Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlin, Niemcy 10243 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Michelberger Hotel Berlin - Recepcja Michelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjna Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Michelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjna Michelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjna Michelberger Hotel Berlin - Recepcja Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Michelberger Hotel Berlin - Pub/Hol Michelberger Hotel Berlin - Restauracja Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje Michelberger Hotel Berlin - Wnętrze hotelu Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje
Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pub/Hol Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Restauracja Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Pokój gościnny Michelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napoje
Okolica: Friedrichshain Liczba pokoi: 100
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,6

na podstawie
58 recenzji

Warty swojej ceny
8,5
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,6
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,4
Jedzenie/Posiłki
8,5
Wszystkie recenzje (58)
Sortuj według:
Liam W. Podróż służbowa United States of America, 18 sierpnia 2015
Why do I have to give my review a title?

Good wifi, great vibe, comfortable bed
9,7
Other than no A/C in the summer, wonderful.
Zgłoś tą recenzję
Eunjung C. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 16 lipca 2015
Nice bar and cool ppl

Bar, breakfast and staff
8
Was nice and comfy. Ppl were very nice and interesting variety of cocktails available. Close to centre and easy to grab metros.
Zgłoś tą recenzję
Peter H. Podróż z partnerem Norway, 30 czerwca 2015
Best hotel, best location

Location, rooms, coconut water
9,7
We always stay here when in Berlin. Perfect location if u want to eat and party. Only downside is super slow service in the bar and they're a bit cocky. Other than that it's perfect! Try the coconut water!
Zgłoś tą recenzję
Holden W. Podróż z partnerem United Kingdom, 12 stycznia 2015
Favourite hotel ever

Fantatic lounge, fun unique details and great staff
10
The best
Zgłoś tą recenzję
Robert T. Podróż z partnerem United Kingdom, 11 stycznia 2015
Amazing Hotel - Would highly reccommend to couples

staff, character, location
9,3
Zgłoś tą recenzję
Nap K. Podróż w większej grupie Malaysia, 29 grudnia 2014
Great location hip hotel

location, hip design, atmosphere
7,3
Zgłoś tą recenzję
Shao C. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 22 grudnia 2014
new experience

the cafe / room / restaurant
9
Zgłoś tą recenzję
Yayoi S. Wycieczka w pojedynkę Japan, 7 grudnia 2014
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Zgłoś tą recenzję
Hannah B. Podróż z partnerem United Kingdom, 17 listopada 2014
what a quirky hotel!

The coffee, the decor, and the big lebowski
9
Overall we had a delightful experience here. Friendly, knowledgeable staff. Seconds from all necessary transport (although there's plenty going on within walking distance). A great bar/cafe that opens until 4am, with a lovely courtyard to accompany it. Full of strange little quirks to make it an entirely unique hotel. I would implore anyone visiting Berlin to join the Michelberger's at their warm, comfortable home.
Zgłoś tą recenzję
Rob H. Podróż z partnerem United Kingdom, 2 listopada 2014
better than expectations could imagine

style staff and breakfast
10
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Michelberger Hotel BerlinMichelberger Hotel Berlin - RecepcjaMichelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMichelberger Hotel Berlin - Sala konferencyjnaMichelberger Hotel Berlin - RecepcjaMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pub/HolMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Wnętrze hoteluMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pub/HolMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Obiekty rekreacyjneMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Jedzenie i napojeMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - Pokój gościnnyMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - RestauracjaMichelberger Hotel Berlin - Ogród


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08