Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Basen Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Foyer Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Salon Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napoje
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 487

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2547 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2547)
Sortuj według:
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 5 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja !

Doskonała lokalizacja , blisko hotelu stacja metra oraz wieczorowe i nocne atrakcje-promenada gwiazd ,Lady's Market .
8,7
Hotel polecam na krótki stop-over.Położenie przy dość ruchliwej ulicy nie wpływa na komfort pobytu.Nie polecam korzystania z kuchni hotelowej ,wokół hotelu jest mnóstwo fajnych małych knajpek serwujących posiłki od rana do póznej nocy.Praktycznie za progiem holu hotelowego po lewej stronie jest mała słodko-słona cukierenka .Hotel oferuje shuttle-busa,który dowozi nie tylko na naprawdę blisko połozoną stację metra,Lady's Market ale i na nabrzeże portowe z wieczornymi atrakcjami - np.koncert świateł.
Informacje na temat zwiedzania: Korzystajcie z taxi-tanio ,szybko i bezproblemowo :)-równiez na Lantau.
Zgłoś tą recenzję
Chee W. Podróże z partnerem Singapore, 31 stycznia 2016
Very comfortable room and 15 mins to MTR

Very comfortable and spacious room for a Hong Kong hotel.. 15 mins walk to Mongkok East MTR and Fa Yuen Street
7,7
Zgłoś tą recenzję
Li W. Wycieczki w pojedynkę Australia, 25 stycznia 2016
Will not stay there again

- Smart handy phone, free 2 bottole of water, shuttle bus to Kowloon Station
4
The reception was very unfriendly upon check in; the room temperature could not be adjusted, and it was the coldest weather in HK history, room temperature was 21 degree. You could tell the bath room has just been renovated, as the painted in the corner has not been removed properly. Dust appeared on the bathroom bench and desk. Overall cleanness needs to be improved. The room is not sound proof, I could hear next door people talking late at night.
Zgłoś tą recenzję
Chin H. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 20 stycznia 2016
Comfortable and Big Room

Room Size is big, good food around and shuttle bus to Mong kok
5,7
Location is a bit far from MTR but overall the room is very big compare to other hotel I ever stay. A good choice in Winter in Hong Kong - not so hot when u walk to Mongkok. The staff is ok - friendly and helpful Except location - overall I am very satisfy with the hotel
Zgłoś tą recenzję
Soh L. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 18 stycznia 2016
Location

Location
6
Location,clean and space
Zgłoś tą recenzję
Soh L. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 17 stycznia 2016
Location

Location,clean,friendly
6
Good location,clean and friendly stuff
Zgłoś tą recenzję
Soh L. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 17 stycznia 2016
Location

Location,clean,friendly
6
Location,clean ,friendly
Zgłoś tą recenzję
Neville R. Podróże służbowe Australia, 15 stycznia 2016
Good location

The club room service is very good. The club rooms have a good afternoon tea with all alcohol provided and service is excellent.
8
I have now stayed at this hotel several times and pretty much choose this hotel when I visit Hong Kong. Can't seem to have any faults with the hotel. They have a great seafood buffet in the evenings which is very good value for money.
Zgłoś tą recenzję
Loh M. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 3 stycznia 2016
Good choice for location & value for money

Spacious room by Hong Kong standard, reasonable price though i suspect we pay higher because of holiday season. The location is fairly good - not exactly next to the MTR, but it is a 15 min walk away
7,7
To fit 3 adults in one room is not always easy Here we have a Queen bed AND another single bed - so all 3 adults have a proper bed of their own, and at reasonable room cost Each day we took 15 minutes walk to MONG KOK EAST MTR station to move about in Hong Kong - fairly convenient Later we found out there is supposedly free shuttle to down town area - but never get to try that Room is clean and the amenities are ok. We received newspaper on day 1, but not the subsequent 3 days !
Zgłoś tą recenzję
Huyen T. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 2 stycznia 2016
Good

Nice staff, clean, location
7,3
Good
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BasenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SalonMetropark Hotel Kowloon Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napojeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport w pobliżuMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03