Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Maritim Berlin Hotel

Stauffenbergstrasse 26, Tiergarten, Berlin, Niemcy 10785 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Maritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrz Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Foyer Maritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrz Maritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrz Maritim Berlin Hotel Berlin - Foyer Maritim Berlin Hotel Berlin - Foyer Maritim Berlin Hotel Berlin - Foyer Maritim Berlin Hotel Berlin - Restauracja Maritim Berlin Hotel Berlin - Recepcja Maritim Berlin Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Maritim Berlin Hotel Berlin - Restauracja Maritim Berlin Hotel Berlin - Restauracja Maritim Berlin Hotel Berlin - Restauracja Maritim Berlin Hotel Berlin - Restauracja Maritim Berlin Hotel Berlin - Balkon/Taras
Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Pub/Hol Maritim Berlin Hotel Berlin - Basen Maritim Berlin Hotel Berlin - Basen Maritim Berlin Hotel Berlin - Basen Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjna Maritim Berlin Hotel Berlin - Obiekty rekreacyjne
Okolica: Tiergarten Liczba pokoi: 505

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 85 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,0
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
7,9
Wszystkie recenzje (85)
Sortuj według:
Joanna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 18 października 2015
Najlepsza restauracja M

Restaurant M, miła obsługa recepcji, dobra lokalizacja
8,3
Niestety czystość poniżej przeciętnej, a oto przykłady: na sali wykładowej gdzie siedziałam blat był czymś wymazany ( chyba się komuś coś kiedyś wylało) i na drugi dzień był tak samo brudny. W głównym holu piękny szklany stół oparty na złotych kulach , które były tak zakurzone,że jak moje dziecko je dotknęło, to musiałam jej umyć ręce. Przez 5 dni pobytu nikt nie starł kurzów w pokoju ( w pierwszym dniu na szafce z telewizorem już był, a póżniej się tylko nawarstwiał, 2 razy ( 2 dni) interwencja ,żeby ktoś posprzątał pokój i wyniósł śmieci( nie było nas od godz 8 do 13 w pokoju, pózniej wystawiliśmy na godzinę napis nie przeszkadzać, bo dziecko 2 letnie spało, następnie wyszliśmy i wróciliśmy o 20 do pokoju i nie było posprzątane !?Duży plus za szybkość reakcji i troskę o klienta, jak zgłoszono problem, jednak wydaje mi się, że hotel jest na tyle duży,że personel sprzątający czyści tylko pobieżnie i byle jak. Dobry hotel na 1 max 2 dniowe pobyty, nie tak jak my na 5 dni i to z małym dzieckiem. Ogromna zaleta to położenie hotelu obok Galerii Obrazów ! Okolica bezpieczna, bo w sąsiedztwie ambasad, dobre miejsce wypadowe w każdym kierunku.W restauracji M najlepsze jedzenie jakie jadłam w Niemczech, bardzo miła obsługa !!!
Zgłoś tą recenzję
Anna Z. Podróże z partnerem Poland, 25 września 2015
Dostępny parking

Dobry standard
8,3
Dobry na krotki pobyt
Zgłoś tą recenzję
Marek T. Podróże z partnerem Poland, 4 maja 2014
absolutnie rewelacyjny

czystość , położenie, obsługa
10
Przez pomyłkę w rejestracji był problem z potwierdzeniem rezerwacji. W ramach przeprosin hotel w cenie zwykłego pokoju , który był zamówiony zaproponował dwie doby w apartamencie prezydenckim :) Na pewno tam wrócimy:)
Zgłoś tą recenzję
Sam B. Podróże z partnerem United Kingdom, 6 listopada 2015
Great stay at the Maritim

Spa, Bar, staff
10
Zgłoś tą recenzję
Peter D. Podróże służbowe Belgium, 5 listopada 2015
elegant, clean and comfortable hotel

elegant, clean and comfortable hotel
9,3
The staff were eager to cater to every need and delivered on their promises. Perfect service with a great hotel, that is very classy and luxurious.
Zgłoś tą recenzję
Marius O. Wycieczki w pojedynkę Canada, 25 października 2015
Commendable

Good convention facility, not too large, walking distance to Potsdamer Platz
9,7
Better than expected. Attended a function with 740 delegates; It never felt overcrowded and the service despite so many people in attendance was excellent.
Zgłoś tą recenzję
Ian L. Podróże służbowe United Kingdom, 6 października 2015
Nice Hotel

Room was good, location great,breakfast buffet very good
8
It was all good except for one thing which seriously upset me . My room 3121 was above a courtyard from where the delivery lorries come and go. I was woken at 0600 hours by a horrendous noise and this went on intermittently untill 0730 when I have to get up anyway !
Zgłoś tą recenzję
Rosalind M. Podróże służbowe Australia, 2 października 2015
Memorable Berlin

breakfast, position, large rooms
9
Very good as the room was large and the staff were helpful. The location was fantastic-it provided access to the Tiergarten for lengthy walks to the Victory monument and the Soviet Memorial and the many other great locations such as the Bundestag, the Jewish memorial, the Sini and Roma memorial (quite moving),the Brandenburg gate, and the most remarkable perhaps of all The Topography of Terror monument and museum-not to be missed. The Sony Centre was nearby as was the Church "St Matthews"-near the art galleries, the church where the German pastors Dietrich Bonhoeffer and Rienhold Niemoller were ordained. This Hotel is well placed.
Zgłoś tą recenzję
Wenya L. Rodziny z małymi dziećmi China, 11 sierpnia 2015
recommend

breakfast, service and quiet
9,3
Nice hotel, good service and kind person
Zgłoś tą recenzję
Huangchung C. Wycieczki w pojedynkę Taiwan, 24 czerwca 2015
Comfortable

Room is good~
8,7
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Maritim Berlin Hotel BerlinMaritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrzMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - FoyerMaritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrzMaritim Berlin Hotel Berlin - Hotel z zewnątrzMaritim Berlin Hotel Berlin - FoyerMaritim Berlin Hotel Berlin - FoyerMaritim Berlin Hotel Berlin - FoyerMaritim Berlin Hotel Berlin - RestauracjaMaritim Berlin Hotel Berlin - RecepcjaMaritim Berlin Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMaritim Berlin Hotel Berlin - RestauracjaMaritim Berlin Hotel Berlin - RestauracjaMaritim Berlin Hotel Berlin - RestauracjaMaritim Berlin Hotel Berlin - RestauracjaMaritim Berlin Hotel Berlin - Balkon/TarasMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/HolMaritim Berlin Hotel Berlin - Pub/HolMaritim Berlin Hotel Berlin - BasenMaritim Berlin Hotel Berlin - BasenMaritim Berlin Hotel Berlin - BasenMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - Obiekty rekreacyjneMaritim Berlin Hotel Berlin - SiłowniaMaritim Berlin Hotel Berlin - Obiekty rekreacyjneMaritim Berlin Hotel Berlin - BasenMaritim Berlin Hotel Berlin - SalonMaritim Berlin Hotel Berlin - SalonMaritim Berlin Hotel Berlin - Atrakcje w pobliżuMaritim Berlin Hotel Berlin - Atrakcje w pobliżuMaritim Berlin Hotel Berlin - Atrakcje w pobliżuMaritim Berlin Hotel Berlin - Atrakcje w pobliżuMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - ApartamentMaritim Berlin Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMaritim Berlin Hotel Berlin - ŁazienkaMaritim Berlin Hotel Berlin - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08