Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Basen Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Foyer Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Salon Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napoje
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 487
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2378 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2378)
Sortuj według:
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 5 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja !

Doskonała lokalizacja , blisko hotelu stacja metra oraz wieczorowe i nocne atrakcje-promenada gwiazd ,Lady's Market .
8,7
Hotel polecam na krótki stop-over.Położenie przy dość ruchliwej ulicy nie wpływa na komfort pobytu.Nie polecam korzystania z kuchni hotelowej ,wokół hotelu jest mnóstwo fajnych małych knajpek serwujących posiłki od rana do póznej nocy.Praktycznie za progiem holu hotelowego po lewej stronie jest mała słodko-słona cukierenka .Hotel oferuje shuttle-busa,który dowozi nie tylko na naprawdę blisko połozoną stację metra,Lady's Market ale i na nabrzeże portowe z wieczornymi atrakcjami - np.koncert świateł.
Informacje na temat zwiedzania: Korzystajcie z taxi-tanio ,szybko i bezproblemowo :)-równiez na Lantau.
Jee L. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 25 maja 2015
a hotel surrounded by nice food

nice room, good food & nice supporting hotel staff
8,3
Good stay as hotel staff were helpful, hotel surrounded by good food store...
Ng P. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 16 maja 2015
Good Location, big room, clean

Good Location, big room, clean
6,7
Ng P. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 15 maja 2015
Good Location, big room, clean

Good Location, big room, clean
7,3
Thelma N. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 15 maja 2015
Pleasant stay & excellent service

The hotel is very clean & like home. The location is very close to shop & eat. All the staffs are very friendly & professional. I can't wait to stay at this hotel again on my next visit to Hong Kong.
9
It feels like home. All hotel staffs are very helpful to locate where I want to go for shopping and eating. The only thing I want to suggest is the hair dryer. There shouldn't have any time limit on drying the hair, especially I have long hair. Thirty seconds is not enough for my hair to dry. It should make it 3-5minutes for setting at least. Other than that... Everything is perfect. I can't wait to visit to that hotel again on my next visit to Hong Kong.
Pornnapha Z. Podróż w większej grupie Thailand, 12 maja 2015
bb

clean and good
6,7
I has short stay there but OK if u look for shopping at Kowloon so is this hotel will be OK but if u like party just look for another side too
Tachin L. Podróż służbowa United States of America, 10 maja 2015
Good Value in HK

Checkin Speed, Check out Speed and service
9,3
GOOD experience for me.
Chonlayut K. Podróż służbowa Thailand, 9 maja 2015
It's good not far from business and shopping area

1. Near MTR
7,7
Penina M. Wycieczka w pojedynkę Kenya, 8 maja 2015
good

Good value...nice location
8
Lam K. Wycieczka w pojedynkę China, 7 maja 2015
Metropark Hotel Kowloon

location. nearby the crowded mongkok
7,3

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BasenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SalonMetropark Hotel Kowloon Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napojeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport w pobliżuMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B04