Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnny Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament
Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Apartament Orchard Hotel Singapore Singapur - Łazienka Orchard Hotel Singapore Singapur - Łazienka Orchard Hotel Singapore Singapur - Łazienka Orchard Hotel Singapore Singapur - Łazienka Orchard Hotel Singapore Singapur - Salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Salon Orchard Hotel Singapore Singapur - Siłownia Orchard Hotel Singapore Singapur - Siłownia Orchard Hotel Singapore Singapur - Klub dla dzieci
Okolica: Orchard Liczba pokoi: 656
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

na podstawie
3539 recenzji

Warty swojej ceny
7,3
Lokalizacja
8,5
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (3539)
Sortuj według:
Malgorzata K. Podróż z partnerem Finland, 5 czerwca 2012
pierwszy raz w Singapurze

dobre polozenie, mila pbsludga, czystosc i estetyczny wyglad hotelu
8,3
Hotel polozony w centrum miasta, blisko metra. w poblizu doskonale sklepy. Bardzo smaczne obfite sniadania- w tym do wyboru rowniez kuchnie azjatyckie. Obsluga bardzo mila, pomocna. W hotelu basen zewnetrzny. W hotelu mozliwosc zakupu roznych wycieczek.
Mariusz D. Podróż służbowa Poland, 20 grudnia 2011
Godny polecenia.

Rewelacyjna likalizacja.
8,7
Dobre miejsce na bazę pod zakupy na Orchard. W pobliżu metro. Jeśli ktoś lubi to przy Ambasadzie Tajlandii znajdzie pannę "na wydaniu". Byłem już któryś raz w Singapurze i mieszkałem w różnych hotelach, ten mogę określić jako jeden z lepszych w swojej klasie. Centrum zakupowe mieści się nieopodal, ale sugeruję zejście pod ziemię, tam są spokojnie 4 piętra w dół a na nich wszelakie rozmaitości i co ważne - pod ziemią nie pada podczas pory deszczowej a w gorące dni pięknie chłodzi klimatyzacja :)
Informacje na temat zwiedzania: Polecam przejażdżkę do ZOO.
Bryan D. Podróż z partnerem Australia, 27 czerwca 2015
Anniversary

Location, Quality, Friendly Staff
10
Awesome!!
Ari M. Podróż służbowa Finland, 27 czerwca 2015
My last stay in Orchad hotel

# best things are location, easy taxi availability and nice pool area
6,7
Cheng S. Podróż służbowa Malaysia, 26 czerwca 2015
A good hotel

Location , Service and Comfort
9,3
Great service indeed especially the guest service staff Ms Kimberly. Upgraded us when they found out it was our anniversary. Room clean and comfort. Food is ok. Location is walking distance to Wheelock and ION Orchard. Surely will stay again for what we hv to pay and service we get.
Nicholas J. Podróż służbowa United Kingdom, 25 czerwca 2015
business stop over.

Speed of Check in / check out. availability of Taxi's from the lobby. Great Buffet breakfast
7,7
Only 1 night stay and then only about 6 hours in the hotel, but it suited my needs perfectly.
Shamsah L. Podróż w większej grupie Canada, 22 czerwca 2015
Not a 5 star meal

Location
6,7
Food was sub pat for a star hotel and the cool could only make one omelet at a time
Anthony P. Podróż służbowa United Kingdom, 21 czerwca 2015
Good location for shopping and business

Location, buffet dinner and comfort
9,7
Zhenxi O. Podróż z partnerem Singapore, 21 czerwca 2015
Wonderful Stay

service, comfort, people
9
Quite a breeze booking the room over Agoda. It was good value with the Agoda insider deals. Requested for a specific room and they met my request. The hotline was responsive, with a general call centre that directs me to the correct department I need to find for my various questions. When I asked about checking in early, they offered me to check in at 12pm, two hours ahead of actual check in time. When I asked for it to be even earlier They agreed to let me check in at 11am, though I eventually checked-in closer to 12pm. I also carelessly left my watch behind when I checked out and they managed to find my watch and called me back promptly to arrange for me to pick it up at my convenience. Really awesome service from the hotel staff!
Ravindra C. Podróż służbowa India, 20 czerwca 2015
Ideally suited for short stay,decent hotel.

cleanliness,room size,wide breakfast selection,helpful staff.
8
Enjoyed the brief stay at the hotel.Will return next time.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - Pokój gościnnyOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ApartamentOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - ŁazienkaOrchard Hotel Singapore Singapur - SalonOrchard Hotel Singapore Singapur - SalonOrchard Hotel Singapore Singapur - SalonOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - SiłowniaOrchard Hotel Singapore Singapur - Klub dla dzieciOrchard Hotel Singapore Singapur - FoyerOrchard Hotel Singapore Singapur - MapaOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - Pub/HolOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - RestauracjaOrchard Hotel Singapore Singapur - BasenOrchard Hotel Singapore Singapur - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07