lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Okolica Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Spa Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wnętrze hotelu Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Łazienka
Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 1000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 6351 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (6351)
Sortuj według:
Jerzy R. Podróż z partnerem Poland, 16 stycznia 2014
hotel wykracza poza europejskie 5gwiazdek.

imponujaca dekoracja , luksusowy pokoj, cena w porownaniu ze standardem bardzo umiarkowana.
9,3
pobyt byl super pod kazdym wzgledem, wystroj hotelu palacowy.w europie takich hoteli jest malo,a np.we francji funkcjionuja w odrebnej klasie tzw.palais/palace. kosztuja dokladnie 5 razy tyle.
Artur G. Podróż z partnerem Poland, 22 listopada 2012
Bardzo dobry personel hotelu i świetna lokalizacja

Bardzo dobry lecz nie narzucający się personel. bardzo dobra lokalizacja zwłaszcza dla graczy kasynowych.
8
lokalizacja w centrum dzielnicy kasynowej więc bardzo dobry dla graczy. hotel wysokiej klasy zasługujący na swoje 5 gwiazdek pomimo że jest jednym ze starszych w makau. w otoczeniu hotelu jest jednak drogo i mało lokali gastronomicznych. same posiłki w hotelu również dość drogie, jednak jest duży wybór (chyba 7 restauracji wliczając te w sąsiednim hotelu grand lisboa). z hotelem grand lisboa połączony nadziemnym przejściem. z i na przystań promową wożą bezpłatne busy kursujące co pół godziny.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 czerwca 2011
Zdecydowanie polecam !!!

Doskonała lokalizacja , standard hotelu zgodny z oczekiwanym.
10
macao to male las vegas i hotel doskonale wpisuje sie w ten klimat.marmury,kryształy ,kapiące złoto,grube dywany ,miękkie kanapy...i bezszmerowo poruszająca się obsługa
Informacje na temat życia nocnego: Jęz.ang. wcale nie jest tam tak popularny jak nam się wydaje.
Lauren F. Wycieczka w pojedynkę Australia, 23 października 2014
Walls must be made of paper

Good location
6
Pretty average hotel. Average service by staff, good location but I could hear absolutely everything in the rooms next door and hall ways.
Ying L. Podróż z partnerem Malaysia, 21 października 2014
strategic location

location,spacious room, cleanliness
8
It was satisfactory.
Sharon F. Podróż w większej grupie Singapore, 21 października 2014
Comfortable and convenient

comfort, location and facilities
6,3
Location had access to tourist attractions and night life. Lots of sceneries and good local food.
Piyawan T. Podróż z partnerem Thailand, 21 października 2014
convenience

location is close to shopping places like Senado, shops, the ruin of St. Paul
7,7
I like the location of this hotel. Room was clean. Just on negative comment is staffs at desk (check-in counter and cashier) are not so nice. I was put in a smoking room, smoking zone (I don't smoke.). The staff, Theresa saw me when I checked in, she should at least ask me if I wanted a smoking room or if I was allergic to smoke. I've got allergy so the smell of the smoke surrounding made me get bad headache all night.
Lau K. Podróż w większej grupie Singapore, 19 października 2014
Good location but service could be improve

Excellent location, room clean and good ferry to hotel transportation.
6,3
The reception service at royal tower were a bit disappointing. We arrived late at 5.30pm but our room were not even ready. We booked 3 rooms but was given only 1 room. We went dinner and came back at 8pm and still one more room not ready.
Irene T. Podróż z partnerem Singapore, 17 października 2014
Cosy room

The room was cosy n make me feel like home
6,3
It was great,love the room,location was good,quite accessible.
Oi M. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 17 października 2014
Convenient location, nice toilet with jacuzzi

Walking distance to Senado Sq, jacuzzi in toilet and free beverages in the rm
7
Room is pretty comfortable with jacuzzi in the room. Great location. Walking distance to Senado sq. However staffs were rude.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lisboa Hotel MakauLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - OkolicaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - SpaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Wnętrze hoteluLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3A08