok Kata Palm Resort & Spa Phuket - Wyposażenie Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktywny wypoczynek Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restauracja Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restauracja Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restauracja Kata Palm Resort & Spa Phuket - Widok Kata Palm Resort & Spa Phuket - Basen
Okolica: Kata Liczba pokoi: 184
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

na podstawie
1239 recenzji

Warty swojej ceny
8,4
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
8,2
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (1239)
Sortuj według:
Arkadiusz O. Podróż z partnerem Poland, 21 maja 2009
Świetny Hotel

Ładny obiekt
10
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Kata Palm Resort. Duże wrażenie robi rozległy basen otoczony zielenią. Obsługa jest perfekcyjna i pod tym kątem trudno więcej oczekiwać. Hotel jest położony ok 300 metrów od plaży jednak nie był to duży kłopot, to zaledwie 5 min spaceru. jedzenie i serwis było wyśmienite. Podczas następnego pobytu w Tajlandii z chęcią wrócimy do Hotelu Kata Palm Resort. Zdecydowanie polecamy.
Arkadiusz O. Podróż z partnerem Poland, 19 maja 2009
Bardzo dobry hotel

Ładny wystrój, czysto, świetny basen
9,7
Arkadiusz O. Podróż z partnerem Poland, 17 maja 2009
chętnie tu wrócimy

Bardzo ładny hotel w stylu tajskim. Pięknie zagospodarowany ogród i basen.
9,7
CHętnie tu wrócimy.
Arkadiusz O. Podróż z partnerem Poland, 14 maja 2009
Bardzo dobry

Ładny basen, idealna czystość, mieliśmy pokój deluxe - ładnie zagodpodarowane i duża przestrzeń
9,7
Planowaliśmy 3 dno w tym hotelu ale zostaliśmy dłużej, bardzo nam się podobało.
Peter B. Podróż z partnerem Australia, 28 czerwca 2015
Pool access room worth the upgrade

Value for money; pool access; Staff
7,7
We used Kata Palms as a base for our golfing holiday in Phuket. We got a good on-line deal while booking and the hotel was adequate for our purposes. The room was fine and food OK. Staff were also relatively friendly.
Peter B. Podróż z partnerem Australia, 28 czerwca 2015
Good base from which to see island

Room, pool and restaurant staff
7,3
We used Kata Palms as a base from which to see Phuket at the start of our backpacking holiday in SE Asia. It was a comfortable and relaxing place to stay. Beware of the mosquitoes though.
Peter B. Podróż z partnerem Australia, 27 czerwca 2015
Comfortable place to stay.

Pool; pool bar; food
7,7
We used the hotel to catch up with family and friends. All in all, a comfortable place to stay, which represented good value for money.
Carol L. Podróż z partnerem Singapore, 27 czerwca 2015
Noisy and crowded

Location is good but thats all to it.
5,7
Check in was very slow. Pool is crowded even though it is low season, and many mosquito. Breakfast was poor quality, feel like a refugee camp. Check out was again very slow. For this price a much better resort quality is expected.
Dean R. Podróż z partnerem United Kingdom, 26 czerwca 2015
Was just ok

Nice room, pool nice, location ok
5,3
Was ok plenty places to eat
Naomi C. Podróż z partnerem Canada, 24 czerwca 2015
wonderful!

cleaning staff, pool, free breakfast
8,7
Great! Working on the check in and check out is my only suggestion. This must be done quicker and more officiently.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Wnętrze hoteluKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - Pokój gościnnyKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - Klub dla dzieciKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - WidokKata Palm Resort & Spa Phuket - WyposażenieKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktywny wypoczynekKata Palm Resort & Spa Phuket - RestauracjaKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestauracjaKata Palm Resort & Spa Phuket - RestauracjaKata Palm Resort & Spa Phuket - WidokKata Palm Resort & Spa Phuket - BasenKata Palm Resort & Spa Phuket - WidokKata Palm Resort & Spa Phuket - RestauracjaKata Palm Resort & Spa Phuket - Plac zabawKata Palm Resort & Spa Phuket - RecepcjaKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport i aktywny wypoczynekKata Palm Resort & Spa Phuket - OkolicaKata Palm Resort & Spa Phuket - RecepcjaKata Palm Resort & Spa Phuket - Siłownia

Recenzje klientów - Kata Palm Resort & Spa, Phuket

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06