Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Recepcja New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny New Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny
Okolica: Chang Moi Liczba pokoi: 100
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

na podstawie
1738 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
6,6
Warunki w hotelu/Czystość
6,7
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (1738)
Sortuj według:
Rafal W. Podróż z partnerem Poland, 22 stycznia 2012
Czysty i przyjemny hotel za niską cenę

czystość, lokalizacja
7,3
Hotel położony w niezbyt pięknej okolicy, w pokoju cicho, wygodne łóżko, darmowy internet, ogólnie pozytywnie
Zgłoś tą recenzję
Aleksander H. Wycieczka w pojedynkę Poland, 17 września 2009
Hotel w Chang Mai

Polożony blisko chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem,
5
Polożony w chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem, jezeli sie wypożycza samochód łatwy dojazd z obwodnicy, hotel ma własny parking, jak w większości hoteli codziennie wymieniaja reczniki i pościel, pokoje z klimatyzacją, łazienki czyste, ale kafelki sa troche stare, mozna skorzystac z internetu, niedaleko stacja beznynowa na ktorej znajduje sie sklep TESCO, ale nie maja alkoholu, obok nocny bazar w chińskiej dzielnicy, nie ma problemu aby coś zjeść,
Zgłoś tą recenzję
Prapha I. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 26 sierpnia 2015
NEAR MARKET AND TRANSPORTATION

BUSINESS, NEAR MARKET AND TRANSPORTATION
6
IT IS SUITABLE FOR SALESMAN AND JUST OVER NIGHT.
Zgłoś tą recenzję
Harti W. Podróż służbowa Indonesia, 11 sierpnia 2015
best location.good strategiest location.

Location near market. side of the main road. crowded area.
8,3
its good.i love the location of the hotel because its near the market. and also the hotel is on a crowded area. i have a little suggestion for the hotel. - please prepare the scales/or weigher to scale the suitcase in the suitcase storage. because it is very needed.
Zgłoś tą recenzję
Rashed A. Rodziny z małymi dziećmi United Arab Emirates, 30 lipca 2015
Good economy money

Near china town
6,7
It's was good ..
Zgłoś tą recenzję
Wayne C. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 13 lipca 2015
It's a low budget hotel

Location ok
2,7
There are no comforts. No investment into the property. Not that I've been in a prison but it looks like one. It has rooms each side of the building with a central atrium from the top floor through to the ground. The staff were friendly.
Zgłoś tą recenzję
Graham C. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 29 kwietnia 2015
You get what you pay for

The room rate. Location. Room was clean
5
My booking included a notification that I would arrive early in the morning on the day after my booked check in day. This was ignored and at 7 am after traveling through the night I had to fight to get the room I had already paid for
Zgłoś tą recenzję
Katherine P. Podróż z partnerem Australia, 21 marca 2015
Fantastic location. Location was the best thing

Location was great very close to centre of town
5
The location was great. Reception staff were not friendly or helpful. The rooms were clean but very old and the toilet didn't flush properly. It was ok but no kettle or toaster in room and no restaurant. Ok for sleeping.
Zgłoś tą recenzję
Beatrice M. Podróż z partnerem Italy, 2 marca 2015
The hotel is old and the toilet was so smelly.

Location, good staff, elevator
5,7
Not a good experience because the room was dirty, the toilet was a mess and no one has flush it
Zgłoś tą recenzję
Greg C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 12 lutego 2015
As advertised

Location, Price an Value
6
No complaints.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - RecepcjaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03