Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Fuente, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Centrum Biznesowe M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje
M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje
Okolica: Fuente Liczba pokoi: 36

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,9

z 466 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 0

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (466)
Sortuj według:
Scott R. Podróże z partnerem Guam, 14 stycznia 2016
Cebu medical visit

location to hospital,The staff was excellent,plenty of hot water in the shower
9
very pleasant it was exactly what we expected. We choose the location because we want to be close to hospital and clinics and restaurants we could easily walk too.The staff was superb.
Zgłoś tą recenzję
Kevin A. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 19 grudnia 2015
Small room, expensive. No fridge

Location ok
4,3
As above, breakfast poor value
Zgłoś tą recenzję
Emeterio S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 11 grudnia 2015
Good location, Clean room

Good location, Clean room
7,3
It's value for money, good location and clean room
Zgłoś tą recenzję
Emeterio S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 8 grudnia 2015
Clean room, Good Location

Clean rooms, Good Location
7,3
It's value for money, good location and clean room
Zgłoś tą recenzję
Maria V. Podróże grupowe Indonesia, 4 grudnia 2015
Good location

Budget friendly, good location
7,7
Quite comfortable room and good location
Zgłoś tą recenzję
Maria V. Podróże grupowe Indonesia, 4 grudnia 2015
Good location

Price, location, clean
7,7
Everything is ok, the room is comfortable, we have no complain
Zgłoś tą recenzję
Johnny W. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 18 listopada 2015
Good

Location, convience and room service.
8,7
Always treated well here.
Zgłoś tą recenzję
Sheilla C. Podróże z partnerem Philippines, 18 listopada 2015
Daghang Salamat Cebu

Cleanliness, accommodating staff and nearby city
7
It was good. The staff though they cannot speak that much tagalog but they accommodate us.
Zgłoś tą recenzję
Maximo J. Podróże służbowe Philippines, 11 listopada 2015
Affordable Quality stay

Affordable price
8,7
Zgłoś tą recenzję
Johnny W. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 9 października 2015
I'm not inerested in this interview.

Not inerested in this interview.
9
Pleasent
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Centrum BiznesoweM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06