Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapur (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

M Hotel Singapur - Wejście M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Pokój gościnny M Hotel Singapur - Apartament M Hotel Singapur - Apartament M Hotel Singapur - Apartament M Hotel Singapur - Apartament M Hotel Singapur - Sala Balowa M Hotel Singapur - Salon M Hotel Singapur - Basen M Hotel Singapur - Siłownia M Hotel Singapur - Pub/Hol
M Hotel Singapur - Pub/Hol M Hotel Singapur - Kawiarnia/Kafejka M Hotel Singapur - Kawiarnia/Kafejka M Hotel Singapur - Restauracja M Hotel Singapur - Restauracja M Hotel Singapur - Sala Balowa M Hotel Singapur - Sala Balowa M Hotel Singapur - Sala Balowa M Hotel Singapur - Spa
Okolica: Chinatown Liczba pokoi: 413
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

na podstawie
4168 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (4168)
Sortuj według:
Marta P. Podróż służbowa Poland, 7 lipca 2015
Słaba obsługa, widok z okna na kontenery i dźwigi

Tylko 10 minut pieszo do metra
6,3
Słaba obsługa, personel sprzątający nie mówił po angielsku co było zaskoczeniem. W recepcji większość osób naburmuszona. Widok z pokoju przy wybraniu najlepszej opcji club room był zaskakujący bo na kontenery w porcie i dźwigi, który to hałas budził rano. Woda w zewnętrznym basenie lodowata, a obsługa nieżyczliwa. Nie wybrałabym się jeszcze raz do tego hotelu.
Zgłoś tą recenzję
Mikolaj J. Podróż z partnerem Poland, 6 stycznia 2013
tani hotel w dobrej lokalizacji

w okolicji stacja metra, calodobowy market, czyste pokoje
6
hotel lekko zuzyty, fatalne sniadania, obsluga na poziomie, choc niezbyt profesjonalna. w okolicy calodobowy market, restauracja, centrum handlowe. hotel cichy, okolica spokojna
Zgłoś tą recenzję
Erika C. Rodziny z dużymi dziećmi South Africa, 27 lipca 2015
excellent

quite clean comfortable room
8,3
Absolutely loved it
Zgłoś tą recenzję
Pei I. Podróż z partnerem Malaysia, 27 lipca 2015
Short trip

Comfort bed, clean toilet , perfect for business travelers
6,7
It was up to expectations, got free upgraded to executive room, friendly staff, express check out
Zgłoś tą recenzję
Seah H. Podróż z partnerem Singapore, 26 lipca 2015
Big room and very comfortable stay!

Big room, clean and beautiful hotel
9
We had a very enjoyable stay at M Hotel. Will come back again!
Zgłoś tą recenzję
Chee Y. Podróż służbowa Singapore, 25 lipca 2015
M hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Zgłoś tą recenzję
Daniel L. Podróż z partnerem Singapore, 21 lipca 2015
A good hotel

Locations. Nice Staff. Nice Room
7,3
Everything is almost perfect except that the pillow is too hard and way too thick. I was sleepless till almost 5am. at the end I folded up 1 piece bath towel to use it as pillow instead. Also the Aircon climate control is not too sensitive.
Zgłoś tą recenzję
Robert K. Podróż służbowa Malaysia, 20 lipca 2015
Hotel in Chinatown

in business district
7,7
Zgłoś tą recenzję
Khengloon O. Podróż z partnerem Singapore, 20 lipca 2015
Big Beautiful suite

Big room, fast check in and out, good service provided
9
My stay at M hotel's suite was simply awesome. There was a special express check in and out counter. Also, the room was very spacious and it comes with a Jacuzzi. Also, there was complimentary visits to the lounge at level 28 where cocktails and breakfast are served. Hence, I had a quiet and comfortable stay!
Zgłoś tą recenzję
Karen L. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 20 lipca 2015
Good Location

Good location
8
Good.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - WejścieM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - Pokój gościnnyM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - ApartamentM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - SalonM Hotel Singapur - BasenM Hotel Singapur - SiłowniaM Hotel Singapur - Pub/HolM Hotel Singapur - Pub/HolM Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaM Hotel Singapur - Kawiarnia/KafejkaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - RestauracjaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - Sala BalowaM Hotel Singapur - Spa


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03