lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Okolica Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Spa Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wnętrze hotelu Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Łazienka
Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 1000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 6569 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6569)
Sortuj według:
Jerzy R. Podróż z partnerem Poland, 16 stycznia 2014
hotel wykracza poza europejskie 5gwiazdek.

imponujaca dekoracja , luksusowy pokoj, cena w porownaniu ze standardem bardzo umiarkowana.
9,3
pobyt byl super pod kazdym wzgledem, wystroj hotelu palacowy.w europie takich hoteli jest malo,a np.we francji funkcjionuja w odrebnej klasie tzw.palais/palace. kosztuja dokladnie 5 razy tyle.
Artur G. Podróż z partnerem Poland, 22 listopada 2012
Bardzo dobry personel hotelu i świetna lokalizacja

Bardzo dobry lecz nie narzucający się personel. bardzo dobra lokalizacja zwłaszcza dla graczy kasynowych.
8
lokalizacja w centrum dzielnicy kasynowej więc bardzo dobry dla graczy. hotel wysokiej klasy zasługujący na swoje 5 gwiazdek pomimo że jest jednym ze starszych w makau. w otoczeniu hotelu jest jednak drogo i mało lokali gastronomicznych. same posiłki w hotelu również dość drogie, jednak jest duży wybór (chyba 7 restauracji wliczając te w sąsiednim hotelu grand lisboa). z hotelem grand lisboa połączony nadziemnym przejściem. z i na przystań promową wożą bezpłatne busy kursujące co pół godziny.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 czerwca 2011
Zdecydowanie polecam !!!

Doskonała lokalizacja , standard hotelu zgodny z oczekiwanym.
10
macao to male las vegas i hotel doskonale wpisuje sie w ten klimat.marmury,kryształy ,kapiące złoto,grube dywany ,miękkie kanapy...i bezszmerowo poruszająca się obsługa
Informacje na temat życia nocnego: Jęz.ang. wcale nie jest tam tak popularny jak nam się wydaje.
Isabelle C. Podróż z partnerem Singapore, 17 grudnia 2014
best hotel in Macau

the design of rooms, food, location
10
The staff is courteous and well versed in English and Chinese. They even offered a free upg for my deluxe room to royal tower, which I must say is super fantastic. my partner and I absolutely enjoyed the jacuzzi and the lovely Hermes soap. we loved the design of the spacious room. definitely feel like royalty there. the location is near to airport and also minutes away to senado square by foot. we explored almost everything in two days. definitely will go back to lisboa someday.
Youngwoo M. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 16 grudnia 2014
very old room

free drink coke
8
Very old room and then small size. Never 5 star
Veronica P. Podróż służbowa Costa Rica, 13 grudnia 2014
I would like the breakfast be incluided

Location
6
Nice
Muhammad A. Podróż służbowa Canada, 13 grudnia 2014
An excellent hotel

Location
9,3
Chi M. Podróż w większej grupie Malaysia, 12 grudnia 2014
all cery good and all my family like it

clean , location and everything have
9,7
i was booked no smoking room but when i arrvied at hotel , the staff give me smoking room . i was rejected the room due i have my father , mother , chirld . After they changes and upgrade the room for us .
Lay B. Podróż z partnerem Singapore, 11 grudnia 2014
Pleasant stay in Lisboa Hotel

The location; the friendly and helpful staff and the facilities
8,7
Very good and surprise to have the free flow of can drinks supplied by the hotel. The staff are very friendly and helpful. Unfortunately, encountered a nasty shuttle driver from the Macau Ferry Terminal to the hotel. Didn't know that to take another type of shuttle bus with luggage from the Ferry Terminal.
Brus W. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 9 grudnia 2014
Staying at the Macao Lisboa Casino

The staff were superbly friendly and helpful. The room was spacious, stylish and supremely comfortable. The whole experience was, well, fun!
9,7
It was fun, and I am really impressed by the staff, who were helpful and friendly.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lisboa Hotel MakauLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - OkolicaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - SpaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Wnętrze hoteluLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C02