lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrz Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Siłownia Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjna Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/Taras
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje
Okolica: Hong Kong Centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 162
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 996 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (996)
Sortuj według:
Piotr S. Podróż z partnerem Poland, 28 lutego 2011
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Informacje na temat życia nocnego: W pobliżu dużo klubów nocnych!
Marco L. Podróż z partnerem Canada, 17 stycznia 2015
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there
Lucy B. Podróż służbowa United Kingdom, 15 stycznia 2015
LKF @ KUF

compfort, design, staff
9,7
Bate-Erdene B. Podróż służbowa Mongolia, 15 stycznia 2015
good location and love the ihandy

good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
8,3
good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
Boon S. Podróż służbowa Malaysia, 10 stycznia 2015
Clean and Comfortable

it is Clean, and the room has space for luggages and the location is very convenient
7,3
Wing N. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 4 stycznia 2015
the room decoration is in chinese tradition style

the room is tidy with beautiful decoration, the harbour view is marvelous, very good for wedding photo taking
6
Mark S. Podróż z partnerem Singapore, 26 grudnia 2014
nothing really impressive

service, nice bed, snacks
4
other than the above 3, there is nothing that i liked about this hotel. the guest are making so much noise and the door doesnt even blocked the noise. i felt so annoyed the whole night. the room was small and i didnt like it... the location is bad. only the bed was comfortable. nothing else to shout about.
Tung F. Podróż z partnerem Singapore, 23 grudnia 2014
central location hotel

staff, location and room deco
6,7
Good boutique hotel
Tung F. Podróż z partnerem Singapore, 22 grudnia 2014
lan kui fang hotel

central location, staff performance, unique deco room
7
Great. Near mrt and Hong Kong Macau ferry point
Cossel C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 18 grudnia 2014
Single night stay

Value for money, unique themed decoration, location
8,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrzLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SiłowniaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/TarasLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3C06