Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Cathedral Parish, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Lisboa Hotel Makau - Spa Lisboa Hotel Makau - Okolica Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Wejście Lisboa Hotel Makau - Wejście Lisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżu Lisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Lisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżu Lisboa Hotel Makau - Foyer Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny
Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Łazienka Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny Lisboa Hotel Makau - Pokój gościnny
Okolica: Cathedral Parish Liczba pokoi: 1000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

z 7363 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,4
Wszystkie recenzje (7363)
Sortuj według:
Jerzy R. Podróże z partnerem Poland, 16 stycznia 2014
hotel wykracza poza europejskie 5gwiazdek.

imponujaca dekoracja , luksusowy pokoj, cena w porownaniu ze standardem bardzo umiarkowana.
9,3
pobyt byl super pod kazdym wzgledem, wystroj hotelu palacowy.w europie takich hoteli jest malo,a np.we francji funkcjionuja w odrebnej klasie tzw.palais/palace. kosztuja dokladnie 5 razy tyle.
Zgłoś tą recenzję
Artur G. Podróże z partnerem Poland, 22 listopada 2012
Bardzo dobry personel hotelu i świetna lokalizacja

Bardzo dobry lecz nie narzucający się personel. bardzo dobra lokalizacja zwłaszcza dla graczy kasynowych.
8
lokalizacja w centrum dzielnicy kasynowej więc bardzo dobry dla graczy. hotel wysokiej klasy zasługujący na swoje 5 gwiazdek pomimo że jest jednym ze starszych w makau. w otoczeniu hotelu jest jednak drogo i mało lokali gastronomicznych. same posiłki w hotelu również dość drogie, jednak jest duży wybór (chyba 7 restauracji wliczając te w sąsiednim hotelu grand lisboa). z hotelem grand lisboa połączony nadziemnym przejściem. z i na przystań promową wożą bezpłatne busy kursujące co pół godziny.
Zgłoś tą recenzję
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 3 czerwca 2011
Zdecydowanie polecam !!!

Doskonała lokalizacja , standard hotelu zgodny z oczekiwanym.
10
macao to male las vegas i hotel doskonale wpisuje sie w ten klimat.marmury,kryształy ,kapiące złoto,grube dywany ,miękkie kanapy...i bezszmerowo poruszająca się obsługa
Informacje na temat życia nocnego: Jęz.ang. wcale nie jest tam tak popularny jak nam się wydaje.
Zgłoś tą recenzję
Febtriansyah F. Podróże grupowe Indonesia, 30 stycznia 2016
5 star Hotel with best for our pocket

location, facilities, and price
8,7
Very nice hotel, the staff also very helpful. Price not that expensive if you book it from agoda when they have promo. Location also good for sightseing.
Zgłoś tą recenzję
Christine R. Podróże z partnerem Singapore, 26 stycznia 2016
Nice staff

Concierge Francis Lin whom we met at the Macao ferry. He is almost like an ambasador for the hotel and Macau. Room size. Location.
9
Comfortable and reception staff were very nice to upgrade our room. Little nice touches like offering an umbrella because it was raining. But shuttle buses could be more frequent. We checked out on 26 Jan and was told that we have to wait for at least 20 to 30 minutes for the next shuttle. Was advised to grab a cab to the ferry terminal in case we are late for our ferry and that it should not cost much. However taxi flagged by the concierge demanded for HK$200 for that 10 min ride to the airport midway through the journey. This is a ending damper to our holiday in Macau.. wish the hotel can do a little more for their guests to ensure that taxis they flag are legitimate drivers.
Zgłoś tą recenzję
Slobodan P. Podróże z partnerem Serbia, 17 stycznia 2016
Plesent stay

location, helpful and friendly staff
9
Took a room without meals included so cant really review that service. Everything else was nice,location is good, right in the center and close to the popular places around.Staff was extremely helpful and friendly. There are better 5* hotels in Cotai/Taipa ,depending on a deal, you could get more for similar price.
Zgłoś tą recenzję
Jean H. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 16 stycznia 2016
Great stay!

Location, Service,
9,3
I was travelling with my parents and I would say Lisboa Hotel is a great choice for families. The service is superb. The only down side is that the hotel's shuttle service cease at 10:30 PM which is a little too early.
Zgłoś tą recenzję
Su Y. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 3 stycznia 2016
Decent hotel with Portuguese style

Location, cleanliness, staff is helpful
7,7
Zgłoś tą recenzję
Queenie W. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 3 stycznia 2016
Convenience venue

Near the place I want to visit
7,7
Zgłoś tą recenzję
Anh D. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 2 stycznia 2016
Very good hotel.

Location . Friendly . Valuable
10
Excellent
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Lisboa Hotel MakauLisboa Hotel Makau - SpaLisboa Hotel Makau - OkolicaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - WejścieLisboa Hotel Makau - WejścieLisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżuLisboa Hotel Makau - Hotel z zewnątrzLisboa Hotel Makau - Atrakcje w pobliżuLisboa Hotel Makau - FoyerLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - ŁazienkaLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - ApartamentLisboa Hotel Makau - FoyerLisboa Hotel Makau - FoyerLisboa Hotel Makau - Pokój gościnnyLisboa Hotel Makau - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08