Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Recepcja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Bufet Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Foyer Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Basen
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Apartament Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sklepy Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna
Lokalizacja: Mongkok Liczba pokoi: 487
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 1888 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,8
Recenzje zostały napisane przez naszych gości po ich pobycie w hotelu Metropark Hotel Kowloon.
Wszystkie recenzje (1888)
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 5 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja !

Doskonała lokalizacja , blisko hotelu stacja metra oraz wieczorowe i nocne atrakcje-promenada gwiazd ,Lady's Market .
8,7
Hotel polecam na krótki stop-over.Położenie przy dość ruchliwej ulicy nie wpływa na komfort pobytu.Nie polecam korzystania z kuchni hotelowej ,wokół hotelu jest mnóstwo fajnych małych knajpek serwujących posiłki od rana do póznej nocy.Praktycznie za progiem holu hotelowego po lewej stronie jest mała słodko-słona cukierenka .Hotel oferuje shuttle-busa,który dowozi nie tylko na naprawdę blisko połozoną stację metra,Lady's Market ale i na nabrzeże portowe z wieczornymi atrakcjami - np.koncert świateł.
Informacje na temat zwiedzania: Korzystajcie z taxi-tanio ,szybko i bezproblemowo :)-równiez na Lantau.
Samantha F. Podróż z partnerem United States of America, 17 kwietnia 2014
great

attentive staffs, cleanliness, prompt service
8,7
Good
Hooi S. Podróż służbowa Malaysia, 13 kwietnia 2014
Nice and comfortable to stay

Convenient, comfort & safe
7
Overall no complain and satisfy
Tiwari U. Podróż służbowa India, 10 kwietnia 2014
quite good

rate, service and location
6
reasonable hotel rate but not able to made any changes once you booked.
Huiling S. Podróż służbowa China, 8 kwietnia 2014
Good Service

service ,location and food
7,3
My boss stay there for an business trip amd their stay was great .
Cherly C. Podróż z partnerem Malaysia, 7 kwietnia 2014
Location is good but hotel very old style

Hotel centrally located + more for shopping + easy to public transport
6
Photo of wedsite is totally different when the time i step in to hotel room , facilities of this hotel has yearly and old style , but maintain still ok , looks clean and friendly staff , overall is good.
Harryanto K. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 2 kwietnia 2014
nice hotel with good service

quiet hotel, excellent service and reasonable price
7,7
luckily the room which i stay has wifi facility so its very convinience for me. the hotel aslo give shuttle service to Ladies market and Tsim Sha Tsui area, very excellent service. Hotel staff also very helpful. in overall, i'm recommend this hotel.
Xinyi H. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 1 kwietnia 2014
Pleasant Stay

Location, Clean and Comfortable
7,3
Jong C. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 1 kwietnia 2014
Good

Location Location Location
6,3
I picked this hotel just because of the location and price. First of all, the price is still acceptable, but the room is a little bit small tho. Location, considered as ok. Like 15mins walk to MK.
Yap S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 30 marca 2014
Okay, not that bad...

hotel shuttle bus
7,7
The internet speed was a bit slow. The location was just a bit far from the mtr station. The bus service is good and puncture.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RecepcjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BufetMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Kawiarnia/KafejkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BasenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ApartamentMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SklepyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Obiekty rekreacyjneMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RecepcjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3A07