Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezja 80361

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 1381 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,0
Wszystkie recenzje (1381)
Sortuj według:
Rafal K. Podróże z partnerem Poland, 30 kwietnia 2013
super warunki w kategorii jakość.cena

lokalizacja, komfort, czystość
6,7
super pobyt pod warunkiem ze dostaniecie duży pokój coś jak apartament. w obiekcie są tam jeszcze takie malutkie pokoiki i już nie jest za kolorowo. wifi w zasadzie nieosiągalne w pokoju - trzeba iść na recepcję. czysto w pokoju, łazienka też sprzątana ale trzeba zostawić klucz w recepcji żeby posprzątali. bardzo dobra lokalizacja bo w pobliżu obiektu nie ma dyskotek. czasami rano pieją koguty i skutecznie nie dają spać. w tej cenie bardzo dobry wybór ale tak jak napisałem wszystko zależy od tego jaki się pokój trafi. przebywa tam czasami dużo lokalnych ludzi więc raz zgłaszaliśmy problem na recepcji iż nie da się spać bo jest jakaś impreza po sąsiedzku.
Zgłoś tą recenzję
Karolina L. Podróże z partnerem Poland, 25 lutego 2013
dobra lokalizacja

dobra lokalizacja
8,3
hotel znajduje sie w bardzo dobrej lokalizacji, blisko restauracji i życia nocnego na legian str. a jednocześnie w takiej odległości ,że spokojnie można odpocząć po całym dniu.pokoje są czyste, obsługa sympatyczna.
Zgłoś tą recenzję
Novyandra I. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 30 stycznia 2016
Recommended for backpackers

Hospitality, affordable and cleanliness
8,3
It is recommended for u who wanna save your budget.
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 29 stycznia 2016
value and location

price proximity staff
7
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 28 stycznia 2016
good budget choice

location staff price
7,3
Good stay and staff very helpful and efficient
Zgłoś tą recenzję
Stephen M. Wycieczki w pojedynkę Australia, 18 stycznia 2016
Torn sheets and towels with holes
3
On my second transit stay (2 weeks after the last) - the hotel was worse. There were holes in the bed sheets. The towels were tiny, thread bare and torn. The soap dispenser was filthy and empty - the staff had left a drinking water bottle with soap in it, rather than cleaning and repairing the broken dispenser. It would be hard to find a dirtier, more run down hotel anywhere.
Zgłoś tą recenzję
Stephen M. Wycieczki w pojedynkę Australia, 3 stycznia 2016
Poorly maintained hotel

location
4
I have used this hotel as a cheap transit hotel for a 1 night stay in Bali before heading to other destinations. On this trip, there were no towels, no soap in the room and the room was smelly. Maintenance is very very poor, the rooms are tiny and it is just not worth staying there.
Zgłoś tą recenzję
Stuart M. Podróże z partnerem South Africa, 16 grudnia 2015
Good 2 star guest house

Location, location, locatio
7,3
Zgłoś tą recenzję
Ahmad K. Podróże grupowe Malaysia, 5 grudnia 2015
not as addvertised

cheap
5,3
terrible. first day have to change room 3 times due to aircond failure. no internet at in room & jug kettle as promised. located at small road. not advisable to tourist. but the staff quite ok. friendly.
Zgłoś tą recenzję
Felix S. Wycieczki w pojedynkę Indonesia, 17 listopada 2015
Nice Place to Stay!

The location of this hotel is very near to shopping areas and to the beaches as well. The staffs are very helpful and friendly. The price is also reasonable for what you get.
8
It was a nice experience. I enjoyed my stay there.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Hotel z zewnątrzMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - FoyerMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Hotel z zewnątrzMatahari Guest House Bali - SklepyMatahari Guest House Bali - PlażaMatahari Guest House Bali - FoyerMatahari Guest House Bali - Klub nocnyMatahari Guest House Bali - SklepyMatahari Guest House Bali - OkolicaMatahari Guest House Bali - PlażaMatahari Guest House Bali - Plaża


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08