Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapur

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,9

z 4656 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
7,3
Wszystkie recenzje (4656)
Sortuj według:
Jacek P. Podróże z partnerem Poland, 30 lipca 2015
Godny polecenia

przestronne, jak na Singapur, pokoje; sprawna obsługa
10
Trudno coś zarzucić. Dobrej klasy, raczej biznesowy hotel. Dobre położenie - blisko stacji metra.
Zgłoś tą recenzję
Marta P. Podróże służbowe Poland, 7 lipca 2015
Słaba obsługa, widok z okna na kontenery i dźwigi

Tylko 10 minut pieszo do metra
6,3
Słaba obsługa, personel sprzątający nie mówił po angielsku co było zaskoczeniem. W recepcji większość osób naburmuszona. Widok z pokoju przy wybraniu najlepszej opcji club room był zaskakujący bo na kontenery w porcie i dźwigi, który to hałas budził rano. Woda w zewnętrznym basenie lodowata, a obsługa nieżyczliwa. Nie wybrałabym się jeszcze raz do tego hotelu.
Zgłoś tą recenzję
Mikolaj J. Podróże z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Zgłoś tą recenzję
Baljit B. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 8 lutego 2016
Malaysia girlr

Room, breakfast and public access
10
Simply awesome
Zgłoś tą recenzję
Ali A. Podróże z partnerem Oman, 7 lutego 2016
good

1-Location , 2-Value for Money , 3-Good
9
Zgłoś tą recenzję
Marissa N. Podróże z partnerem Singapore, 31 stycznia 2016
Staycation

Service, food and cleanliness
9
Zgłoś tą recenzję
Yada C. Podróże z partnerem Singapore, 31 stycznia 2016
Nice stay

Location, Nice room and toilet.
7,3
This place was really nice to stay, the location is good for us. Newly renovated. You got tube and shower separated, which was really good! Will go back for sure!
Zgłoś tą recenzję
Lewis T. Podróże z partnerem Malaysia, 31 stycznia 2016
Food is bad. Swimming pool is small

room condition, cleanliness, staff friendly
8,3
So far reaches my expectation and just the food is bad.
Zgłoś tą recenzję
Lewis T. Podróże z partnerem Malaysia, 31 stycznia 2016
Food is bad. Swimming pool is small

room condition, cleanliness, staff friendly
8,3
So far reaches my expectation and just the food is bad.
Zgłoś tą recenzję
Saw W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 31 stycznia 2016
M hotel rocks

cleanliness, good service with a smile and convenient location
9,3
my family was there for a staycation before CNY and we will given a non-smoking room at high floor as per request. reception was very courteous and the location is excellent, 10 mins walk to tanjong pagar mrt.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
M Hotel SingapurM Hotel Singapur - WejścieM Hotel Singapur - Pub/HolM Hotel Singapur - SpaM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - SalonM Hotel Singapur - BasenM Hotel Singapur - SiłowniaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - Pub/HolM Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaM Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - SpaM Hotel Singapur - Centrum BiznesoweM Hotel Singapur - SpaM Hotel Singapur - Centrum BiznesoweM Hotel Singapur - Spa


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03