Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong - centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrz Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Siłownia Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjna Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/Taras Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Apartament Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napoje Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnny Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu
Okolica: Hong Kong - centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 162
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
1061 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (1061)
Sortuj według:
Piotr S. Podróż z partnerem Poland, 28 lutego 2011
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Informacje na temat życia nocnego: W pobliżu dużo klubów nocnych!
Zgłoś tą recenzję
Ludovicus T. Podróż służbowa Belgium, 22 sierpnia 2015
nice location

location
8
Zgłoś tą recenzję
Ludovicus T. Podróż służbowa Belgium, 20 sierpnia 2015
good hotel

location
7,7
Zgłoś tą recenzję
Gabor H. Podróż służbowa Hungary, 14 sierpnia 2015
Lan kwai

Location, staff
7
They forgot to pick me up at airport, Although I requested, so I was waiting for about half hour, then decided to take a cab. One nice thing is they allowed to take a shower after I checked out. Overall it was just okay
Zgłoś tą recenzję
Noel F. Podróż z partnerem Australia, 23 lipca 2015
Great location!

Staff, location, reasinable price
8
Very good. It is a very nice hotel in the centre of the city, clean rooms etc....UPGRADE to a bigger room people, the standard room is tiny...I'm SO glad I upgraded after going to our originally booked standard room and seeing the size....we couldn't even move out luggage around the bed it was so small. But the next size up was great. Staff are fantastic really, breakfast is also very good.
Zgłoś tą recenzję
Maximilian T. Podróż z partnerem Malaysia, 20 lipca 2015
locatioon was excellent and the handphone ws handy

free phone to use wit free calls and location
8,3
Excellent. Room is small though but location made up for it
Zgłoś tą recenzję
Christine S. Podróż służbowa Malaysia, 12 lipca 2015
Overall was ok but need refurbishment

1. LOCATION GOOD 2. HELPFUL STAFFS 3. STRONG WIFI
6,3
Overall ok on the hotel location which is centrally located in Central. However i find the hotel require. 1. Refurbishment - lamp is spoilt - carpet is quite sticky 2. Pillow ia too soft din really sleep well
Zgłoś tą recenzję
James O. Podróż służbowa United Kingdom, 9 lipca 2015
good business hotel

location x 3
7,3
Zgłoś tą recenzję
Lawrence H. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 4 lipca 2015
Lkf hotel

Location, price
9
Good quality, cost effective, good location hotel
Zgłoś tą recenzję
Benoit D. Podróż służbowa Switzerland, 21 czerwca 2015
great location

location, location, location
8,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Hotel z zewnątrzLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SiłowniaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Sala konferencyjnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkon/TarasLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06