Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berlin, Niemcy 10783 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Wejście Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Pub/Hol Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Bufet Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Bufet Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Restauracja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Bufet
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Bufet Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja
Okolica: Schöneberg Liczba pokoi: 230

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,6

z 185 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 8

Wart swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,1
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,3
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (185)
Sortuj według:
Andrzej S. Podróże z partnerem Poland, 10 stycznia 2016
Dobra relacja ceny do jakości

wygodne łózka, lokalizacja
8
Na weekend w sam raz
Zgłoś tą recenzję
Krzysztof G. Wycieczki w pojedynkę Poland, 5 stycznia 2015
Alles OK

Sauberkeit und Zimmer Standard
9,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw K. Podróże z partnerem Poland, 22 czerwca 2014
miejski hotel

położenie, szybka obsługa, spokój
8,3
Typowy hotel miejski 3 gwiazdkowy. Wszystko poprawnie,polecam
Zgłoś tą recenzję
Piotr P. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 28 lipca 2013
dobre miejsce na baze wypadowa

bliskosc metra, bliskosc potsdamer platz; okolica
6,3
niestety w hotelu BRAK klimatyzacji (o czym nie bylo informacji w trakcie wyboru) - to najwiekszy minus pobytu
Zgłoś tą recenzję
Anna Z. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 31 lipca 2012
hotel bez zastrzeżeń, świetna lokalizacja

pokoje duże, czysto, codziennie sprzątane, wokół pełno tureckich kebabów jak i kafejek, gdzie można zjeść śniadanie. Hotel położony tuż przy stacji metra, bardzo dobrze skomunikowany Berlin, wszystko nam sie podobało. Hotel szczerze polecam.
8,3
hotel godny polecenia dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Informacje na temat zwiedzania: Hotel w bardzo dobrej cenie, godny polecenia dla wsystkich, rodzin z dziećmi jak i podróżujących w sprawach biznesowych. Bardzo dobra lokalizacja hotelu, położony tuż przy stacji metra, przez co bardzo łatwy dostęp do ścisłego centrum Berlina. W centrum dużo do zwiedzania, polecam nawet przejść się nieco dalej jak w ścisłym centrum. Wrażenie robi dworzec w Berlinie - wwarto zobaczyć. Oczywiście Bundestag, Brama Brandenburska, Muzem Figur Woskowych. Polecam - warto zobaczyć Berlin!
Zgłoś tą recenzję
Jaroslaw S. Wycieczki w pojedynkę Poland, 11 czerwca 2012
Swietna lokalizacja,duże pokoje

czysto,duze pokoje,
8,3
mile wspominam pobyt w tym hotelu, z pewnoscią do niego wrócę
Zgłoś tą recenzję
Wiktor M. Podróże z partnerem Poland, 2 maja 2012
Przyzwoity hotel, blisko Centrum

duży pokój, dobre śniadanie i korzystna lokalizacja
8,3
minusem była klaustrofobiczna ł-azienka i lekko "zużyte" wyposażenie hotelu
Zgłoś tą recenzję
Mariusz O. Podróże z partnerem Poland, 14 marca 2012
Świetnie położony hotel z miłą obsługą

lokalizacja, miła obsługa
9
Świetnie położony hotel - blisko stacji Bullowstr. Czyste, optymalnej wielkości pokój dwuosobowy z podstawowymi udogodnieniami. Miła i pomocna obsługa. A do tego szybki internet wifi.
Informacje na temat restauracji: Wokół sporo barów oferujących tanie przekąski różnych kuchni lub świetne śniadania.
Zgłoś tą recenzję
Agnieszka G. Podróże z partnerem Poland, 3 stycznia 2016
Good location and few things to improve

location, room size, free wifi (howevr VERY low)
5,7
We spent 2 nights in the hotel and most of the time outside in the city. Hotel is well located if you plan Berlin and area sight-seeing. Walking distance to Potsdamer Platz. Overground train 50 meters walk, few bars with Turkish, Indian, African, Vietnamese food on the same street, nice bakery just round the corner and free parking place under tha overground train bridge. Hotel staff nice and helpful and hotel is clean. These are positives. In the room I missed fridge, which is standard in most of the 3 stars hotels and could be quite useful here as hotel breakfast is extra paid and costs 12,50 euro (far, far too much!). I also missed tea/coffee facilities in the room or at least free bottle of water. The one available was 4 euro extra paid. Wifi available in the room however very slow and disconnecting frequently. And only German language TV... So, to summarize - not so bad for short stay if you plan to take shower and sleep only, but I guess you can find something cheaper in Berlin for that ;-)
Zgłoś tą recenzję
Siobhan C. Podróże z partnerem Ireland, 11 listopada 2015
We had a lovely stay in the hotel

Room was lovely and clean also warm, very close to underground
8,3
We had a lovely stay, room was clean, staff lovely, and hotel was close to underground. The only problem we had was we stayed for 5 night, we had tea/coffee etc in room when we arrived but they were not refilled or cleaned any day, but our beds were made and towels changed. As we were there for 5 night we needed them, but were informed that they are only there for the first night. But I would stay in the hotel again.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 8 z 8
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerlinNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - WejścieNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Pub/HolNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RestauracjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - BufetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - RecepcjaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berlin - Recepcja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06