Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 4025 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (4025)
Sortuj według:
Malgorzata K. Podróże z partnerem Finland, 5 czerwca 2012
pierwszy raz w Singapurze

dobre polozenie, mila pbsludga, czystosc i estetyczny wyglad hotelu
8,3
Hotel polozony w centrum miasta, blisko metra. w poblizu doskonale sklepy. Bardzo smaczne obfite sniadania- w tym do wyboru rowniez kuchnie azjatyckie. Obsluga bardzo mila, pomocna. W hotelu basen zewnetrzny. W hotelu mozliwosc zakupu roznych wycieczek.
Mariusz D. Podróże służbowe Poland, 20 grudnia 2011
Godny polecenia.

Rewelacyjna likalizacja.
8,7
Dobre miejsce na bazę pod zakupy na Orchard. W pobliżu metro. Jeśli ktoś lubi to przy Ambasadzie Tajlandii znajdzie pannę "na wydaniu". Byłem już któryś raz w Singapurze i mieszkałem w różnych hotelach, ten mogę określić jako jeden z lepszych w swojej klasie. Centrum zakupowe mieści się nieopodal, ale sugeruję zejście pod ziemię, tam są spokojnie 4 piętra w dół a na nich wszelakie rozmaitości i co ważne - pod ziemią nie pada podczas pory deszczowej a w gorące dni pięknie chłodzi klimatyzacja :)
Informacje na temat zwiedzania: Polecam przejażdżkę do ZOO.
Raymond C. Podróże z partnerem Philippines, 22 maja 2016
Very well satisfied guest
6,3
They were very accommodating and the place is very clean. The mrt station is just 5-10 mins walk which is very good. And the shops! The shops are just few steps away. Two thumbs up!
Ang C. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 22 maja 2016
ENJOYABLE STAY
5,3
ITS WAS A GREAT EXPERIENCE.
Michael K. Podróże służbowe Germany, 20 maja 2016
Good location but only partial renovation
5,7
The Hotel is ok but the renovation is only done partial. Some rooms look totaly different than the Pictures in AGODA and really old. Even the renovated ones are only done partial. There is still the smelly and loud AC and some of the furniture needs fixture. It is a ok Hotel but you get better Options in this Budget.
Paolo B. Podróże służbowe Philippines, 17 maja 2016
My overall experience was positive
5,7
The Claymore wing was very clean and the Front Desk Staff very helpful
Shita U. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 15 maja 2016
Cosy and convenient
6,7
Staying at the Orchard Hotel was convenient as it is located across toys r us which my boys enjoyed going. It was just off Orchard Road and we had the Signature room on the quiet side so it was less noisy. Overall had a really good stay.
Sianglinalfie C. Wycieczki w pojedynkę China, 11 maja 2016
Get your money's worth!
6,3
Housekeeping was amazing. They were very friendly and did a thorough job during my stay. Front office was very helpful with my queries and professional. Didn't use any dining facilities though
Dennis W. Podróże z partnerem Australia, 9 maja 2016
Dennis & Julie
6
Clean friendly good service
Pak L. Podróże z partnerem Brunei Darussalam, 8 maja 2016
Hotel staff with bad service
1,7
Bad attitude and slow response rate.
Recenzje 1 - 2 z 2
Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - Klub dla dzieciOrchard Hotel Singapore Singapur - FoyerOrchard Hotel Singapore Singapur - MapaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - BasenOrchard Hotel Singapore Singapur - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B07