Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,9

z 17096 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
7,8
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (17096)
Sortuj według:
Tadeusz W. Wycieczki w pojedynkę Poland, 5 lutego 2016
Szok, hotel na poziomie trzech gwiazdek z basenem.

W miare tani
5
Poza pokojem hotel jest bardzo ponury, zimne przestrzenie ktore nie robia dobrego wrazenia na podrozujacych. Brak jakichkolwiek rozrywek. Silownia i basen byly duze i przestrzenne. Nie wszyscy pracownicy hotelu byli uprzejmi co znacznie uniemilalo pobyt. Odradzam oplate za sniadania, bardzo maly wybor i malo kuchni zachodniej.
Zgłoś tą recenzję
Artur L. Podróże służbowe Poland, 29 kwietnia 2013
Doskonała jakość w dobrej cenie

Duże pokoje, Czystość, Piękny widok z okna
8,3
Rewelacja, szczególnie pokoje w wieży numer 2 od piętra 78 w górę. Widok z naszego pokoju (narożny) wspaniały - szczególnie po zmroku.
Zgłoś tą recenzję
Lukasz B. Podróże służbowe Poland, 2 września 2012
wspanialy hotel z dobrym dostepem do metra

cena, basen, pokoje
7
Wspanialy hotel z dobrym dostepem do metra ktorym w 20min jest sie w centrum.
Zgłoś tą recenzję
Lukasz B. Podróże służbowe Poland, 2 listopada 2010
Pan

czystosc, cisza, fajna swojska okolica
5,7
mila obsluga, dobre polaczenie z metra do hotelu na pieszo, w miare szybki dostep metrem do centrum, w okolicy jest bardzo duzo malych donrych i tanich restauracji z dobrym jedzeniem, duzy wybor roznych potraw, obok duzy mall handlowy i wspaniala restauracja z sushi.
Zgłoś tą recenzję
Summe C. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 23 maja 2016
Dissapointed
3,7
The room and location is good for the price. However, staff is inhospitable, rooms are in sir need of deep cleaning and renovation. Lobby is always extremely crowded with tour groups, mostly from mainland China.
Zgłoś tą recenzję
Jerry A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 23 maja 2016
Amazing!
5,7
Very nice place and very relaxing, it has a comfortable bed perfect for me and my family. Will surely go back!
Zgłoś tą recenzję
De K. Podróże grupowe Malaysia, 22 maja 2016
Should improve more
3,3
5 star hotel no free wifi in the room , staff attitude very bad.
Zgłoś tą recenzję
Ip L. Podróże z partnerem China, 22 maja 2016
so far so good
4,7
the room not clean enough
Zgłoś tą recenzję
Paul Y. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 22 maja 2016
L'Nina hotel experience
5,3
L'hotel Nina is a very popular choice for tourists. During our stay, there were so many guests. The staff tried their best to accommodate us all by being quick and curt, but not very warm. Our room was big and spacious enough to hold 2 double beds. The hotel forgot to put an extra bed the first night but we were just too tired to ask for it when we arrived past midnight. They put one the next day after we told them about our booking arrangements. Surprisingly the extra bed managed to fit in the room. Our room had a good view of the bay. Towels, although clean, were already worn out. Likewise, linen had a few stain marks. The tv is in need of an upgrade. The hotel is located near shopping malls (walking distance) that we didn't have to go to town to do our last minute shopping. It was also located near the mtr station, tsuen Wan west, making going to other parts of hongkong very easy. Overall, our stay wasn't so bad. I wouldn't mind going back.
Zgłoś tą recenzję
Fung S. Podróże służbowe China, 21 maja 2016
value for money
4,3
Good in general
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
L’Hotel Nina et Convention Centre Hong kongL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Wnętrze hoteluL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Hotel z zewnątrzL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - SiłowniaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - SiłowniaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - BasenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - FoyerL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Wnętrze hoteluL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Wnętrze hoteluL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pub/HolL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Hotel z zewnątrzL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Kawiarnia/KafejkaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RestauracjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pub/HolL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - BasenL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Kawiarnia/KafejkaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ŁazienkaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ŁazienkaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - WidokL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RestauracjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RestauracjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - WidokL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - WidokL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RecepcjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - FoyerL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RestauracjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - RestauracjaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - BufetL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ŁazienkaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Sala konferencyjnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Pokój gościnnyL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - ApartamentL’Hotel Nina et Convention Centre Hong kong - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01