lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road , Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjne Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wejście Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 173
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 2522 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (2522)
Sortuj według:
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 9 lipca 2009
POLECAM

kilka minut drogi do Centrum Targowego, duże, wygodne, ładnie urządzone pokoje, obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dopłatą)
9
Zlokalizowany w dzielnicy Wanchai, tylko kilka minut drogi (kładkami pomiędzy budynkami lub zwyczajnie - chodnikami) do Centrum Targowego. Duże, wygodne, gustownie urządzone pokoje z wygodnymi łóżkami i sporymi toaletami z wyposażeniem. Dobrze działająca, indywidualna klimatyzacja. Restauracja na miejscu. Obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dodatkową dopłatą)- potrawy azjatyckie, ale całkiem zjadliwe dla europejczyka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 17 stycznia 2009
SZÓSTY POBYT - TO O CZYMŚ ŚWIADCZY ...

lokalizacja, bufet śniadaniowy
9,7
To już SZÓSTY raz w tym hotelu i to juz mówi samo za siebie. Lokalizacja bardzo korzystna (środek Hong Kongu), pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 14 stycznia 2009
POLECAM

lokalizacja, nowoczesny wygląd
9,7
To już czwarty raz w tym hotelu a to już coś znaczy. Lokalizacja bardzo korzystna - o rzut beretem od Centum Targowego. Wyśmienity bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), każdy znajdzie coś dla siebie w nielimitowanej ilości. Obszerne pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne, duże łóżka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
PONOWNIE W METROPARK

lokalizacja
9,3
To już drugi raz w tym hotelu i przypuszczam, że będzie i trzeci i czwarty i kolejne jeśli tylko będę odwiedzał targi. Lokalizacja bardzo korzystna, pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Informacje na temat życia nocnego: dokładnie na przeciwko, klub z miłą muzyką
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
Wygodny, niedrogi hotel, w świetnej lokalizacji
9,3
blisko przystanki autobusowe, chociaż taksówki są bardzo tanie
Magdalena T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 czerwca 2010
Metropark Hotel Wanchai
8,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Le S. Podróż z partnerem Singapore, 13 sierpnia 2014
Nice hotel with excellent location

location, value for money, service
9,3
Booked this hotel for 3 nights for my parents travel to Hong Kong. The first thing they feel nice is the excellent location. My mom's comment is the hotel is very close to the metro, the sea (actually the river), shopping places, a lot of eatery near by. The service staff is also very helpful. I booked this hotel via Agoda using my credit card, and by default you need to show the card during your check in, and obviously I need to use the card and can't pass it to my parents, so I wrote an email to the customer service regarding this issue and the next day the responded with a solution, and my parents checked in without any problem. Room is with free wi-fi, clean, spacious (in Hong Kong measurement standard), they enjoyed the stay. Overall, recommended!
Ai L. Podróż z partnerem Malaysia, 11 sierpnia 2014
Superb location, excellent service.

Location, price, service.
8
The location was fantastic with easy access to public transport and eateries. Staff were attentive and provided excellent and prompt service.
Juliana S. Podróż w większej grupie Singapore, 11 sierpnia 2014
Convenient and clean

Convenient, clean and accessible to all food restaurants
8,7
Near Wan Chai MTR, tons of restaurants and most importantly clean! If we ever head back to HK again, we will stay at this hotel. We will definitely recommend this place to friends and family. The triple room sharing was very spacious.
Sofia R. Podróż z partnerem Portugal, 10 sierpnia 2014
Disapointing

cleanness, staff performance, location
7,3
We were given a triple bedroom which made no sense since we were a couple and the smell to humidity was very inconvenient and not comprehensible in a 4* hotel. There was no hairdryer in the bathroom which was unexpected.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol

Recenzje klientów - Metropark Hotel Wanchai Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3A06