Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

New London Hostel

Reception at Flat 8,Block D, 11/F, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny
New London Hostel Hongkong - Pokój gościnny New London Hostel Hongkong - Łazienka New London Hostel Hongkong - Łazienka New London Hostel Hongkong - Łazienka New London Hostel Hongkong - Łazienka New London Hostel Hongkong - Plany pięter
Okolica: Tsim Sha Tsui
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,6

na podstawie
222 recenzji

Warty swojej ceny
6,6
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
6,2
Warunki w hotelu/Czystość
6,4
Komfort pokoju
6,6
Jedzenie/Posiłki
5,3
Wszystkie recenzje (222)
Sortuj według:
Dorota K. Podróż w większej grupie Poland, 29 listopada 2012
Urok hosteli w Chungking Mansions

dobra lokalizacja (atrakcje turystyczne i komunikacja), czysto, tanio
6,7
Jeżeli ktoś decyduje się na pobyt w jakimkolwiek hostelu w Chungking Mansions, powinien najpierw zorientować się, co to za miejsce. Ja tak zrobiłam,toteż byłam przygotowana, na to, jak będzie wyglądał hostel i szczerze mówiąc, rzeczywistość okazała się być lepsza niż oczekiwałam. Pokoje owszem, małe, ale z łazienką, lodówką, klimatyzacją i internetem. Gdy zgłosiłam, że jest trochę zimno w nocy, otrzymałam dodatkowe przykrycie. A do tego pokój sprzątany każdego dnia. Jest to idealne miejsce dla turystów, którzy i tak planują cały dzień spędzać poza hotelem i nie dysponują zbyt dużym budżetem. Nie było też żadnych problemów z przyjazdem w środku nocy. Uwaga: przebywałam w hostelu w listopadzie, czyli poza sezonem, i w sezonie wakacyjnym sytuacja może wyglądać inaczej (np. inne pokoje).
Informacje na temat zwiedzania: Z hostelu można pieszo dojść m.in. do Alei Gwiazd, przystani z której odpływają słynne Star Ferry (przepłynięcie na wyspę Hong Kong promem Star Ferry jest tańsze niż przejazd metrem, a ponadto jest to atrakcja turystyczna). Niedaleko hostelu znajduje się przystanek autobusowy gdzie przyjeżdżają autobusy z lotniska.
Zgłoś tą recenzję
Axcelzepe B. Podróż służbowa Philippines, 19 czerwca 2015
nice

value of money, friendly staff
9,7
First time,the entry way make us have a little scare. But after first day,we used to the entry way. We are OK and enjoy with i
Zgłoś tą recenzję
Robin S. Podróż służbowa United Kingdom, 12 czerwca 2015
nice

nice
9,3
New london hotel was staring at me so I gave it a try. Very friendly staff and decent price. Room was very clean and I slept very well that night. Will definitely recommend to friends who need a place to crash for the night.
Zgłoś tą recenzję
Dong H. Podróż służbowa China, 11 czerwca 2015
Budget

clean chep staff
10
The room clean Friendly staff location
Zgłoś tą recenzję
Kai J. Podróż w większej grupie Malaysia, 23 kwietnia 2015
Suitable for backpacker

The staff is helpful and the location is very convenience
7,3
There's few blocks in that particular building. And new london is actually located in block A which is the nearest to the entrance. The room is extremely small but just nice for those backpackers like me - for refreshing and sleep. The bathroom is small but clean. Walking distance to the mtr station and food court. Very convenience. The room rate is reasonable.
Zgłoś tą recenzję
Emy S. Podróż w większej grupie Malaysia, 24 marca 2015
bad experience
2
staff rude,room scary..very bad experience
Zgłoś tą recenzję
Gert T. Wycieczka w pojedynkę Belgium, 12 stycznia 2015
Smallest room I ever stayed in

value for money
6,7
1 bed room was 2mx1.6m small bed, own toilet /shower. Reception is a bit difficult to find. You need to go in the mall and find the 4th elevator. Room itself was located using the 1st elevator(16th floor). On the 16th floor you still need to go up the stairs (building/repair in progress). They way to the room can be difficult to find due to a maze of hallways. Don't expect more than 1 star. Overall satisfied
Zgłoś tą recenzję
Hooi L. Podróż z partnerem Malaysia, 16 grudnia 2014
my stay with New London Histek

its clean, affordable n good location
8
fastastic n the place is extremely in a good location. worth the amt paid.
Zgłoś tą recenzję
Juderita P. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 22 listopada 2014
Good

Location & the staff
8
Good, the hotel is accessible to the public transportation. The room is clean and the staff are very accommodating. For a budget hotel I think this one is good enough.
Zgłoś tą recenzję
Dale M. Podróż z partnerem Canada, 27 października 2014
Chungking mansion

Location for victoria harbour
7
Hong Kong is an expensive city in Asia, so you pay a bit more for accommodations. Good place to stay for cheap if you don't plan on spending much time in the room.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

New London Hostel HongkongNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - Pokój gościnnyNew London Hostel Hongkong - ŁazienkaNew London Hostel Hongkong - ŁazienkaNew London Hostel Hongkong - ŁazienkaNew London Hostel Hongkong - ŁazienkaNew London Hostel Hongkong - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05