lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Tajlandia 10200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Widok Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wejście Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Łazienka Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala Balowa Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: China Town Liczba pokoi: 127
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 675 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (675)
Sortuj według:
Dominik M. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .

Nic szczegolnego go nie wyroznia
6
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Karol G. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 września 2010
Polecam, dobra lokalizacja

Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
10
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Informacje na temat zwiedzania: 3 min piechotą od ChinaTown i 5 min od IndiaTown
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 10 listopada 2009
Miramar - listopad 2009

bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
8
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Agnieszka P. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum

lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
6,7
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Informacje na temat zwiedzania: tuk-tuk do pałacu królewskiego nie powinien kosztować więcej niż 30 batów. Oczywiście można dojść tam pieszo w ok 15min. kosztując po drodze przysmaków z ulicznych straganów
Robert W. Podróż z partnerem Poland, 27 października 2009
Hotel Miramar

miła obsługa, dobra lokalizacja
7,3
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Tan B. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 1 grudnia 2014
Big room clean hotel

Clean hotel big room and massage
6
We stay at a family room ,the room is big and clean .will back in my next trip in China town.
Chan E. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 16 listopada 2014
So so..... not bad at this price

nothing
6,3
Not good, not bad....
Krishna M. Podróż służbowa Malaysia, 5 listopada 2014
BEST FOR BUSINESSSSSS

EASY, FAST TO TRAVEL ABOUT, EASY TO GET FOOD
10
GOOD, EASY FOR MY BUSINESS,
Ekasith R. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 31 października 2014
Average hotel not fantastic but Average.

Fish pond, Car park and lobby.
5,7
George S. Podróż z partnerem Australia, 28 października 2014
Worst Service I have ever experienced
2,3
The Staff, hotel, accommodation and food were absolutely shocking. I would recommend not to stay in this hotel.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WidokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WejścieMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - ŁazienkaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala BalowaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B05