Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Centrum Biznesowe M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Pokój gościnny M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrz M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje
M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje M Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 36
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
439 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (439)
Sortuj według:
Evelyn L. Podróż służbowa Philippines, 20 czerwca 2015
What can i say....

Great location
6
My room did'nt have a window and they did not have a hair dryer
Craig Y. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 18 czerwca 2015
Lack of info on website

clean room, close to many fast food places, convienience stores
5,7
Website should include more info on amenities. Found that the standard room did include 2 bottles of water but no refrig. Also in-room safe was small so could not accommodate a laptop. Most disappointing was the very small shower.
Mae N. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 18 czerwca 2015
very good

location, cleanliness, hospitality
8
very good
Suresh D. Podróż z partnerem India, 13 czerwca 2015
A decent hotel which is a little overpriced

cleanliness. location is reasonably good.
6,3
Maria B. Podróż z partnerem Philippines, 31 maja 2015
great location, near supermarket & restaurants

location, nice room & reasonable price.
8
Nice time except they don't provide soap on our 1st day. I wish they provide sleepers to their guests and improve the quality of their towels as it really looks so old.
Eugene H. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 25 maja 2015
Worth it

Staff, staff, location
8,3
Good due to very competent staff.
Yeo E. Podróż służbowa United States of America, 11 maja 2015
Affordable with good location

Location, Service and clean
7,7
Location was good. Shopping centres and restaurants are just around the corner.
Jean P. Wycieczka w pojedynkę Belgium, 4 maja 2015
Very good

Location
8
Very good reliable staff clean nice rooms
Mark C. Podróż z partnerem Australia, 27 kwietnia 2015
Good location,comfortable room,friendly staff

good location,friendly staff,comfortable room
9,3
friendly staff,comfortable room,good location,near mall
Mark C. Podróż z partnerem Australia, 25 kwietnia 2015
Good location,comfortable room

friendly staff,comfortable room,good location
9,3
comfortable room,good location,friendly staff,near the mall.....

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Centrum BiznesoweM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Pokój gościnnyM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Hotel z zewnątrzM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napojeM Citi Suites Cebu - Jedzenie i napoje


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01