lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road , Wanchai, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restauracja Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjne Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Siłownia Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wejście Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hotelu Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnny Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Łazienka
Okolica: Wanchai Liczba pokoi: 173
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 2665 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,3
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (2665)
Sortuj według:
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 9 lipca 2009
POLECAM

kilka minut drogi do Centrum Targowego, duże, wygodne, ładnie urządzone pokoje, obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dopłatą)
9
Zlokalizowany w dzielnicy Wanchai, tylko kilka minut drogi (kładkami pomiędzy budynkami lub zwyczajnie - chodnikami) do Centrum Targowego. Duże, wygodne, gustownie urządzone pokoje z wygodnymi łóżkami i sporymi toaletami z wyposażeniem. Dobrze działająca, indywidualna klimatyzacja. Restauracja na miejscu. Obfite śniadanie w formie szwedzkiego stołu (za dodatkową dopłatą)- potrawy azjatyckie, ale całkiem zjadliwe dla europejczyka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 17 stycznia 2009
SZÓSTY POBYT - TO O CZYMŚ ŚWIADCZY ...

lokalizacja, bufet śniadaniowy
9,7
To już SZÓSTY raz w tym hotelu i to juz mówi samo za siebie. Lokalizacja bardzo korzystna (środek Hong Kongu), pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 14 stycznia 2009
POLECAM

lokalizacja, nowoczesny wygląd
9,7
To już czwarty raz w tym hotelu a to już coś znaczy. Lokalizacja bardzo korzystna - o rzut beretem od Centum Targowego. Wyśmienity bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), każdy znajdzie coś dla siebie w nielimitowanej ilości. Obszerne pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne, duże łóżka. POLECAM
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
PONOWNIE W METROPARK

lokalizacja
9,3
To już drugi raz w tym hotelu i przypuszczam, że będzie i trzeci i czwarty i kolejne jeśli tylko będę odwiedzał targi. Lokalizacja bardzo korzystna, pyszny bufet na śniadanie (za dopłatą, ale w recepcji można poprosić o kupony rabatowe), duże pokoje nie tylko jak warunki hongkońskie ale i zwyczajnie europejskie. Pokoje urządzone ze smakiem. Wygodne łóżka. Z czystym sercem POLECAM
Informacje na temat życia nocnego: dokładnie na przeciwko, klub z miłą muzyką
Tadeusz G. Podróż służbowa Poland, 13 lipca 2008
Wygodny, niedrogi hotel, w świetnej lokalizacji
9,3
blisko przystanki autobusowe, chociaż taksówki są bardzo tanie
Magdalena T. Wycieczka w pojedynkę Poland, 12 czerwca 2010
Metropark Hotel Wanchai
8,3
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Christina J. Podróż służbowa Singapore, 16 kwietnia 2015
Great Place

Clean, Posh & Nice
8
Great and helpful staff with clean hotel room.
Michael P. Podróż służbowa United States of America, 1 kwietnia 2015
My go-to place in Wanchai

Great location. Cold AC. Nice sized room
8,3
I've been to this hotel many times. When I need to stay in the area, I always stay here. Rooms are spacious for HK. Most ammenities that I need. Location is great. Near MTR. Near nightlife. Nice staff. Only issue I had was no hairdryer in room, but I didn't ask.
Michael N. Podróż służbowa United Kingdom, 20 marca 2015
Small but good location

location modern clean
8,7
Like all hotels in Hong Kong, rooms are small but clean and have most of what you need. Good location for Wanchai restaurants and nightlife. Short stays are okay but you need a bigger hotel for a long vacation.
James P. Podróż służbowa United Kingdom, 18 marca 2015
Good location, great hotel

Add on perks, location
9,7

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestauracjaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Obiekty rekreacyjneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - SiłowniaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - WejścieMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - FoyerMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Wnętrze hoteluMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pokój gościnnyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - ŁazienkaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Hotel z zewnątrzMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/HolMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/Hol


AS-AGWEB-3C02