Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Niemcy 10783 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wyposażenie Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hotelu Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje
Okolica: Schöneberg Liczba pokoi: 230
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

na podstawie
159 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,2
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (159)
Sortuj według:
Krzysztof G. Wycieczka w pojedynkę Poland, 5 stycznia 2015
Alles OK

Sauberkeit und Zimmer Standard
9,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw K. Podróż z partnerem Poland, 22 czerwca 2014
miejski hotel

położenie, szybka obsługa, spokój
8,3
Typowy hotel miejski 3 gwiazdkowy. Wszystko poprawnie,polecam
Zgłoś tą recenzję
Piotr P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 28 lipca 2013
dobre miejsce na baze wypadowa

bliskosc metra, bliskosc potsdamer platz; okolica
6,3
niestety w hotelu BRAK klimatyzacji (o czym nie bylo informacji w trakcie wyboru) - to najwiekszy minus pobytu
Zgłoś tą recenzję
Anna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 31 lipca 2012
hotel bez zastrzeżeń, świetna lokalizacja

pokoje duże, czysto, codziennie sprzątane, wokół pełno tureckich kebabów jak i kafejek, gdzie można zjeść śniadanie. Hotel położony tuż przy stacji metra, bardzo dobrze skomunikowany Berlin, wszystko nam sie podobało. Hotel szczerze polecam.
8,3
hotel godny polecenia dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Informacje na temat zwiedzania: Hotel w bardzo dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw S. Wycieczka w pojedynkę Poland, 11 czerwca 2012
Swietna lokalizacja,duże pokoje

czysto,duze pokoje,
8,3
mile wspominam pobyt w tym hotelu, z pewnoscią do niego wrócę
Zgłoś tą recenzję
Wiktor M. Podróż z partnerem Poland, 2 maja 2012
Przyzwoity hotel, blisko Centrum

duży pokój, dobre śniadanie i korzystna lokalizacja
8,3
minusem była klaustrofobiczna ł-azienka i lekko "zużyte" wyposażenie hotelu
Zgłoś tą recenzję
Mariusz O. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Świetnie położony hotel z miłą obsługą

lokalizacja, miła obsługa
9
Świetnie położony hotel - blisko stacji Bullowstr. Czyste, optymalnej wielkości pokój dwuosobowy z podstawowymi udogodnieniami. Miła i pomocna obsługa. A do tego szybki internet wifi.
Informacje na temat restauracji: Wokół sporo barów oferujących tanie przekąski różnych kuchni lub świetne śniadania.
Zgłoś tą recenzję
Dieter P. Wycieczka w pojedynkę Germany, 22 czerwca 2015
Eine Nacht in Berlin

Location
6,3
Bed is to soft, only one pillow, bathroom to small. Check in at 2 pm only, Even there have been plenty of Rooms already available at 11.30am.
Zgłoś tą recenzję
Timothy W. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 22 maja 2015
Cheap room. Loud and a little smelly.

Price. Price. Price.
6
Not much sleep, walls are very thin and neighbors were partying all night. The morning was loud with outside noise. Bed was comfy, room, bath and shower were all clean. TV was small and no English channels. Wifi worked good. Typical cheap hotel. Hallway was smelly but room was ok.
Zgłoś tą recenzję
Jerome S. Podróż w większej grupie Lebanon, 6 kwietnia 2015
Great, not so fancy hotel

Room and bathroom were very clean. The staff was very friendly. And the hotel is very close to Bülowstr. U2 station and other bus stations, so it is very easy to move around Berlin.
9,3
My stay was very smooth and comfortable in general. I recommend anyone to stay at this hotel!
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WyposażenieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hoteluNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje

Recenzje klientów - Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum, Berlin

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08