Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napoje Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Foyer Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Foyer Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Foyer Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Recepcja Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe
Okolica: Tsim Sha Tsui Liczba pokoi: 665
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,5

na podstawie
2131 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
9,4
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,6
Jedzenie/Posiłki
7,8
Wszystkie recenzje (2131)
Sortuj według:
Anna M. Podróż z partnerem Philippines, 24 lipca 2015
Comfortable stay

Proximity to mtr ferry and mall. The comfortable room and the phone we could use to call for free anywhere in the world. The ever helpful staff
9
Great
Darsono H. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 21 lipca 2015
Convinient location

Convinient, good facilities, comfort
7
Great
Tang W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 lipca 2015
The Internet was terrible, extremely slow, hotel r

None
6,3
The Internet connection is poor The furnishing in the hotel room is old
Marie S. Podróż w większej grupie Philippines, 20 lipca 2015
Luxurious comfort

very comfortable bed, bathtub, very spacious rooms
9
We enjoyed our stay very much. The rooms were large and clean. the beds were very comfortable and the bathtub totally eased aches and pains at the end of the day.
Chin C. Podróż służbowa Singapore, 20 lipca 2015
Good

nice area nice gym nice room
6,7
good
Charlie L. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 19 lipca 2015
Great stay...again

Location is excellent, linked to Harbour City mall. Enjoyed great house keeping service during the stay.
8,7
Been staying at this hotel for 3 years in a row for our shopping trip. Great location.
Denny K. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 17 lipca 2015
Old hotel and too expensive

Near MTR, good service, room quite big
6,3
The room was too old but clean good for family traverer cause near MTR station and shopping area.
May T. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 12 lipca 2015
Very good hotel. Near from shopping area..

Location, the room and food
10
Great
Hsin J. Podróż służbowa Taiwan, 9 lipca 2015
Good location but cost too much

Service, location are both good, a bit far from subway
8,3
Eileen C. Podróż z partnerem Philippines, 5 lipca 2015
Nice stay.. Good location

Location..marco poli brand.. Cleanliness
6,7
Nice.. Will be staying again

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Jedzenie i napojeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FoyerMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FoyerMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FoyerMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RecepcjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SiłowniaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SiłowniaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - BasenMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SalonMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SalonMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/HolMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/Hol


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08