Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Tajlandia 10200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Widok Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wejście Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Łazienka Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala Balowa Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: China Town Liczba pokoi: 127
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 710 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (710)
Sortuj według:
Dominik M. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .

Nic szczegolnego go nie wyroznia
6
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Karol G. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 września 2010
Polecam, dobra lokalizacja

Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
10
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Informacje na temat zwiedzania: 3 min piechotą od ChinaTown i 5 min od IndiaTown
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 10 listopada 2009
Miramar - listopad 2009

bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
8
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Agnieszka P. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum

lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
6,7
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Informacje na temat zwiedzania: tuk-tuk do pałacu królewskiego nie powinien kosztować więcej niż 30 batów. Oczywiście można dojść tam pieszo w ok 15min. kosztując po drodze przysmaków z ulicznych straganów
Robert W. Podróż z partnerem Poland, 27 października 2009
Hotel Miramar

miła obsługa, dobra lokalizacja
7,3
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Phil C. Rodziny z dużymi dziećmi Ireland, 15 maja 2015
A little disapointing this time

Location Location Location
5,7
This was our third visit to the Miramar. The standard of what was available in the room has changed. No longer is there tea or coffee left (although the kettle is still there) and there was no soaps, shower gel or shampoo in the bathroom. We did not bring any as there has always been some in the past. On our final night of 5, 2 shampoos and shower gel were left. TO little to late. For us the noise levels were very high we were in room 540, the same as last year. Someone had broken most window catches so we could not close them properly. Hence from 06.00 in the morning until midnight we had whistle blowing and shouting along with a stream of 5 coaches parking with considerable noise. Then the people that came on the coaches were making all sorts of noise shouting to each other and going in and out of each others room. On the whole it was not a pleasant stay.I think next time I will choose a different hotel.
Ooi C. Podróż z partnerem Malaysia, 15 kwietnia 2015
Beautiful Bangkok

Room is wide, Parquet floor is clean.Room well dobe
6
The morning staff is friendly, but the night staff when i smile and ask for my room keys he looks angry.Enquire if got universal plug , he answered 7 eleven got. Very bad attitude Should not be working in Hotel industry. Very unhappy will not be going back to this Hotel again
Ebrahim N. Podróż służbowa India, 22 marca 2015
Good Location

Location , Good Rooms, Good Staff
9,7
Very Good
Michael D. Wycieczka w pojedynkę Italy, 3 marca 2015
Great hotel, good location, bad internet.

Location, cleanliness, comfort.
9,7
The place is a legit 4-star. Rooms are clean and comfortable and modern. Staff is friendly and helpful and speaks English well. Only problem is their internet; it is inconsistent at best. They really need to get that fixed.
Cheang S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 25 lutego 2015
Staff having Bad and Terrible Attitude
2
Nothing best. The staff's attitude is totally disappointing. Giving no respect to the hotel guests and unable to communicate in english even the managerial level.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!


AS-AGWEB-3A05