Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 3860 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3860)
Sortuj według:
Malgorzata K. Podróże z partnerem Finland, 5 czerwca 2012
pierwszy raz w Singapurze

dobre polozenie, mila pbsludga, czystosc i estetyczny wyglad hotelu
8,3
Hotel polozony w centrum miasta, blisko metra. w poblizu doskonale sklepy. Bardzo smaczne obfite sniadania- w tym do wyboru rowniez kuchnie azjatyckie. Obsluga bardzo mila, pomocna. W hotelu basen zewnetrzny. W hotelu mozliwosc zakupu roznych wycieczek.
Zgłoś tą recenzję
Mariusz D. Podróże służbowe Poland, 20 grudnia 2011
Godny polecenia.

Rewelacyjna likalizacja.
8,7
Dobre miejsce na bazę pod zakupy na Orchard. W pobliżu metro. Jeśli ktoś lubi to przy Ambasadzie Tajlandii znajdzie pannę "na wydaniu". Byłem już któryś raz w Singapurze i mieszkałem w różnych hotelach, ten mogę określić jako jeden z lepszych w swojej klasie. Centrum zakupowe mieści się nieopodal, ale sugeruję zejście pod ziemię, tam są spokojnie 4 piętra w dół a na nich wszelakie rozmaitości i co ważne - pod ziemią nie pada podczas pory deszczowej a w gorące dni pięknie chłodzi klimatyzacja :)
Informacje na temat zwiedzania: Polecam przejażdżkę do ZOO.
Zgłoś tą recenzję
Li J. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 4 lutego 2016
Great location with a good price

Location. Staff. Price
8
The hotel staff at the reception was friendly. Superior room was not what i had expected...It was old n nothing like the photo on the website. The club room i stayed previously was great though! It was new, clean n beautifully furnished.
Zgłoś tą recenzję
Szu S. Podróże służbowe Malaysia, 2 lutego 2016
Dirty

Location
5,3
Noisy. Room is not clean.
Zgłoś tą recenzję
Constantinos T. Podróże z partnerem Greece, 2 lutego 2016
Ομορφη διαμονη σε ομορφο ξενοδοχειο

location Standard Value for money
9
A relaxing stay, in a conveniently located hotel, which combines beautifully standards of service and value for money. Definitely, we will come back to Orchard hotel, and indeed make it "our" place of stay in the lovely Singapore.
Zgłoś tą recenzję
Patrick H. Podróże z partnerem Singapore, 31 stycznia 2016
Good Hotel

Location, Service, Spacious room
9
Zgłoś tą recenzję
Siti H. Podróże służbowe Indonesia, 29 stycznia 2016
Good for short journey

Room Clean, Staff Friendly, and good location
9,7
Enjoy, food is ok, and nothing special
Zgłoś tą recenzję
Sui M. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 28 stycznia 2016
Orchard hotel

I got to see a famous actress, the hotel lobby was quite good looking and there was Internet
6
The hotel room was pretty small and there was no door to the shower which makes it hard to shower, because the water will spray outside. We got to see a famous Singapore actress.
Zgłoś tą recenzję
James D. Podróże z partnerem United States of America, 26 stycznia 2016
Singapore Visit

Location, price
9
We did fine. The breakfast set up could use a little polishing. We had a couple of slipups on room cleanup.
Zgłoś tą recenzję
Riaz J. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 25 stycznia 2016
Nice hotel great location

Location staff all good
9,3
Nice hotel a bit pricey good location friendly staff
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - Klub dla dzieciOrchard Hotel Singapore Singapur - FoyerOrchard Hotel Singapore Singapur - MapaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - BasenOrchard Hotel Singapore Singapur - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07