Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Okolica Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Spa Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wnętrze hotelu Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Łazienka
Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wejście Lisboa Hotel Makau - Wejście Lisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżu Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżu Lisboa Hotel Makau - Foyer
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 1000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

na podstawie
7002 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (7002)
Sortuj według:
Jerzy R. Podróż z partnerem Poland, 16 stycznia 2014
hotel wykracza poza europejskie 5gwiazdek.

imponujaca dekoracja , luksusowy pokoj, cena w porownaniu ze standardem bardzo umiarkowana.
9,3
pobyt byl super pod kazdym wzgledem, wystroj hotelu palacowy.w europie takich hoteli jest malo,a np.we francji funkcjionuja w odrebnej klasie tzw.palais/palace. kosztuja dokladnie 5 razy tyle.
Artur G. Podróż z partnerem Poland, 22 listopada 2012
Bardzo dobry personel hotelu i świetna lokalizacja

Bardzo dobry lecz nie narzucający się personel. bardzo dobra lokalizacja zwłaszcza dla graczy kasynowych.
8
lokalizacja w centrum dzielnicy kasynowej więc bardzo dobry dla graczy. hotel wysokiej klasy zasługujący na swoje 5 gwiazdek pomimo że jest jednym ze starszych w makau. w otoczeniu hotelu jest jednak drogo i mało lokali gastronomicznych. same posiłki w hotelu również dość drogie, jednak jest duży wybór (chyba 7 restauracji wliczając te w sąsiednim hotelu grand lisboa). z hotelem grand lisboa połączony nadziemnym przejściem. z i na przystań promową wożą bezpłatne busy kursujące co pół godziny.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 czerwca 2011
Zdecydowanie polecam !!!

Doskonała lokalizacja , standard hotelu zgodny z oczekiwanym.
10
macao to male las vegas i hotel doskonale wpisuje sie w ten klimat.marmury,kryształy ,kapiące złoto,grube dywany ,miękkie kanapy...i bezszmerowo poruszająca się obsługa
Informacje na temat życia nocnego: Jęz.ang. wcale nie jest tam tak popularny jak nam się wydaje.
Lok-Fung L. Podróż z partnerem Hong Kong, 1 lipca 2015
Well done

Excellent service, convenient location, free TV and Movies
10
should provide coffee bags and spoon; the shower system is a bit complicated; need more attraction events and service to arouse people's attention for booking; missing information from the web (did not mention the indoor pool).
Jeiryoong L. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 27 czerwca 2015
Special and unique ambiance

Location Decoration Ambience
9
I really enjoyed staying at the hotel
Chun Y. Podróż służbowa Hong Kong, 21 czerwca 2015
gd

gd
6
gdgd
Renny R. Podróż z partnerem Indonesia, 21 czerwca 2015
very nice stay

room, jacuzzi, everything
10
It was a very nice stay. A bit sad, I found not many friendly people in Macau, but the staff in the hotel were really nice, really made our day. We got upgraded, so it was a very nice surprise. I hope we will be upgraded again on the next stay. The room was really nice, I love the amenities, my boyfriend love the jacuzzi. And the decoration in the hotel was really superb. There is a bus terminal right next to the hotel, so it's very convenient, even though to look for bus route is a bit difficult. I really depend on google maps. We didn't try any food there, other than a hazelnut eclair that I bought from the bakery shop, which tasted really good. (We couldn't get up for breakfast) So, it was a very pleasant stay. The only downside is, we found this free shuttle minibus from the ferry terminal, so we took it, but the waiting was long in a hot weather, and since it was only minibus, there was't much space to put our suitcases. The shuttle bus is actually for this hotel and Hotel, across from Lisboa Hotel, but the driver didn't stop at this hotel, and when I asked about it, we were asked to go ourselves, we have to carry our suitcases ourselves and cross the street. That's the tiny disappointment from this hotel. So we took taxi when we left this hotel
Yuen P. Podróż z partnerem Singapore, 19 czerwca 2015
Vacation

Facilities, location and staff
9,7
Good. We tried out the food at the cafe and it was good. Will stay again.
Mark C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 2 czerwca 2015
Great stay as usual

Location staff and casino
10
The location and staff are great
Soo C. Podróż w większej grupie Malaysia, 25 maja 2015
nice hotel

location clean room
6
not bad

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lisboa Hotel MakauLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - OkolicaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - SpaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Wnętrze hoteluLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - WejścieLisboa Hotel Makau - WejścieLisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżuLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżuLisboa Hotel Makau - FoyerLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - FoyerLisboa Hotel Makau - Foyer


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07