Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Łazienka Lanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Lanson Place Hotel Hongkong - Siłownia Lanson Place Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Lanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Lanson Place Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Lanson Place Hotel Hongkong - Pub/Hol Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pub/Hol
Lanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Lanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Lanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Lanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Lanson Place Hotel Hongkong - Restauracja Lanson Place Hotel Hongkong - Restauracja Lanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Lanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny Lanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 194
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
881 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,9
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,1
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (881)
Sortuj według:
Chew C. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 29 czerwca 2015
Convinces:) near to time square and sogo .

They have a mini kitchen, u can do your ironing and very spacious for the deluxe room.
8,7
I'm very happy to stay at Lanson. I will stay there for my next visit:)
Monica C. Podróż z partnerem Australia, 20 czerwca 2015
Great find

decor, size and vibe
8,7
Effie C. Podróż służbowa Singapore, 20 czerwca 2015
Excellent room

Good room, convenient and good service
10
Puay H. Podróż służbowa Malaysia, 20 czerwca 2015
Feels just like home

Comfort. Location & Friendly Staff @ the Hotel
6,7
Mary C. Podróż służbowa Philippines, 8 czerwca 2015
Nice slh

The handy phone
6,7
Nice, good location, provide handy phone that I can call local and WiFi everywhere I go and the best part it's for FREE
Thiraphat C. Podróż z partnerem Thailand, 1 czerwca 2015
Nice and comfy

Location. Size of room
9
Wai L. Wycieczka w pojedynkę China, 31 maja 2015
worth it

location, clean, style
9
Jessica T. Podróż służbowa Singapore, 29 maja 2015
Great hotrl friendly staff

location efficient comfort
8,7
Nimish R. Podróż służbowa India, 19 maja 2015
Great business hotel

Convenient, friendly and comfortable
8,7
Excellent stay.
Erine P. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 18 maja 2015
Wonderful Stay!

Staff, location and bed
9
I always love boutique hotels and am really lucky to have found Lanson Place. The room is spacious and comfortable and the staff are real helpful. I think my gf and I won't be able to survive in Hk without the free mobile phone service because we have such bad sense of direction! Will definitely stay there again.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lanson Place Hotel HongkongLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - ŁazienkaLanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluLanson Place Hotel Hongkong - SiłowniaLanson Place Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaLanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluLanson Place Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaLanson Place Hotel Hongkong - Pub/HolLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pub/HolLanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluLanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzLanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzLanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzLanson Place Hotel Hongkong - RestauracjaLanson Place Hotel Hongkong - RestauracjaLanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluLanson Place Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - RecepcjaLanson Place Hotel Hongkong - FoyerLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Pokój gościnnyLanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzLanson Place Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01