Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajlandia 10250

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 21878 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 32

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,8
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (21878)
Sortuj według:
Robert M. Podróże grupowe Poland, 13 kwietnia 2016
Nocleg w Bangkoku
5,7
Idealna lokalizacja, dobre warunki, miła obsługa.
Zgłoś tą recenzję
Wojciech Z. Podróże z partnerem Poland, 5 marca 2016
Super lokalizacja, odpoczynek od zgiełku miasta.

lokalizacja, komunikacja, cena
8,7
Duże wygodne łóżko. Łazienka - zelaży jak sie trafi, jest ok. Barek jeśli potrzeba. Kaucja - można skorzystać z karty kredytowej. Ogólnie warto, do miasta dojazd nie jest długi.
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew M. Podróże grupowe Poland, 22 stycznia 2016
Niezły hotel, dobrze skomunikowany z lotniskiem

położenie, transport, możliwość pozostawienia bagażu
5,7
Hotel duży i przestronny, wygodne i duże łóżka, pokoje małe,pozostałe wyposażenie stare i mocno zużyte, szare i mocno zabrudzone tapety, łazienki bardzo szare i zabrudzone ze starości.
Zgłoś tą recenzję
Marta C. Podróże grupowe Poland, 2 grudnia 2015
Dobra lokalizacja. Można zostawić bagaże.

Lokalizacja, cena, możliwość zostawienia bagażu na kilka dni
7,3
Zgłoś tą recenzję
Agata B. Podróże z partnerem Poland, 29 listopada 2015
Dobry hotel na jedną noc przed/ po wylocie z Bangk

lokalizacja, cena
6
Zgłoś tą recenzję
Christopher S. Wycieczki w pojedynkę Australia, 1 września 2015
Zdezolowane poplamione materace, pokoju wymagaja n

Lokalizacja.
3,7
Zgłoś tą recenzję
Borys W. Podróże z partnerem Poland, 3 kwietnia 2015
Nasa Vegas Hotel - info

blisko skytrain, PŁATNY Internet, jako taka cena
6,3
Pokoj w którym byłem do odświeżenia, ręczniki niezbyt czyste, depozyt wyskosci 1000 THB, płatny Internet to minusy. Plusem jest bliskosc do skytraina, wiec hotel jest doskonały dla ludzi czekajacych na przesiadke, mila obsluga
Zgłoś tą recenzję
Bozena O. Wycieczki w pojedynkę Poland, 10 marca 2015
Hotel ze świetnym położenie, łatwy i szybki dojazd

Lokalizacja, obsługa
8,7
Świetne położenie i łatwy i szybki dojazd do lotniska i ważnych punktów przesiadkowych w mieście. Hotel czysty z miła obsługą pomocną w razie potrzeby
Zgłoś tą recenzję
Slawomir L. Podróże z partnerem Poland, 21 listopada 2014
koszmar 5 dnia zamkneli mi pokoj bo byl nie zaplac
5
koszmar 1 raz w zyciu zamkneli mi pokoj 4 dnia bo byl od 2 dni nieoplacony a posiadali moj depozyt 1000 B. Cena przy przedluzeniu pobytu o 3 dni byla 525 B. a po 2 dniach zmienili ja na 750B. Moja reklamacja zostala po 2 dniach 'walki' uznana. Ale zaplombowanie mojego pokoju razem z moimi rzeczami TO SZOK. Cale zycie podrozuje po swiecie i pierwszy raz takie chamstwo. tajlandia to moj 8 kraj azjatycki. sorry pisze z telefonu ...
Zgłoś tą recenzję
Iwona C. Podróże grupowe Poland, 29 stycznia 2014
hotel-koszmar,wystrój pokoi z lat 70-tych,brudno

łatwy dojazd metrem na lotnisko,smaczne sniadania w dobrej cenie,dobra obsługa
5,3
brudny,obskurny hotel,pokoje nie odnawiane od lat.Z zewnątrz wygląda bardzo ładnie i nic poza tym.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 10 z 32 Następne
Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcjaNasa Vegas Hotel Bangkok - FoyerNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08