lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Miramar Bangkok Hotel

Miramar Hotel 777 Mahachai Road, Wangburaphapirom, Phanakorn, China Town, Bangkok, Tajlandia 10200 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Widok Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wejście Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Łazienka Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hotelu Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Foyer Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala Balowa Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Restauracja Miramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: China Town Liczba pokoi: 127
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 696 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
7,1
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,3
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (696)
Sortuj według:
Dominik M. Podróż z partnerem Poland, 12 grudnia 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .

Nic szczegolnego go nie wyroznia
6
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.
Karol G. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 września 2010
Polecam, dobra lokalizacja

Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
10
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.
Informacje na temat zwiedzania: 3 min piechotą od ChinaTown i 5 min od IndiaTown
Agnieszka B. Podróż z partnerem Poland, 10 listopada 2009
Miramar - listopad 2009

bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
8
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.
Agnieszka P. Podróż z partnerem Poland, 2 listopada 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum

lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
6,7
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju
Informacje na temat zwiedzania: tuk-tuk do pałacu królewskiego nie powinien kosztować więcej niż 30 batów. Oczywiście można dojść tam pieszo w ok 15min. kosztując po drodze przysmaków z ulicznych straganów
Robert W. Podróż z partnerem Poland, 27 października 2009
Hotel Miramar

miła obsługa, dobra lokalizacja
7,3
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać
Michael D. Wycieczka w pojedynkę Italy, 3 marca 2015
Great hotel, good location, bad internet.

Location, cleanliness, comfort.
9,7
The place is a legit 4-star. Rooms are clean and comfortable and modern. Staff is friendly and helpful and speaks English well. Only problem is their internet; it is inconsistent at best. They really need to get that fixed.
Katrina H. Podróż służbowa Australia, 7 lutego 2015
No WIFI! Shower rod fell on me twice! No hot water

Its near China town.....
2,7
Booked and payed extra as i had to complete some business on my laptop. No wifi in the room, only wifi in lobby sometimes! Hotel looks nice from the outside but needs allot of work! Shower rod fell on me twice! No hot water! No kettle or coffee. I dont think this hotel should be classing themselves as a 2 star until they fix it up a bit. Construction in the area may have been the Wifi problem, so hopefully they can sort that out soon enough! Oh and one last thing.... Only ONE power point on room. How about charging laptop, phone, Camera?
Brad K. Wycieczka w pojedynkę Canada, 1 lutego 2015
Just a vist

Staff was good at check in, room seemed clean, modern look
5,7
We ended up only staying eight hours because we had to catch the train but it was alright. No safe in room and tried charging us for a beer we didn't drink.
Chan H. Podróż z partnerem Malaysia, 25 stycznia 2015
good

good
4
Good
Lisa P. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 30 grudnia 2014
Great hotel for the price

Staff, 24 hr room service, nice atmosphere
9

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Miramar Bangkok Hotel BangkokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WidokMiramar Bangkok Hotel Bangkok - WejścieMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - ŁazienkaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala BalowaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnnyMiramar Bangkok Hotel Bangkok - FoyerMiramar Bangkok Hotel Bangkok - RestauracjaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaMiramar Bangkok Hotel Bangkok - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B04