lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Niemcy 10783 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wyposażenie Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrz Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hotelu Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napoje
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Foyer Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja
Okolica: Schöneberg Liczba pokoi: 230
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 116 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (116)
Sortuj według:
Przemyslaw K. Podróż z partnerem Poland, 22 czerwca 2014
miejski hotel

położenie, szybka obsługa, spokój
8,3
Typowy hotel miejski 3 gwiazdkowy. Wszystko poprawnie,polecam
Piotr P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 28 lipca 2013
dobre miejsce na baze wypadowa

bliskosc metra, bliskosc potsdamer platz; okolica
6,3
niestety w hotelu BRAK klimatyzacji (o czym nie bylo informacji w trakcie wyboru) - to najwiekszy minus pobytu
Anna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 31 lipca 2012
hotel bez zastrzeżeń, świetna lokalizacja

pokoje duże, czysto, codziennie sprzątane, wokół pełno tureckich kebabów jak i kafejek, gdzie można zjeść śniadanie. Hotel położony tuż przy stacji metra, bardzo dobrze skomunikowany Berlin, wszystko nam sie podobało. Hotel szczerze polecam.
8,3
hotel godny polecenia dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Informacje na temat zwiedzania: Hotel w bardzo dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Jaroslaw S. Wycieczka w pojedynkę Poland, 11 czerwca 2012
Swietna lokalizacja,duże pokoje

czysto,duze pokoje,
8,3
mile wspominam pobyt w tym hotelu, z pewnoscią do niego wrócę
Wiktor M. Podróż z partnerem Poland, 2 maja 2012
Przyzwoity hotel, blisko Centrum

duży pokój, dobre śniadanie i korzystna lokalizacja
8,3
minusem była klaustrofobiczna ł-azienka i lekko "zużyte" wyposażenie hotelu
Mariusz O. Podróż z partnerem Poland, 14 marca 2012
Świetnie położony hotel z miłą obsługą

lokalizacja, miła obsługa
9
Świetnie położony hotel - blisko stacji Bullowstr. Czyste, optymalnej wielkości pokój dwuosobowy z podstawowymi udogodnieniami. Miła i pomocna obsługa. A do tego szybki internet wifi.
Informacje na temat restauracji: Wokół sporo barów oferujących tanie przekąski różnych kuchni lub świetne śniadania.
Pieter T. Wycieczka w pojedynkę South Africa, 12 czerwca 2014
Central location

Price, location and size of room
7,7
Ivo J. Wycieczka w pojedynkę Czech Republic, 22 kwietnia 2014
Great value for great location

price, location, parking
8,7
OK
Russell H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 15 marca 2014
Basic

Close to train, large room, friendly staff.
6,3
Ok, but breakfast at 8 euro extra was basic.,lacking hot sausages or bacon and fruit..the noise from the corridor could be an issue at busy times,...the toiletries in the small bathroom did not exist, just toilet paper and liquid soap."......but was close to train station with no lift.
Hans -. Wycieczka w pojedynkę Germany, 6 marca 2014
Good location but questionable night activities

Location, Breakfast, Service
8
The stay itself was quite ok as in that location it was easy to find transportation. However, starting from afternoon there was quite a number of ladies looking for business in that street which for a single female traveller is a bit odd when coming back to the hotel.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WyposażenieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Hotel z zewnątrzNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wnętrze hoteluNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Jedzenie i napojeNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - FoyerNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja

Recenzje klientów - Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum, Berlin

AS-AGWEB-3B05