lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Okolica Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Spa Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wnętrze hotelu Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjne Lisboa Hotel Makau - Łazienka
Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 1000
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 5928 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (5928)
Sortuj według:
Jerzy R. Podróż z partnerem Poland, 16 stycznia 2014
hotel wykracza poza europejskie 5gwiazdek.

imponujaca dekoracja , luksusowy pokoj, cena w porownaniu ze standardem bardzo umiarkowana.
9,3
pobyt byl super pod kazdym wzgledem, wystroj hotelu palacowy.w europie takich hoteli jest malo,a np.we francji funkcjionuja w odrebnej klasie tzw.palais/palace. kosztuja dokladnie 5 razy tyle.
Artur G. Podróż z partnerem Poland, 22 listopada 2012
Bardzo dobry personel hotelu i świetna lokalizacja

Bardzo dobry lecz nie narzucający się personel. bardzo dobra lokalizacja zwłaszcza dla graczy kasynowych.
8
lokalizacja w centrum dzielnicy kasynowej więc bardzo dobry dla graczy. hotel wysokiej klasy zasługujący na swoje 5 gwiazdek pomimo że jest jednym ze starszych w makau. w otoczeniu hotelu jest jednak drogo i mało lokali gastronomicznych. same posiłki w hotelu również dość drogie, jednak jest duży wybór (chyba 7 restauracji wliczając te w sąsiednim hotelu grand lisboa). z hotelem grand lisboa połączony nadziemnym przejściem. z i na przystań promową wożą bezpłatne busy kursujące co pół godziny.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 czerwca 2011
Zdecydowanie polecam !!!

Doskonała lokalizacja , standard hotelu zgodny z oczekiwanym.
10
macao to male las vegas i hotel doskonale wpisuje sie w ten klimat.marmury,kryształy ,kapiące złoto,grube dywany ,miękkie kanapy...i bezszmerowo poruszająca się obsługa
Informacje na temat życia nocnego: Jęz.ang. wcale nie jest tam tak popularny jak nam się wydaje.
Junichi I. Podróż w większej grupie Japan, 21 lipca 2014
Best location

location, casino and reasonable price
7,7
best location, center of city. price is fine, reasonable. a little complicated, sometimes lost.
Joseph S. Podróż służbowa United States of America, 18 lipca 2014
Excellent services

Location, services and prices
2,7
Excellent
Stanney P. Podróż z partnerem Malaysia, 18 lipca 2014
Not practical lobby, not friendly receptionist

Helpful cleaner & housekeeper
4,3
I was unsatisfied with the receptionist during my last trip in Macau.
Hui X. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 17 lipca 2014
Nice and comfortable, good location

Service, nice and comfy room, good location
9,3
Chan S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 17 lipca 2014
Good

Hotel close to major attractions, a lot of free drinks, friendly staff
8
Wei L. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 17 lipca 2014
nice staff fast check in & out

location, clean and nice staff
8,3
overall ok...weekness no airport suttle bus
Lourdes S. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 17 lipca 2014
good hotel

clean hotel. friendly front desk lady on duty at midnight. old man who calls taxi is very nice.
8
loved the suckling pig stuffed fried rice at portas do sol. asian breakfast for room service was delicious. buffet breakfast was alright. free mini bar. near tourist spots and other big hotels. bus stop in front of hotel. free shuttle to ferry. elegant jade or ivory sculpture all over the hotel. kids enjoyed the steam bath & hermes soaps. friendsly front desk and bell boys. concierge very helpful. the old man who gets taxi for hotel guests very helpful, courteous even if he cannot speak english, he was very very nice to us.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lisboa Hotel MakauLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - OkolicaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - SpaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Wnętrze hoteluLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - Obiekty rekreacyjneLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C03