Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Tajlandia

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 1817 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
6,5
Warunki w hotelu/Czystość
6,6
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (1817)
Sortuj według:
Adam T. Podróże z partnerem Poland, 23 lutego 2016
Karaluchy pod poduchy.......

Lokalizacja
3,3
Jak ktoś lubi karaluchy to polecam. W pokoju na parterze mnóstwo wielkich karaluchów. Znajomi na parterze znaleźli pod poduszką jak kładli sie spać. Pani w recepcji zdziwiona że są karaluchy, oznajmiła że nie ma wolnych pokoji i może dać nam spray na karaluchy (akurat był pod ręką). Po pokazaniu zdjęć 10 karaluchów w łazieńce i zagrożeniu że umieścimy je w necie - pokój sie znalazł na 4 pietrze - mniejszy ale bez karaluchów. Hotel stary i zniszczony ale za tą cenę jak sie dostanie pokój na górnych piętrach to 1-2 noce da sie przemeczyć - elephant nature park ze słonikami rekąpensuje wszystko.
Zgłoś tą recenzję
Rafal W. Podróże z partnerem Poland, 22 stycznia 2012
Czysty i przyjemny hotel za niską cenę

czystość, lokalizacja
7,3
Hotel położony w niezbyt pięknej okolicy, w pokoju cicho, wygodne łóżko, darmowy internet, ogólnie pozytywnie
Zgłoś tą recenzję
Aleksander H. Wycieczki w pojedynkę Poland, 17 września 2009
Hotel w Chang Mai

Polożony blisko chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem,
5
Polożony w chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem, jezeli sie wypożycza samochód łatwy dojazd z obwodnicy, hotel ma własny parking, jak w większości hoteli codziennie wymieniaja reczniki i pościel, pokoje z klimatyzacją, łazienki czyste, ale kafelki sa troche stare, mozna skorzystac z internetu, niedaleko stacja beznynowa na ktorej znajduje sie sklep TESCO, ale nie maja alkoholu, obok nocny bazar w chińskiej dzielnicy, nie ma problemu aby coś zjeść,
Zgłoś tą recenzję
Lenna S. Podróże z partnerem United States of America, 14 kwietnia 2016
The hotel from the Shining
3
There are some things that are good: it's cheap, there's hot water & good water pressure, plus the AC works, though it's not very strong. Wifi is almost passable. It's not very far from the old square of Chiang Mai. The staff are indifferent/slightly hostile toward guests. When we checked in they had no record of our reservation and I had to turn on my laptop to find it before they'd check us in. They made no effort whatsoever to find our reservation, just sat and stared at us until we were able to get on their wifi and show them our confirmation email, so if you can you should bring a printed confirmation. Also, despite their weird location they don't have maps and they don't give you directions when you ask for them: Me: Where's 7/11? Them: Go out and turn left. Me: Turn left, then go straight? Them: Yes. Not even close to accurate directions, plus she was very obviously annoyed with me. I think it's an old hospital that's been converted into a hotel and that's why it's so creepy, sterile and in such bad shape. On the other had, it's very cheap, so you get what you pay for. I wouldn't stay here again, I'd pay 2 more dollars a night and stay in the charming old city.
Zgłoś tą recenzję
Chris M. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 18 marca 2016
Bad
2,3
Totally unhelpful and rude staff. Would not recommend.
Zgłoś tą recenzję
Anantachai W. Podróże grupowe Thailand, 23 lutego 2016
only the location is good

location price
3,3
the room was not that clean. only location is good. you get what you pay for, then pay a bit more to get better thing.
Zgłoś tą recenzję
Ying Z. Podróże z partnerem China, 11 lutego 2016
pretty good and clean
6,3
pretty good and clean
Zgłoś tą recenzję
Junghyun L. Wycieczki w pojedynkę South Korea, 28 stycznia 2016
OMG

Location.
3
No hot water Unstable Wifi Unkind staffs Cold room
Zgłoś tą recenzję
Randy M. Wycieczki w pojedynkę Canada, 26 stycznia 2016
It's good enough for the $
4,3
Wireless sucks! Staff indifferent(reception). You get clean towels and sheets everyday and 2 soaps and roll of tp wether you need or not.
Zgłoś tą recenzję
Stewart B. Podróże z partnerem United Kingdom, 20 stycznia 2016
Cheap but run down

Location
4,7
Location is good, but the rooms are in need of renovation. The hot water didn't work and the wi fi was too slow to use.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - RecepcjaNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnnyNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05