lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road , Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjne Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wejście Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 173
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 2642 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (2642)
Sortuj według:
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 9 lipca 2009
POLECAM

kilka minut drogi do Centrum Targowego, duże, wygodne, ładnie urządzone pokoje, obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dopłatą)
9
Zlokalizowany w dzielnicy Wanchai, tylko kilka minut drogi (kładkami pomiędzy budynkami lub zwyczajnie - chodnikami) do Centrum Targowego. Duże, wygodne, gustownie urządzone pokoje z wygodnymi łóżkami i sporymi toaletami z wyposażeniem. Dobrze działająca, indywidualna klimatyzacja. Restauracja na miejscu. Obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dodatkową dopłatą)- potrawy azjatyckie, ale całkiem zjadliwe dla europejczyka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 17 stycznia 2009
SZÓSTY POBYT - TO O CZYMŚ ŚWIADCZY ...

lokalizacja, bufet śniadaniowy
9,7
To już SZÓSTY raz w tym hotelu i to juz mówi samo za siebie. Lokalizacja bardzo korzystna (środek Hong Kongu), pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 14 stycznia 2009
POLECAM

lokalizacja, nowoczesny wygląd
9,7
To już czwarty raz w tym hotelu a to już coś znaczy. Lokalizacja bardzo korzystna - o rzut beretem od Centum Targowego. Wyśmienity bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), każdy znajdzie coś dla siebie w nielimitowanej ilości. Obszerne pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne, duże łóżka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
PONOWNIE W METROPARK

lokalizacja
9,3
To już drugi raz w tym hotelu i przypuszczam, że będzie i trzeci i czwarty i kolejne jeśli tylko będę odwiedzał targi. Lokalizacja bardzo korzystna, pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Informacje na temat życia nocnego: dokładnie na przeciwko, klub z miłą muzyką
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
Wygodny, niedrogi hotel, w świetnej lokalizacji
9,3
blisko przystanki autobusowe, chociaż taksówki są bardzo tanie
Magdalena T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 czerwca 2010
Metropark Hotel Wanchai
8,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Linxi L. Podróż z partnerem New Zealand, 11 stycznia 2015
four days at Metropark Wanchai

friendly and helpful staff, convenient location and a good price
8,7
Lovely hotel with convenient location. Staff very accommodating and make you feel welcome. Very close to Wanchai MTR station. Room was a decent size by HK standards (18-20 sq m). The price was very cheap by HK standards, making this hotel an absolute bargain! There is some construction work happening next door, but this was told to us before we checked in, is not very loud and did not disturb us, although we kept our curtains drawn as much as possible (a man operating a crane could see directly into our window, if he so wished). Did not try the food here so unable to comment.
Carl-Fredrik S. Podróż z partnerem Sweden, 7 stycznia 2015
Great location

Locatio, Location, locatio
8,7
Hotel at a great location, three minutes walk to subway, lots of bars and restaurants in the area.
Matthew H. Podróż z partnerem Thailand, 7 stycznia 2015
Great location and good room size

location, cleanliness, and staff
8,7
The staff were very pleasant and gave us room upgrade. The room we stayed in was comfortable and a great size for Hong Kong. This is the perfect hotel to stay due to its location and close proximity to the MTR as well as restaurants.
Michael C. Wycieczka w pojedynkę Canada, 7 stycznia 2015
Slow check-in, but awesome stay

Great rooms, funky lobby, good location
8,3
I was upgraded to a 1 bedroom room, which was nice, even though it was 3 twin beds instead of having a larger bed. Super clean and super quiet, I slept like a baby. The bathroom is great, with great water pressure. My room also had a desk which was great for work -- and the wifi was super fast and free. The location is also great, with my favorite live music place just around the corner in Wan Chai. The lobby is also great. It feels very funky with some cool blue lighting. The staff were courteous and professional. The only problem is that the check-in/check-out procedures seem to take a long time. I had a paid reservation with Agoda, so usually I get my key and I'm ready to roll in minutes. But check in took quite a while. Check out also seemed a bit more slow than it should have been. So if you're rushing for a flight, give yourself 10 minutes extra, just in case. Otherwise, I have nothing but good things to say about the Metropark. Loved it!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol

Recenzje klientów - Metropark Hotel Wanchai Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3B04