Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 1106 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (1106)
Sortuj według:
Piotr S. Podróże z partnerem Poland, 28 lutego 2011
Dobra lokalizacja lecz pokoiki małe

Lokalizacja widoki
8,3
Miła obsługa, dobry kontakt w j. angielskim, dobra lokalizacja w pobliżu dużo lokali pubów i restauracji, trochę ciasne pokoje ale czyste, jednym słowem polecam!
Informacje na temat życia nocnego: W pobliżu dużo klubów nocnych!
Zgłoś tą recenzję
Michael P. Podróże służbowe Canada, 18 kwietnia 2016
Delivered again
6
I stay here quite often. It is close to my client and to good restaurants. The staff are good and the rooms clean and comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Yoth T. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 13 kwietnia 2016
Good
6
Impressed
Zgłoś tą recenzję
Bo Y. Rodziny z małymi dziećmi South Korea, 12 kwietnia 2016
ㅇㅇ
6
ㅇㅇ
Zgłoś tą recenzję
Sae W. Podróże z partnerem South Korea, 4 marca 2016
very good location
5,7
next to Lan Kwai Fong. if u want to stay in Central. this hotel is perfact location.
Zgłoś tą recenzję
Hsiu W. Podróże grupowe Taiwan, 29 lutego 2016
Good location!
5,3
Can be expected!
Zgłoś tą recenzję
Kenneth S. Podróże służbowe Malaysia, 27 lutego 2016
Location close to Central

Cleanliness, comfort and close to business district of central
7
Being business travelers, this is a reasonably clean and convenient hotel, which is close to Hong Kong Central business district.
Zgłoś tą recenzję
Tidarat M. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 3 stycznia 2016
Last minute booking, small room unrealistic pics.

location, thats, all.
5,7
It was a brief one night. We are siblings of 4 and we booked the Family Connected Room that sleeps 4 people. It basically is just 2 standard rooms with joining doors. Rooms are small but alright for a night. Bathroom was creative. Nothing to complain but it is definitely not a four-star hotel.
Zgłoś tą recenzję
Anna H. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 3 stycznia 2016
Quite convenient

Location, service, cleanness
8
Zgłoś tą recenzję
Sirinij C. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 2 stycznia 2016
Room is very small, location is not good by car

Helpful staff, cleanliness
5,3
Not very impressive, room is too small
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Hotel z zewnątrzLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - OgródLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - SiłowniaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Sala konferencyjnaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Balkon/TarasLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - ApartamentLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Jedzenie i napojeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wnętrze hoteluLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - WejścieLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - WejścieLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Kawiarnia/KafejkaLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Pokój gościnnyLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hong kong - Wyposażenie


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02