Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 3994 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3994)
Sortuj według:
Malgorzata K. Podróże z partnerem Finland, 5 czerwca 2012
pierwszy raz w Singapurze

dobre polozenie, mila pbsludga, czystosc i estetyczny wyglad hotelu
8,3
Hotel polozony w centrum miasta, blisko metra. w poblizu doskonale sklepy. Bardzo smaczne obfite sniadania- w tym do wyboru rowniez kuchnie azjatyckie. Obsluga bardzo mila, pomocna. W hotelu basen zewnetrzny. W hotelu mozliwosc zakupu roznych wycieczek.
Zgłoś tą recenzję
Mariusz D. Podróże służbowe Poland, 20 grudnia 2011
Godny polecenia.

Rewelacyjna likalizacja.
8,7
Dobre miejsce na bazę pod zakupy na Orchard. W pobliżu metro. Jeśli ktoś lubi to przy Ambasadzie Tajlandii znajdzie pannę "na wydaniu". Byłem już któryś raz w Singapurze i mieszkałem w różnych hotelach, ten mogę określić jako jeden z lepszych w swojej klasie. Centrum zakupowe mieści się nieopodal, ale sugeruję zejście pod ziemię, tam są spokojnie 4 piętra w dół a na nich wszelakie rozmaitości i co ważne - pod ziemią nie pada podczas pory deszczowej a w gorące dni pięknie chłodzi klimatyzacja :)
Informacje na temat zwiedzania: Polecam przejażdżkę do ZOO.
Zgłoś tą recenzję
Josephine C. Podróże grupowe Philippines, 1 maja 2016
Great stay.
5
It was a pleasant stay. Very good location.
Zgłoś tą recenzję
Ian S. Podróże z partnerem Australia, 30 kwietnia 2016
Great location and value for money
6,3
Wonderful location with local food outlets in abundance, including Hard Rock Cafe, Breiwerckz, Jamies Italian to name a few. Short walk to main Orchard Road facilities and MRT. Have the breakfast - great value.
Zgłoś tą recenzję
Ian S. Podróże z partnerem Australia, 29 kwietnia 2016
Short stay not long enough
6,7
We recently stayed at the Orchard Hotel for two nights. It was a great location for the shops/restaurants and we were upgraded to a roomy king size room which was a bonus. The breakfast was large and fresh. We would definately stay here again.
Zgłoś tą recenzję
Jui L. Podróże z partnerem Singapore, 27 kwietnia 2016
Great hotel to have a short getaway with partner
6,7
Loved everything about the hotel. Would recommend it to anyone planning to stay in the orchard area.
Zgłoś tą recenzję
Boy T. Podróże z partnerem Indonesia, 27 kwietnia 2016
Good location, nice room
6,7
Convenient location with coffee shops just a few steps away
Zgłoś tą recenzję
Stephen C. Podróże służbowe United States of America, 27 kwietnia 2016
Good for short stay business trips
4,7
Staff are courteous and efficient. Grocery market adjacent to the hotel is a plus. Good breakfast.
Zgłoś tą recenzję
Lin A. Podróże służbowe Malaysia, 26 kwietnia 2016
Very good location and hotel
5,7
Everything is within the vicinity-shopping malls, hotel where I had my conference, MRT, cafes, restaurants, grocery shops-all so convenient! Good customer service and cleanliness.
Zgłoś tą recenzję
Mohamed A. Podróże z partnerem Singapore, 26 kwietnia 2016
Signature Club Room
5,3
Cozy n well equipped room.. Gd wifi signal.. Room size abit small but gd enuf for both of us.. No bathtub..
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - Klub dla dzieciOrchard Hotel Singapore Singapur - FoyerOrchard Hotel Singapore Singapur - MapaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - BasenOrchard Hotel Singapore Singapur - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C03