Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezja 80361

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 1396 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,7
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,0
Wszystkie recenzje (1396)
Sortuj według:
Rafal K. Podróże z partnerem Poland, 30 kwietnia 2013
super warunki w kategorii jakość.cena

lokalizacja, komfort, czystość
6,7
super pobyt pod warunkiem ze dostaniecie duży pokój coś jak apartament. w obiekcie są tam jeszcze takie malutkie pokoiki i już nie jest za kolorowo. wifi w zasadzie nieosiągalne w pokoju - trzeba iść na recepcję. czysto w pokoju, łazienka też sprzątana ale trzeba zostawić klucz w recepcji żeby posprzątali. bardzo dobra lokalizacja bo w pobliżu obiektu nie ma dyskotek. czasami rano pieją koguty i skutecznie nie dają spać. w tej cenie bardzo dobry wybór ale tak jak napisałem wszystko zależy od tego jaki się pokój trafi. przebywa tam czasami dużo lokalnych ludzi więc raz zgłaszaliśmy problem na recepcji iż nie da się spać bo jest jakaś impreza po sąsiedzku.
Zgłoś tą recenzję
Karolina L. Podróże z partnerem Poland, 25 lutego 2013
dobra lokalizacja

dobra lokalizacja
8,3
hotel znajduje sie w bardzo dobrej lokalizacji, blisko restauracji i życia nocnego na legian str. a jednocześnie w takiej odległości ,że spokojnie można odpocząć po całym dniu.pokoje są czyste, obsługa sympatyczna.
Zgłoś tą recenzję
Arved K. Podróże z partnerem Germany, 22 kwietnia 2016
Friendly staff but awful room
3
the bedsheets were dirty The bathroom was dirty Bad smell No wifi No toilette paper Luckily we arrived late and left early. Wouldn't stay there again. And we're long time traveler and had already a lot of different accommodation. Its ok if its simple but at least it should be clean.
Zgłoś tą recenzję
Izidor M. Podróże z partnerem Slovenia, 16 kwietnia 2016
good value for money
5,3
We stayed here for 3 nights. It is close to the beach and shopping centers. The bed was ok, the aircon was working and the bathroom was clean...
Zgłoś tą recenzję
Rizy Y. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 30 marca 2016
good place
6
This hotel has a good place , coz near to anywhere , especially go to legian street .
Zgłoś tą recenzję
Heamin L. Podróże z partnerem South Korea, 26 marca 2016
Good value
4,7
But aircon didn't work well
Zgłoś tą recenzję
Jangkul L. Wycieczki w pojedynkę South Korea, 8 marca 2016
Joe's apartment

Greeting with 2 Cock roaches, mozzies.
5,3
I wouldnt stay again.
Zgłoś tą recenzję
Novyandra I. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 30 stycznia 2016
Recommended for backpackers

Hospitality, affordable and cleanliness
8,3
It is recommended for u who wanna save your budget.
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 29 stycznia 2016
value and location

price proximity staff
7
Great stay and very happy with the staff ! Helpful and friendly.good budget option close to beach and kuta square
Zgłoś tą recenzję
Laurie C. Wycieczki w pojedynkę Australia, 28 stycznia 2016
good budget choice

location staff price
7,3
Good stay and staff very helpful and efficient
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Wnętrze hoteluMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Hotel z zewnątrzMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - FoyerMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Pub/HolMatahari Guest House Bali - Pokój gościnnyMatahari Guest House Bali - ŁazienkaMatahari Guest House Bali - Hotel z zewnątrzMatahari Guest House Bali - SklepyMatahari Guest House Bali - PlażaMatahari Guest House Bali - FoyerMatahari Guest House Bali - Klub nocnyMatahari Guest House Bali - SklepyMatahari Guest House Bali - OkolicaMatahari Guest House Bali - PlażaMatahari Guest House Bali - Plaża


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08