lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Basen Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Foyer Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna
Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Salon Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napoje Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Foyer Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport w pobliżu Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotel z zewnątrz Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja
Okolica: Mongkok Liczba pokoi: 487
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,4

z 2152 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (2152)
Sortuj według:
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 5 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja !

Doskonała lokalizacja , blisko hotelu stacja metra oraz wieczorowe i nocne atrakcje-promenada gwiazd ,Lady's Market .
8,7
Hotel polecam na krótki stop-over.Położenie przy dość ruchliwej ulicy nie wpływa na komfort pobytu.Nie polecam korzystania z kuchni hotelowej ,wokół hotelu jest mnóstwo fajnych małych knajpek serwujących posiłki od rana do póznej nocy.Praktycznie za progiem holu hotelowego po lewej stronie jest mała słodko-słona cukierenka .Hotel oferuje shuttle-busa,który dowozi nie tylko na naprawdę blisko połozoną stację metra,Lady's Market ale i na nabrzeże portowe z wieczornymi atrakcjami - np.koncert świateł.
Informacje na temat zwiedzania: Korzystajcie z taxi-tanio ,szybko i bezproblemowo :)-równiez na Lantau.
Teddy S. Podróż z partnerem Indonesia, 18 listopada 2014
Overrated

nothing worth mentioning
4,3
Josephine A. Podróż z partnerem Australia, 18 listopada 2014
Very nice hotel

Room was very comfortable, very clean and friendly staff
10
We stayed in a club room on the 16 th floor. The room was very comfortable and very clean. Any time we needed help the housekeeper or the lady who cleaned the room were very helpful. We had some problems with our wifi and were given a router to use in our room, which was great. Helpful all round. Every half hour there was a free shuttle bus to the Mong Kok train station and to the shopping centre along the sea front, where you could also pick up ferries.
Yap N. Podróż w większej grupie Malaysia, 16 listopada 2014
walking distance to shopping area

clean , location and wifi is free
5,7
walking distance to shopping area ,clean , location and wifi is free
Zhi L. Podróż służbowa China, 16 listopada 2014
not bad, not good

room service is good
5,7
The location of hotel is little far away the Mongkok metro station
Poh L. Podróż z partnerem Malaysia, 16 listopada 2014
good as shuttle was available to certain areas

convenient location
7
Pleasant stay
June W. Podróż z partnerem Singapore, 16 listopada 2014
Hotel was alright only

-
6
The location is not as near the mtr as I thought. Trying get cab there is almost impossible. However is near to mongkok by taking cab. Good thing about the location of the hotel is there is food and convenient stores around the area.
Iu K. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 14 listopada 2014
Metropark Hotel Kowloon

goodgoodgood
6
Charles D. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 14 listopada 2014
In room Wi-Fi was useless. Elsewhere it wasOK.

Comfortable and clean room, good restaurants and professional/friendly staff.
8
Other than the useless in room Wi-Fi, the hotel was a good value.
Boon H. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 11 listopada 2014
Good Location, Good Rooms

Nice Rooms & Bar - Buy 1 Free 1
7,7
The Bell Boy was very good & nice. The Front counter checkin was not friendly should be more hotel friendly. The Rooms are nice and looks like refurbished. Their lift was very slow... so peak hours may take some time.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Kowloon HongkongMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - BasenMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - SalonMetropark Hotel Kowloon Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Jedzenie i napojeMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - FoyerMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Transport w pobliżuMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Kowloon Hongkong - Restauracja


AS-AGWEB-3C02