Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Niemcy 10783

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 191 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 8

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (191)
Sortuj według:
Andrzej S. Podróże z partnerem Poland, 10 stycznia 2016
Dobra relacja ceny do jakości

wygodne łózka, lokalizacja
8
Na weekend w sam raz
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof G. Wycieczki w pojedynkę Poland, 5 stycznia 2015
Alles OK

Sauberkeit und Zimmer Standard
9,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw K. Podróże z partnerem Poland, 22 czerwca 2014
miejski hotel

położenie, szybka obsługa, spokój
8,3
Typowy hotel miejski 3 gwiazdkowy. Wszystko poprawnie,polecam
Zgłoś tą recenzję
Piotr P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 28 lipca 2013
dobre miejsce na baze wypadowa

bliskosc metra, bliskosc potsdamer platz; okolica
6,3
niestety w hotelu BRAK klimatyzacji (o czym nie bylo informacji w trakcie wyboru) - to najwiekszy minus pobytu
Zgłoś tą recenzję
Anna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 31 lipca 2012
hotel bez zastrzeżeń, świetna lokalizacja

pokoje duże, czysto, codziennie sprzątane, wokół pełno tureckich kebabów jak i kafejek, gdzie można zjeść śniadanie. Hotel położony tuż przy stacji metra, bardzo dobrze skomunikowany Berlin, wszystko nam sie podobało. Hotel szczerze polecam.
8,3
hotel godny polecenia dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Informacje na temat zwiedzania: Hotel w bardzo dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw S. Wycieczki w pojedynkę Poland, 11 czerwca 2012
Swietna lokalizacja,duże pokoje

czysto,duze pokoje,
8,3
mile wspominam pobyt w tym hotelu, z pewnoscią do niego wrócę
Zgłoś tą recenzję
Wiktor M. Podróże z partnerem Poland, 2 maja 2012
Przyzwoity hotel, blisko Centrum

duży pokój, dobre śniadanie i korzystna lokalizacja
8,3
minusem była klaustrofobiczna ł-azienka i lekko "zużyte" wyposażenie hotelu
Zgłoś tą recenzję
Mariusz O. Podróże z partnerem Poland, 14 marca 2012
Świetnie położony hotel z miłą obsługą

lokalizacja, miła obsługa
9
Świetnie położony hotel - blisko stacji Bullowstr. Czyste, optymalnej wielkości pokój dwuosobowy z podstawowymi udogodnieniami. Miła i pomocna obsługa. A do tego szybki internet wifi.
Informacje na temat restauracji: Wokół sporo barów oferujących tanie przekąski różnych kuchni lub świetne śniadania.
Zgłoś tą recenzję
Nashwan A. Rodziny z małymi dziećmi Yemen, 17 marca 2016
Uncomfortable staying
2
Very bad staying there and the staff were uncooperative at all
Zgłoś tą recenzję
Thomas K. Podróże służbowe Germany, 14 marca 2016
No more value than 2015, but higher prices, breakf
3,7
Low value, rooms with cheap interieur, washroom very small and shower area only with simple curtain
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 8 z 8
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Pub/HolNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08