Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

My Place @ Surat Hotel

247/5 Namuang Rd., T.Talad,, Centrum, Suratthani, Tajlandia 84000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 879 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 5

Wart swojej ceny
9,0
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,4
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (879)
Sortuj według:
Slawomir M. Podróże z partnerem Poland, 23 maja 2014
swietny hotel wart swej ceny

ladne zadbane pokoje, czysto, w centrum miasta
8,7
Bardzo mile powitanie, pokoje sprzatane, ale czystosc tylko ok. W samym centrum miasta (blisjko do busow na promy, busow na lotnisko, lokalnych restauracji). Swietna cena w porownaniu do jakosci
Zgłoś tą recenzję
Slawomir M. Podróże z partnerem Poland, 20 maja 2014
Świetny hotel jak na tę cenę

ladne zadbane pokoje, czysto, w centrum miasta
8,7
Bardzo mile powitanie, fajne pokoje, czysto (narzuta na lozku byla taka sobie, ale reszta super). Zdecydowanie polecam gdyz w tym miescie nie jest latwo o hotel, a ten jest super
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka S. Podróże z partnerem Poland, 5 września 2011
Warunki proporcjonalne do ceny

czyste pokoje
5
Hotel polecam jako miejsce, w którym można przespać się podczas transferów. Obsługa słabo mówi po angielsku. Pokoje czyste. Lokalizacja dobra
Zgłoś tą recenzję
Janaka L. Podróże z partnerem Sri Lanka, 1 maja 2016
Good enough
6
Staff was nice to write your name everywhere and give you a sounier
Zgłoś tą recenzję
Bo D. Wycieczki w pojedynkę China, 24 kwietnia 2016
very good
6,7
good place,good staff and a good sleep,thank u for ur gift.
Zgłoś tą recenzję
Rungnapha E. Podróże z partnerem Thailand, 22 kwietnia 2016
The checking in
6,3
they made us wait more than 1 h cleaning the room befor we checked in
Zgłoś tą recenzję
Eva G. Wycieczki w pojedynkę Canada, 16 kwietnia 2016
Decent for a short affordable stay
5
Stayed here for one night as we came from Chiang Mai and needed a place in Surat overnight until we could get our ferry to Phangan the next day. It was the last day of Songkran so most stores in the area were closed. Staff were nice and helped us book our bus and ferry transport. Cafe next door had okay breakfast but a great cappuccino frappe. It was a clean room, no bugs. I did see a humongous cockroach outside the hotel on the street but that's Thailand for you. 2 min walk from the night market.
Zgłoś tą recenzję
Ken B. Podróże z partnerem Australia, 6 kwietnia 2016
Friendly staff
5
A relaxing two days in a neat and tidy room
Zgłoś tą recenzję
Helen K. Podróże z partnerem United Kingdom, 1 kwietnia 2016
Nice and clean, would recommend!
6,7
Lovely spot, close to night market and very easy to catch a bus to the islands in the morning.
Zgłoś tą recenzję
Thierry Q. Wycieczki w pojedynkę Luxembourg, 30 marca 2016
Nice stay
5,3
Good place to stay for Surat Thani
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 5 z 5
My Place @ Surat Hotel SuratthaniMy Place @ Surat Hotel Suratthani - WejścieMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Hotel z zewnątrzMy Place @ Surat Hotel Suratthani - WejścieMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - RecepcjaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - RecepcjaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Wnętrze hoteluMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - ŁazienkaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - ŁazienkaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Pokój gościnnyMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - FoyerMy Place @ Surat Hotel Suratthani - OkolicaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Kawiarnia/KafejkaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - OkolicaMy Place @ Surat Hotel Suratthani - Okolica


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B03