lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Tajlandia 10200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Widok Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wejście Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Łazienka Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala Balowa Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: China Town Liczba pokoi: 127
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 687 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (687)
Sortuj według:
Dominik M. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .

Nic szczegolnego go nie wyroznia
6
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Karol G. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 września 2010
Polecam, dobra lokalizacja

Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
10
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Informacje na temat zwiedzania: 3 min piechotą od ChinaTown i 5 min od IndiaTown
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 10 listopada 2009
Miramar - listopad 2009

bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
8
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Agnieszka P. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum

lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
6,7
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Informacje na temat zwiedzania: tuk-tuk do pałacu królewskiego nie powinien kosztować więcej niż 30 batów. Oczywiście można dojść tam pieszo w ok 15min. kosztując po drodze przysmaków z ulicznych straganów
Robert W. Podróż z partnerem Poland, 27 października 2009
Hotel Miramar

miła obsługa, dobra lokalizacja
7,3
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Lisa P. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 30 grudnia 2014
Great hotel for the price

Staff, 24 hr room service, nice atmosphere
9
Samuel Y. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 25 grudnia 2014
Budget hotel in chinatown

Budget bigroom old design
6
Frans S. Podróż w większej grupie Indonesia, 23 grudnia 2014
Old Hotel at the end of the road.

Location only
6,7
We were here because the offer of the junior suite cheap price for 4 of us. Location is good for people willing to walk far and long distance. Yes it still in China town but at the end of the famous area, surrounding is dusty, small pedestrian, with busy high speed cars on the big road. Difficult to cross the road to get taxi, but tuk tuk always stand by at the front. 80 bath to Khao San area, for 4 of us. Breakfast better not to buy, but no option, all rooms included. very basic and not a good chef hired. For dinner go to a night spot food street at the big cross road near by, turn right from hotel entrance and just walk straight ahead. If you after shopping then turn left go to direction to famous river of Bangkok, pass the small shopping mall, at the left look for the sign "walking street China Town " and go inside the market. this is real Chinatown of Bangkok. Staff is good, and one man, speak Chinese, the concierge is very helpful. One tour operator and taxi service, is very helpful. Room is standard, not like a hotel, we took junior suite, 4 bed and dusty, not really prepared for guest. Bathroom outdated, should renovated. But overall everything still function. If you want to taste the Chinatown of Bangkok I recommend to stay outside the area and take tuk tuk to come here, no point to stay at the area. Night life is not "life" and the atmosphere is not cherish and happy.
Ebrahim N. Podróż służbowa India, 1 grudnia 2014
Good for Business

Location, Staff Performance, Value for Money
8,7
Stay was good. But I always hav a problem with early check in. My flight arrives in morning. I reached hotel at 10 am. But they didnt give room. I had given a request too through agoda about early check in. We also had an experience last trip which the staff people of nighty duty knows about. Regarding a theft from outside. And we had logged a complaint about him. Even the theif was recognised on CCTV which the staff knows about. Hope that dosent get repeated Again
Tan B. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 1 grudnia 2014
Big room clean hotel

Clean hotel big room and massage
6
We stay at a family room ,the room is big and clean .will back in my next trip in China town.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WidokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WejścieMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - ŁazienkaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala BalowaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A01