Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 1092 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (1092)
Sortuj według:
Piotr S. Podróże z partnerem Poland, 28 lutego 2011
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Informacje na temat życia nocnego: W pobliżu dużo klubów nocnych!
Zgłoś tą recenzję
Anna H. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 3 stycznia 2016
Quite convenient

Location, service, cleanness
8
Zgłoś tą recenzję
Tidarat M. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 3 stycznia 2016
Last minute booking, small room unrealistic pics.

location, thats, all.
5,7
It was a brief one night. We are siblings of 4 and we booked the Family Connected Room that sleeps 4 people. It basically is just 2 standard rooms with joining doors. Rooms are small but alright for a night. Bathroom was creative. Nothing to complain but it is definitely not a four-star hotel.
Zgłoś tą recenzję
Sirinij C. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 2 stycznia 2016
Room is very small, location is not good by car

Helpful staff, cleanliness
5,3
Not very impressive, room is too small
Zgłoś tą recenzję
Maximilian T. Podróże z partnerem Malaysia, 21 grudnia 2015
gem in the middle of central

staff are great and accomodating. location and very honoest staff. lost something, staff found it and agree to send it back to Malaysia for us.
9,3
Excellent.
Zgłoś tą recenzję
Paul C. Podróże służbowe Australia, 13 grudnia 2015
Fine location with small rooms

Location location location
4,7
There is no city view so don't pay for city view and apparently according to the staff the rooms are smaller with city view in comparison to the mountain view even though the price is more expensive. there is no need to book with the early bird because if there is any problem or requests on the rooms their answer will always be because it is the early bird booking .... It was a fine hotel in the past now it is very disappointing .
Zgłoś tą recenzję
Jonathan C. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 13 grudnia 2015
Great Hotel in Great Location

1) Location 2) Lounge 3) Staff
8,3
Had a fantastic time staying in a great hotel with a fantastic lounge
Zgłoś tą recenzję
Jean-Philippe C. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 12 grudnia 2015
hk

n/a
10
Zgłoś tą recenzję
Michael P. Podróże służbowe Canada, 10 grudnia 2015
Another good stay

Location, cleanliness, staff
9
Zgłoś tą recenzję
Stephanie P. Podróże z partnerem United Kingdom, 6 grudnia 2015
Review

Location location location
6,7
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrzLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SiłowniaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/TarasLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06