Powrót do informacji o hotelu

Bardzo dobry 8,0
na podstawie 184 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 184 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 8,2
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,3
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,1

Michael B. – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2016
Oaks Felix
Excellent
Data recenzji: 27 lutego 2016

abdur A. – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
review
the carpark is very tight turns but over all great rooms
Data recenzji: 12 lutego 2016

Hayley B. – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
City overnight
Balcony - fresh air, spacious room, clean.
Data recenzji: 04 lutego 2016

Johan K. – Tajlandia
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good Stay
Clean, Central, Value
Had a good stay in the hotel. Offers everything you need and is a great spot for a short business stay. Thanks
Data recenzji: 01 lutego 2016

Lisa O. – Australia
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Great Location, No Aircon in Bedrooms let down
Location, View
Our stay was enjoyable however i found that the no air conditioning in the bedrooms quite surprising for a 4 star rated accommodation. Don't believe it was value for money considering the next placed i visited for an extra $30 per night was large and fully air conditioned.
Data recenzji: 31 stycznia 2016

SANGSOON P. – Korea Południowa
Podróże służbowe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Good valuation hotel
Location, comfortable room, nice view
I satisfied everything during i'm staying here.
Data recenzji: 29 stycznia 2016

Mark G. – Australia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Great central location and excellent facilities
location, size of room, facilities
Data recenzji: 12 stycznia 2016

Drew R. – Australia
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Nice, awesome location!
Large room, view of the story bridge, great service.
Great place, would stay again.
Data recenzji: 04 stycznia 2016

Vicki H. – Australia
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great view
the view of the Story bridge and the river, the location with many bars and restaurants very close by and lovely staff - thank you ladies.
Very comfortable and roomy - we had a 2 bedroom apartment with a huge balcony. Nice pool and spa area, a few more sunbeds would be good and if the parking arrangements could be sorted - this would be perfect.
Data recenzji: 01 stycznia 2016

Rob R. – Nowa Zelandia
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: listopad 2015
weekend stay
location, price & comfort
very pleasant and suited our needs
Data recenzji: 01 grudnia 2015


1

Wybierz program lojalnościowy

PointsMAX
Język
Program lojalnościowy A Program lojalnościowy A
Program lojalnościowy B

W menu kliknij PointsMAX i wybierz swój ulubiony program lojalnościowy.

2

Wybierz rodzaj oferty

Pokój hotelowy A
Informacje o pokoju
Otrzymaj
5000 punktów

Wybierz opcje pokoi i punktów dla wybranego przez siebie obiektu noclegowego

3

Podaj numer członkowski

Kraj wydania paszportu
Numer członkowski programu
1234

Przy rezerwacji podaj numer członkowski wybranego programu. Punkty zostaną dodane do Twego konta po wymeldowaniu.

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: