Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Foyer Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjne Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Salon Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjna Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wyposażenie Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Salon
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 173

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

8,0

z 2780 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 6

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (2780)
Sortuj według:
Tadeusz G. Podróże służbowe Poland, 9 lipca 2009
POLECAM

kilka minut drogi do Centrum Targowego, duże, wygodne, ładnie urządzone pokoje, obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dopłatą)
9
Zlokalizowany w dzielnicy Wanchai, tylko kilka minut drogi (kładkami pomiędzy budynkami lub zwyczajnie - chodnikami) do Centrum Targowego. Duże, wygodne, gustownie urządzone pokoje z wygodnymi łóżkami i sporymi toaletami z wyposażeniem. Dobrze działająca, indywidualna klimatyzacja. Restauracja na miejscu. Obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dodatkową dopłatą)- potrawy azjatyckie, ale całkiem zjadliwe dla europejczyka. POLECAM
Zgłoś tą recenzję
Tadeusz G. Podróże służbowe Poland, 17 stycznia 2009
SZÓSTY POBYT - TO O CZYMŚ ŚWIADCZY ...

lokalizacja, bufet śniadaniowy
9,7
To już SZÓSTY raz w tym hotelu i to juz mówi samo za siebie. Lokalizacja bardzo korzystna (środek Hong Kongu), pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Zgłoś tą recenzję
Tadeusz G. Podróże służbowe Poland, 14 stycznia 2009
POLECAM

lokalizacja, nowoczesny wygląd
9,7
To już czwarty raz w tym hotelu a to już coś znaczy. Lokalizacja bardzo korzystna - o rzut beretem od Centum Targowego. Wyśmienity bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), każdy znajdzie coś dla siebie w nielimitowanej ilości. Obszerne pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne, duże łóżka. POLECAM
Zgłoś tą recenzję
Tadeusz G. Podróże służbowe Poland, 13 lipca 2008
PONOWNIE W METROPARK

lokalizacja
9,3
To już drugi raz w tym hotelu i przypuszczam, że będzie i trzeci i czwarty i kolejne jeśli tylko będę odwiedzał targi. Lokalizacja bardzo korzystna, pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Informacje na temat życia nocnego: dokładnie na przeciwko, klub z miłą muzyką
Zgłoś tą recenzję
Tadeusz G. Podróże służbowe Poland, 13 lipca 2008
Wygodny, niedrogi hotel, w świetnej lokalizacji
9,3
blisko przystanki autobusowe, chociaż taksówki są bardzo tanie
Zgłoś tą recenzję
Magdalena T. Wycieczki w pojedynkę Poland, 12 czerwca 2010
Metropark Hotel Wanchai
8,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Zgłoś tą recenzję
Shelley Y. Rodziny z dużymi dziećmi Australia, 7 stycznia 2016
Hotel was good, room service menu not good

Staff were friendly and accommodating. The Hotel is well located and room rates were reasonable.
7,7
The hotel was very accommodating when we arrived early in the morning (7am) and our check-in time was 12noon. They let us sit in the breakfast/restaurant with internet access until a room was cleaned and ready at 10.15am - this was much appreciated. The room was comfortable and clean although the bathroom clearly receives cooking smells all the time. There was a distinct smell of seafood in the bathroom on arrival and we had to ensure the bathroom window remained closed at all times. Beds were VERY firm (rock like) and it wasn't until we were leaving I found a note about being able to order additional bed "soft" coverings - I would suggest ordering these as soon as you arrive. The room service menu was very limited though the green salad and pork rice noodles were tasty. Only "vegetarian" option was the salad. Although there was a bar fridge in the room there was no fresh milk supplied and none available through room service overnight - had to use packet "coffee creamer" in our 2am jet lagged cups of tea.
Zgłoś tą recenzję
Gary C. Podróże z partnerem Australia, 6 stycznia 2016
I forgot a leather jacket in the room.
5
Very bad impression of the hotel security.
Zgłoś tą recenzję
Y C. Rodziny z małymi dziećmi Cambodia, 29 grudnia 2015
N/a

1. Good location, 2. Good service , 3. Good condition
7
It is good location for transportation, but it is too noisy at night time which easy to hear another room when the open the door or talking.
Zgłoś tą recenzję
Lau C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 21 grudnia 2015
Will come back again

Beautiful lobby, new interior and helpful staff
8,7
Airport shuttle's bus stop is very near the hotel, making it very convenient to reach hotel from airport. Room interior is clean and new. Extremely helpful staff and almost all speak great English.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 6 z 6
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - SalonMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Kawiarnia/KafejkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Sala konferencyjnaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WyposażenieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Salon


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A06