lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Niemcy 10783 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wyposażenie Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hotelu Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja
Okolica: Schöneberg Liczba pokoi: 230
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 125 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,4
Wszystkie recenzje (125)
Sortuj według:
Przemyslaw K. Podróż z partnerem Poland, 22 czerwca 2014
miejski hotel

położenie, szybka obsługa, spokój
8,3
Typowy hotel miejski 3 gwiazdkowy. Wszystko poprawnie,polecam
Piotr P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 28 lipca 2013
dobre miejsce na baze wypadowa

bliskosc metra, bliskosc potsdamer platz; okolica
6,3
niestety w hotelu BRAK klimatyzacji (o czym nie bylo informacji w trakcie wyboru) - to najwiekszy minus pobytu
Anna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 31 lipca 2012
hotel bez zastrzeżeń, świetna lokalizacja

pokoje duże, czysto, codziennie sprzątane, wokół pełno tureckich kebabów jak i kafejek, gdzie można zjeść śniadanie. Hotel położony tuż przy stacji metra, bardzo dobrze skomunikowany Berlin, wszystko nam sie podobało. Hotel szczerze polecam.
8,3
hotel godny polecenia dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Informacje na temat zwiedzania: Hotel w bardzo dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Jaroslaw S. Wycieczka w pojedynkę Poland, 11 czerwca 2012
Swietna lokalizacja,duże pokoje

czysto,duze pokoje,
8,3
mile wspominam pobyt w tym hotelu, z pewnoscią do niego wrócę
Wiktor M. Podróż z partnerem Poland, 2 maja 2012
Przyzwoity hotel, blisko Centrum

duży pokój, dobre śniadanie i korzystna lokalizacja
8,3
minusem była klaustrofobiczna ł-azienka i lekko "zużyte" wyposażenie hotelu
Mariusz O. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Świetnie położony hotel z miłą obsługą

lokalizacja, miła obsługa
9
Świetnie położony hotel - blisko stacji Bullowstr. Czyste, optymalnej wielkości pokój dwuosobowy z podstawowymi udogodnieniami. Miła i pomocna obsługa. A do tego szybki internet wifi.
Informacje na temat restauracji: Wokół sporo barów oferujących tanie przekąski różnych kuchni lub świetne śniadania.
Tam N. Podróż służbowa Vietnam, 10 września 2014
good business hotel

Good location, good internet connection, good staff
6,7
Pleasant stay although room condition is a bit lower than standard
Tam N. Podróż służbowa Vietnam, 9 września 2014
Good location, room condition not so good

Good location, good service, good internet connection
6,3
Good for business trip
David K. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 31 lipca 2014
Basic though adequate... but noisy

Room size, location, clean
6,3
Ear-splitting noise from renovation works started before 8am on the two days I stayed. This work clearly will last for some considerable time so other travellers, unless you are early risers, beware.
Somboon H. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 22 czerwca 2014
Large room and reasonably priced

Location, price and room size
7,7
Room was larger than I thought and quite comfortable. Location is great. The hotel has met my expectations. The only complaint is that there is no water boiler and tea bags in the room.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WyposażenieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hoteluNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja

Recenzje klientów - Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum, Berlin

AS-AGWEB-3C01