lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ole London Hotel

Praca de Ponte E Horta No 4-6, Miasto Macau, Makau (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Ole London Hotel Makau - Łazienka Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Restauracja Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Foyer Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Wejście Ole London Hotel Makau - Wejście Ole London Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Ole London Hotel Makau - Wnętrze hotelu
Ole London Hotel Makau - Wnętrze hotelu Ole London Hotel Makau - Kawiarnia/Kafejka Ole London Hotel Makau - Kawiarnia/Kafejka Ole London Hotel Makau - Recepcja Ole London Hotel Makau - Foyer Ole London Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Ole London Hotel Makau - Foyer Ole London Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Ole London Hotel Makau - Łazienka Ole London Hotel Makau - Pokój gościnny Ole London Hotel Makau - Hotel z zewnątrz
Okolica: Miasto Macau Liczba pokoi: 60
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,3

z 3693 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,3
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,2
Jedzenie/Posiłki
6,2
Wszystkie recenzje (3693)
Sortuj według:
Petronella L. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 7 maja 2014
Dekat dengan pusat kota

Lokasi,nyaman,ramah
8,7
Sungguh menyenangkan, lokasi hotel pun sangat dekat dengan semado square, dan stand bus
Dariusz M. Podróż z partnerem Poland, 3 marca 2012
Great location, rooms OK, servis OK

location
8
Location is excellent, rooms are enough big, service is OK, reception desk is helpful, I can recommend with pleasure.
Arkadiusz N. Podróż z partnerem Poland, 28 czerwca 2011
Dobra lokalizacja ale mały pokój bez okna

mozna dojsc na piechote do centrum
6
Hotel nie jest połozony ani w ladnej dzielnicy ani tez nie posiada szczegolnych udogodnien. Cena jaka zapłacilismy jest dosyc wysoka. okolo 185zl/ za noc ze sniadaniem. Za to dostalismy malutenki pokoik bez okna. Było w miare czysto i klimatyzacja dzialala poprawnie. Bocznymi drogami mozna w 10 min. dojsc do centum chociaz i taksówki w Makao nie sa zbyt drogie.Na jedna noc moze byc.
Informacje na temat zwiedzania: Makao jest piekne nocą!!! Warto odwiedzic sklep bezclowy na lotnisku w Makao
Lim C. Podróż z partnerem Malaysia, 18 sierpnia 2014
NIce, clean

Clean
6,7
NICE, CLEAN, VALUE FOR MONEY
Kean W. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 sierpnia 2014
I made a good choice

Great location, value for price, nice staff
8,7
We stay there for 1 night. The location is good as its very near to travel spots and nice dining place. The staff is very helpful and friendly. Hotel is clean and in good condition. We highly recommended this hotel to everyone :) I will stay there again in future.
Meertri N. Podróż z partnerem Indonesia, 15 sierpnia 2014
Good Location, Comfort and Valuable

Cheap Price, Strategic Location, nice staff
8
Overall is Good.
Weng C. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 15 sierpnia 2014
Great Hotel with Good Location and surrounding

Location, Cleanliness, Friendly staff
9
Overall this hotel is great with good location near to bus stop and famous attraction. Senado square within walking distance and Ah ma temple took a little longer. Food are easy to find and famous eatery around as well. Staff are very friendly and helpful. Hotel room are clean and size are reasonable.
Kuan L. Wycieczka w pojedynkę Taiwan, 14 sierpnia 2014
Ole London Hotel

good
9,3
Ho S. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 10 sierpnia 2014
A nice hotel with good location. value for money.

comfortable bed with good location
8,3
Perfect stay.
Maria D. Podróż w większej grupie Philippines, 6 sierpnia 2014
language barrier

near san ma lo
6
average

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ole London Hotel MakauOle London Hotel Makau - ŁazienkaOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - RestauracjaOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - FoyerOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - WejścieOle London Hotel Makau - WejścieOle London Hotel Makau - Hotel z zewnątrzOle London Hotel Makau - Wnętrze hoteluOle London Hotel Makau - Wnętrze hoteluOle London Hotel Makau - Kawiarnia/KafejkaOle London Hotel Makau - Kawiarnia/KafejkaOle London Hotel Makau - RecepcjaOle London Hotel Makau - FoyerOle London Hotel Makau - Hotel z zewnątrzOle London Hotel Makau - FoyerOle London Hotel Makau - Hotel z zewnątrzOle London Hotel Makau - ŁazienkaOle London Hotel Makau - Pokój gościnnyOle London Hotel Makau - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3A04