lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Tajlandia 10250 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Siłownia Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Nasa Vegas Hotel Bangkok - Siłownia Nasa Vegas Hotel Bangkok - Foyer Nasa Vegas Hotel Bangkok - Siłownia Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Siłownia Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restauracja
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrz Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny Nasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjna Nasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnny
Okolica: Ratchadaphisek

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 15755 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
7,7
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (15755)
Sortuj według:
Iwona C. Podróż w większej grupie Poland, 29 stycznia 2014
hotel-koszmar,wystrój pokoi z lat 70-tych,brudno

łatwy dojazd metrem na lotnisko,smaczne sniadania w dobrej cenie,dobra obsługa
5,3
brudny,obskurny hotel,pokoje nie odnawiane od lat.Z zewnątrz wygląda bardzo ładnie i nic poza tym.
Marcin W. Podróż z partnerem Poland, 1 stycznia 2014
Dobry hotel, tani, ale wymaga remontu

tani, bliskość skytrain, niewygodne łóżka
5
Hotel ok, trochę już przeżył i potrzebna jest renowacja. Strasznie niewygodne łóżka. Czysty, obsługa ok.
Marcin W. Podróż z partnerem Poland, 1 stycznia 2014
Dobry hotel, tani, ale wymaga remontu

tani, bliskość skytrain, niewygodne łóżka
4,7
Hotel ok, za tą cenę nic lepszego nie znajdziecie. Dogodne połączenie z lotniskiem.
Jim G. Podróż z partnerem Australia, 26 czerwca 2013
tani,czysty- obsluga w zaleznosci od dnia pobytu

czysty, tani, transport,
8
wszystko dobrze tylko kontrola nad obsluga.postepuja z ludzmi jak chca. jest to bardzo oburzajace . gdybysmy nie mieli zaplacony drugi pobyt nigdy bysmy tu nie wrocili . ku naszemu zaskoczeniu drugi raz potraktowali nas jak prawdziwych gosci . posiadamy swoj wlasny motel . znamy zachowanie gosci ,ale my nalezymy do bezproblemowych gosci . zatrzymalismy sie w tym hotelu , bo nasz znajomy mieszka tam na stale . ten drugi pobyt byl bardzo mily . z powazaniem
Krzysztof S. Podróż z partnerem Poland, 26 czerwca 2013
tanio, ekspresowy dojazd na lotnisko,kiepski pokój

przy samej stacji airport link
6,3
jedyną zaletą hotelu jest położenie przy stacji airportlink, łatwy i szybki dojazd na lotnisko, pokój tani, ale stary, niewygodny...
Katarzyna J. Podróż z partnerem Poland, 23 czerwca 2013
polecam na jeden dzien

doskonaly dojazd z lotniska pod sam hotel,
7,7
doskonaly dojazd z lotniska pod sam hotel kolejka za jedyne 30bht na osobe,10 min z lotniska pozatym raczej polozenie dalekie od wszystkich gl,ownych atrakcji Bangkoku ale latwo sie dostac wszedzie taxi lub kolejka jak ta cene to polecam ten hotel,ale nie spodziewajcie sie luksusow.
Agatha L. Podróż z partnerem Poland, 3 czerwca 2013
Moloch w którym nie da się wypocząć,

szybkie połączenie z lotniskiem
8
Cienkie ściany i okna. Hałas jakby się spało na ulicy. Nie polecam na dłuższy pobyt chyba że jako stopover w oczekiwaniu na połączene lotnicze.
Jerzy L. Wycieczka w pojedynkę Poland, 16 maja 2013
Dobry hotel, dobra cena

Pokoje typu Junior nie zaduze, ale bardzo komfortowe i dla dwoch osob wystarczajace, latwy dojazd na lotnisko, bardzo tanio za hotel tego typu
8,3
Dawid K. Podróż z partnerem Poland, 1 maja 2013
Spoko ale szału nima

a/c, cena, blisko city line - ok 200m
8,7
Standardowy tani hotel, w doskonałej lokalizacji jeśli chodzi o dojazd z i na lotnisko. Pokoje usytuowane od ulicy dość głośne - przejeżdżające pociągi i hałas ulicy. Obsługa hotelu bardzo mmiła, czysto.
Jerzy L. Podróż z partnerem Poland, 30 kwietnia 2013
Kolejny raz w tym samym hotelu

Comfort, czystosc i cena za ten hotel sprawily, ze kolejny raz sie tu zatrzymalismy, jest taniej i lepiej niz w okolicah khaosan road
8,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - FoyerNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzNasa Vegas Hotel Bangkok - RestauracjaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotel z zewnątrzNasa Vegas Hotel Bangkok - RecepcjaNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - FoyerNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Pokój gościnnyNasa Vegas Hotel Bangkok - Wnętrze hoteluNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Sala konferencyjnaNasa Vegas Hotel Bangkok - SiłowniaNasa Vegas Hotel Bangkok - Siłownia


AS-AGWEB-3A05