Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

My Place @ Surat Hotel

247/5 Namuang Rd., T.Talad,, Centrum, Suratthani, Tajlandia 84000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Wejście My Place @ Surat Hotel Suratthani - Hotel z zewnątrz My Place @ Surat Hotel Suratthani - Foyer My Place @ Surat Hotel Suratthani - Recepcja My Place @ Surat Hotel Suratthani - Recepcja My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Wnętrze hotelu My Place @ Surat Hotel Suratthani - Foyer My Place @ Surat Hotel Suratthani - Foyer My Place @ Surat Hotel Suratthani - Foyer My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Łazienka
My Place @ Surat Hotel Suratthani - Łazienka My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Hotel z zewnątrz My Place @ Surat Hotel Suratthani - Foyer My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnny My Place @ Surat Hotel Suratthani - Wejście
Okolica: Centrum Liczba pokoi: 55
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

na podstawie
706 recenzji

Warty swojej ceny
9,1
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (706)
Sortuj według:
Slawomir M. Podróż z partnerem Poland, 23 maja 2014
swietny hotel wart swej ceny

ladne zadbane pokoje, czysto, w centrum miasta
8,7
Bardzo mile powitanie, pokoje sprzatane, ale czystosc tylko ok. W samym centrum miasta (blisjko do busow na promy, busow na lotnisko, lokalnych restauracji). Swietna cena w porownaniu do jakosci
Zgłoś tą recenzję
Slawomir M. Podróż z partnerem Poland, 20 maja 2014
Świetny hotel jak na tę cenę

ladne zadbane pokoje, czysto, w centrum miasta
8,7
Bardzo mile powitanie, fajne pokoje, czysto (narzuta na lozku byla taka sobie, ale reszta super). Zdecydowanie polecam gdyz w tym miescie nie jest latwo o hotel, a ten jest super
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka S. Podróż z partnerem Poland, 5 września 2011
Warunki proporcjonalne do ceny

czyste pokoje
5
Hotel polecam jako miejsce, w którym można przespać się podczas transferów. Obsługa słabo mówi po angielsku. Pokoje czyste. Lokalizacja dobra
Zgłoś tą recenzję
Mihaela N. Wycieczka w pojedynkę Slovenia, 4 sierpnia 2015
Great place.

location, great standard, amazing value for money
9
Zgłoś tą recenzję
Chong D. Podróż w większej grupie Malaysia, 2 sierpnia 2015
Nice hotel with great location, near night market.

Location, value for money, friendly staff
8,7
Nice stay in my place @ Surat Thani. Will go for this hotel if I come Surat Thani again.
Zgłoś tą recenzję
Koh H. Podróż z partnerem Malaysia, 21 lipca 2015
A good place to stay

Location, friendly and clean
7,3
A very satisfied customer.
Zgłoś tą recenzję
Esme M. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 16 lipca 2015
Another great stay

bed, room cleanliness, location
9
Another great stay here on our way back from Koh Phangan. The rooms are extremely clean and spacious, and a bargain to boot. I reckon it's the best value -for-money hotel we have stayed in during our month in Thailand.
Zgłoś tą recenzję
Carl M. Podróż z partnerem New Zealand, 13 lipca 2015
As good as last time

Very clean
9,3
Our 2nd stay here and as a transit hotel if ticks all the right boxes. Friendly helpful staff, a very clean comfortable room and a cafe that does great coffee and very cheap food. If passing through Surat Thani again we will be back.
Zgłoś tą recenzję
Apinya V. Podróż służbowa Thailand, 12 lipca 2015
Great location in town

Location, staff, value for money
9
Zgłoś tą recenzję
So M. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 11 lipca 2015
very nice hotel

good location, room big and clean
10
Staff very nice, We have welcom name, welcom drinks, room big very nice, and very comfortable ,this is very nice hotel.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

My Place @ Surat Hotel SuratthaniMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - WejścieMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Hotel z zewnątrzMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - RecepcjaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - RecepcjaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Wnętrze hoteluMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - ŁazienkaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - ŁazienkaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Hotel z zewnątrzMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Wejście


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AM-AGWEB-4E09