lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrz Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Siłownia Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjna Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/Taras
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje
Okolica: Hong Kong Centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 162
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 921 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (921)
Sortuj według:
Piotr S. Podróż z partnerem Poland, 28 lutego 2011
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Informacje na temat życia nocnego: W pobliżu dużo klubów nocnych!
James O. Podróż służbowa United Kingdom, 8 sierpnia 2014
great value hotel

location value cleanliness
9
James O. Podróż służbowa United Kingdom, 7 sierpnia 2014
great location

location, price, convenience
7,7
Silva D. Podróż z partnerem Macau, 5 sierpnia 2014
nice Hotel

good location, beautiful decor, nice room
10
Chakrit T. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 28 lipca 2014
Nice location and good decoration

1.location 2.design 3.staffs
8
very convenience location to central of hong kong island and soho
Lim T. Podróż służbowa Singapore, 26 lipca 2014
Thoughtful little hotel in great location

1. Location 2. The mobile phone with free data and calls 3. Free wifi
6,7
Love the thoughtfulness of hotel which provides a mobile phone for guests to bring around with free data and calls while explore the city.
Shou T. Podróż służbowa Australia, 17 lipca 2014
good location

location service location
10
stayed here many times, good location, good food choices, staff friendly
Fong L. Podróż służbowa Malaysia, 10 lipca 2014
Centrally located, easy and convenient

Nearby public transport, easy to get food and taxi
7,3
Overall was great. In fact I left my ipadmini in the hotel room while on the way to airport. Luckily the hotel staff immediately checked on the room and found the ipad for me. I'm very happy with their honesty, despite the fact that most of the housekeepers are from mainland china.
Mingyue O. Podróż w większej grupie Singapore, 6 lipca 2014
Great! will definitely choose the same hotel again

Friendly staff; cleanliness; free international and local call with the handy device
9
Great. Friendly staff, good location and the room is clean. Definitely a good choice as it is located close to major shopping centre and MTR.
Yi C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 29 czerwca 2014
great

handy device, room service, gym
9
great

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrzLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SiłowniaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/TarasLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje


AS-AGWEB-3B02