Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Tajlandia 10200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Widok Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wejście Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Łazienka Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala Balowa Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer
Okolica: China Town Liczba pokoi: 127

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

z 752 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
7,1
Lokalizacja
7,0
Ocena pracowników
7,1
Warunki w hotelu/Czystość
7,2
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,3
Wszystkie recenzje (752)
Sortuj według:
Dominik M. Podróże z partnerem Poland, 12 grudnia 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .

Nic szczegolnego go nie wyroznia
6
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Zgłoś tą recenzję
Karol G. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 września 2010
Polecam, dobra lokalizacja

Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
10
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Informacje na temat zwiedzania: 3 min piechotą od ChinaTown i 5 min od IndiaTown
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka B. Podróże z partnerem Poland, 10 listopada 2009
Miramar - listopad 2009

bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
8
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka P. Podróże z partnerem Poland, 2 listopada 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum

lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
6,7
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Informacje na temat zwiedzania: tuk-tuk do pałacu królewskiego nie powinien kosztować więcej niż 30 batów. Oczywiście można dojść tam pieszo w ok 15min. kosztując po drodze przysmaków z ulicznych straganów
Zgłoś tą recenzję
Robert W. Podróże z partnerem Poland, 27 października 2009
Hotel Miramar

miła obsługa, dobra lokalizacja
7,3
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Zgłoś tą recenzję
Eugene T. Podróże z partnerem Singapore, 1 stycznia 2016
Not Pleasant

Bell Boy
3,3
Bad experience. Hotel seems old. Staff doesn't smile. Bell Boy was friendly and even helped us check location for the pier we are planning to go. The whole entire staffs, only the Bell Boy smiled and sincerely welcomed us. Hotel rooms is old... Lift used seems to be able to breakdown anytime. Location isn't good. Good thing we drove so that's fine. The nearby streets seems to be dangerous due to the fact that there are dims lightings, drunkards along the streets etc... just doesn't feel safe walking around there at night. Rating for our experience: 3 out of 10.
Zgłoś tą recenzję
Watcharin P. Podróże służbowe Thailand, 27 grudnia 2015
Don't like

Place,locate
4
Don't like
Zgłoś tą recenzję
Mohd Z. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 21 grudnia 2015
Clean rooms with old furniture and fixtures

Clean and spacious rooms, quiet
5,7
Bangkok wants to be known as the city of smiles but when we walked into the hotel it felt as though we walked into a funeral parlour. There was a constant gloom throughout our stay at the hotel and not once did the reception staff smiled. It was all business-like and no warmth whatsoever. There were at least 4 reception staffs at the lobby and none made us feel welcome. However, the concierge and cleaners were great. Location of the hotel as advertised was misleading. It is no where near the train station. Transportation to get around is limited to taxis and tuk-tuk only. Only China town and a mall called Wangburapa Plaza was within walking distance, other places were miles away. As for the rooms, the sink had only one tap, which means no hot water. The shower was suppose to have hot water but it has a mind of its own and would only work intermittently. The bed felt over-used and the furniture dated.
Zgłoś tą recenzję
Gregor K. Rodziny z dużymi dziećmi Slovenia, 17 grudnia 2015
Good

Clean, big room, nice colored
6,3
Ok
Zgłoś tą recenzję
Ebrahim N. Podróże służbowe India, 8 grudnia 2015
very good hotel

location good staff worth ur monies
9,7
Very good
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WidokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WejścieMiramar Bangkok Hotel Bangkok - ŁazienkaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala BalowaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07